2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
himmelciim nerelerdesiin yaaa. çok merak ettim.. niye girmiyon artık hiiç.. evime döndüm artık sizinleyim dedin kayboldun ortalıktan.. çocuklar iyi mi, sen iyi misin.. noldunuz yaa... daha birkaç gün önce andım seni nerede bu kız diyee.. kızıcam sana çook.. da, neyse dur bi seni dinleyelim, geçerli bi açıklama yapacan herhalde.. :35:

Selam Tuba´cim,önceki sayfalari tariyordum.Cok gecmis olsun hayirdir neler oluyor,bebisler hep hasta mi.
Benim oglan dislerinden cok mahvetti beni düzgün uyumuyor benide uyutmuyor,kizda okula basladi haftanin 2 günü erkenden gidiyor ne zaman uyuyom ne zaman uyaniyom bilmiyorum wallahi.Bu ara Tr gelmem durumumuz vardi ama denk gelmedi onunla ugrastim.Isler hic bitmiyor gercide,ne bileyim giremedim hic cokta gecerli sebepler degiller.
Bundan sonra girerim insaallah.
Bir organizasyon isi var neki tam olarak elimizden bisey gelirse yaparim ins.

crafty nasılsıın, bu himmel halaaa okuyo sanırım.. kız 3 aydır yok, oku oku bitiremez o şimdi 3 hafta.. :27::27:
sen nasılsın, bıdık nasıl.. dişler çıktı mı, yürümeye başladı mı?

bu saatte ne yapıyonuz buradaaa.. hayırdır inşallah?

Selam Tuba´cim,önceki sayfalari tariyordum.Cok gecmis olsun hayirdir neler oluyor,bebisler hep hasta mi.
Benim oglan dislerinden cok mahvetti beni düzgün uyumuyor benide uyutmuyor,kizda okula basladi haftanin 2 günü erkenden gidiyor ne zaman uyuyom ne zaman uyaniyom bilmiyorum wallahi.Bu ara Tr gelmem durumumuz vardi ama denk gelmedi onunla ugrastim.Isler hic bitmiyor gercide,ne bileyim giremedim hic cokta gecerli sebepler degiller.
Bundan sonra girerim insaallah.
Bir organizasyon isi var neki tam olarak elimizden bisey gelirse yaparim ins.

canım sen taa oralardan bişi yapamazsın, yapmada zaten gerek yok onca masrafa, biz burada hallediyoz fazlasıyla.. kısaca özetleyim sana, spreyin kızı gökçe hastanede yatmaya başladı, spreyde hastanede durumu çook kötü birkaç aile ve bebeği görmüş, kedi sürekli hastanede olduğu için bişey yapamamış, bize rica etti, o bebişlere yardım ediceğiz inşallah..

benim oğlanında aynı sıkıntısı var, bu dişlerin bizimkinde de yaptığı tek etki uykusuzluk,bu ara yine uyumuyo.. bekliyom, üst dişler patlıyacak herhalde.. napalım, sağlıkları iyi olsun da varsın uyumasınlar değil mi? biraz sabır, yakında hepsii geçecek..

oh be, genel olarak iyi olmanıza sevindim.. ohh be arada gir bi slm ver bi bişi yaz, merakta bırakma böle emi.. öptüm çook çook.. hadi git uyu şimdi hazır oğlan uyuyoken.. bende yapayım aynını :33:

canım sen taa oralardan bişi yapamazsın, yapmada zaten gerek yok onca masrafa, biz burada hallediyoz fazlasıyla.. kısaca özetleyim sana, spreyin kızı gökçe hastanede yatmaya başladı, spreyde hastanede durumu çook kötü birkaç aile ve bebeği görmüş, kedi sürekli hastanede olduğu için bişey yapamamış, bize rica etti, o bebişlere yardım ediceğiz inşallah..

benim oğlanında aynı sıkıntısı var, bu dişlerin bizimkinde de yaptığı tek etki uykusuzluk,bu ara yine uyumuyo.. bekliyom, üst dişler patlıyacak herhalde.. napalım, sağlıkları iyi olsun da varsın uyumasınlar değil mi? biraz sabır, yakında hepsii geçecek..

oh be, genel olarak iyi olmanıza sevindim.. ohh be arada gir bi slm ver bi bişi yaz, merakta bırakma böle emi.. öptüm çook çook.. hadi git uyu şimdi hazır oğlan uyuyoken.. bende yapayım aynını :33:
Yok kiz uyumuyor hala direniyor uyumamak icin kizda7 de kalkacak ins uyuyabilirim.

kız sen uyumadın mı dahaa, asuuuu, sana diyom sanaa.. himmelin kokusunu mu aldın yoksaaaa... :35::35:

ne iyi etti değil mi.. şuan ona denk geldiğim için çook şanslı hissediyom kendimi, ve gidip yatamıyom.. oğlan da uyumuyomuş zaten. :16:

ayyy cok uykum geldi ben kacar
size iyi geceler
himmel kacma bi daha biyerlere
yarn bekliyz seni ona gore

kız himmel, bak artık buradayım, sık sık gelecem de de, ben de gidip yatayım.. uykum var yorgunum.. yok ben daha bi süre gelemem diyosan, gidip bi kahve yapayım sohbet edelim senin oğlan uyuyana kadar.. hı?:34:

kız sen uyumadın mı dahaa, asuuuu, sana diyom sanaa.. himmelin kokusunu mu aldın yoksaaaa... :35::35:

ne iyi etti değil mi.. şuan ona denk geldiğim için çook şanslı hissediyom kendimi, ve gidip yatamıyom.. oğlan da uyumuyomuş zaten. :16:
Canimcim Emir uyuduysa sende yat bence söz kacmiycam bi daha :)))))

ayyy cok uykum geldi ben kacar
size iyi geceler
himmel kacma bi daha biyerlere
yarn bekliyz seni ona gore
Tamam canim yarin görüsmek üzere.
Ikinizde öpüldünüz.

hhııııhhh şöyleeee, aldık da sözüü.. tamam o zaman ben gidiyom yatmaya.. yarın görüşürüz.. asucum sana da iyi geceler.. himmel lütfen artık daha sık gel, ya da sen özelime telini yaz, gelmezsen ben sana hatırlatayım sözünü.. :27::27:

hadi tatlı rüyalar hepimizee.. himmel oğlana burdan öpücük gönderiyom hemen uyusun da sende dinlen inşallah.. :16::16: görüşürüüüzzz.... :54:

evet gelelim benim kac gundur foruma yazamamin sebebine
kizim ilk disini cikardi
hemde ustten....
kac gundur cok huzursuzdu
ama bugn biraz daha iyiydi
ynindaki disis de beyazlamis
her an o da gelebilir
ustte iki disss
cokk komik ya
artk bizim de disimiz var

karaca sizde durumlar nasil?

Canım, Karahan'ın da ilk dişi ağır ağır çıkmaya başladı:9:
Bizde de yanındaki dişin yeri beyaz..Sanırım o da çıkacak yakında..
Çok huysuz ve uyku problemimiz var ama buna da şükür :nazar:

Sanıyorum artık dişsiz kasım bebeği kalmadı..

Kemece, canım Kerem'e çok geçmiş olsun:nazar: En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah..

hosgeldn cnm aramiza
bebegin ve senin ile ilgili paylasimlarini bekliyoruz artk
oyle katilip kacmak yok ona gore:16:

teşekkürler artık hep buradayım okuyum çıkmıyıcagım yaniii:)bu ara dogum günü telaşı sardı beni :)2 kasım dogumlu benim zeynebim .sizin bebeginizin cinsiyeti nedir

Kizlarrrr selam,ben geldimmmmm.Sabah erkenden kalktim disarda islerimiz vardi onlari hallettim,bi bakayim dedim bizim güzeller ne yapiyorlar.Bizim oglan dünden beridir 2 adim atiyor:52:

Canım, Karahan'ın da ilk dişi ağır ağır çıkmaya başladı:9:
Bizde de yanındaki dişin yeri beyaz..Sanırım o da çıkacak yakında..
Çok huysuz ve uyku problemimiz var ama buna da şükür :nazar:

Sanıyorum artık dişsiz kasım bebeği kalmadı..

Kemece, canım Kerem'e çok geçmiş olsun:nazar: En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah..

Biz varız diş hala yok :50: bugün 11 aylık 8 günlüğüz :12: Diş çıkaran minişlere hayırlı olsun darısı başımıza ne diyeyim :9:

Kizlarrrr selam,ben geldimmmmm.Sabah erkenden kalktim disarda islerimiz vardi onlari hallettim,bi bakayim dedim bizim güzeller ne yapiyorlar.Bizim oglan dünden beridir 2 adim atiyor:52:

Ne güzel canım allah tamamına erdirsin ekim-kasım ayındaki bebişlerimiz erken den adımlarını attılar bakalım sonumuz hayır olsun :118:

Oh be 2011 kasım annelerimiz biraraya geldi yine ne güzel..
Eylemsura hoşgeldin canım aramıza..
Kemececim akşam seni gördüm birşeyler yazacaktım ama acayip derecede başım ağrıyordu bilgisayarı bile eşime kapattırdım. Geçmiş olsun oğlun hastaymış benim oğlanda yeni atlattı 10 güne anca geçti. Demek oğlanın bezinden japonya çıktı ablası olmasa dünyayı yiyecek seninki baksana. sen bi de oğlan iştahsız diyordun :)
Edibecim senin de Antalyaya gidip spreye uğrayacak olman ne güzel. en çok ihtiyacı olduğu şey
Deniscim senin de ufaklık hastaymış geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatır tuğbanın dediklerine ek muz ve şeftali de ver bunları da bilirsin ama yazmak istedim bazen bilsede insanın aklına gelmeyebiliyor.
Himmel hoşgeldin nerelerdesin ya yokluğun hissediliyor inan arada uğra arayı böyle uzatma
Asucum dişiniz hayırlı olsun..
Tuğbacım malesef ben kargoyu bugün yollayamayacağım eşimde bel fıtığı var belki daha önceden söylemişimdir bugün yine evde yatıyor işe gidemedi ama yarın yollayan yoksa yarın yollayabilirim.. Ayrıca kendini öyle tuhaf hissetmene gerek yok..

Son düzenleme:
Back