- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.001
himmelciim nerelerdesiin yaaa. çok merak ettim.. niye girmiyon artık hiiç.. evime döndüm artık sizinleyim dedin kayboldun ortalıktan.. çocuklar iyi mi, sen iyi misin.. noldunuz yaa... daha birkaç gün önce andım seni nerede bu kız diyee.. kızıcam sana çook.. da, neyse dur bi seni dinleyelim, geçerli bi açıklama yapacan herhalde..
Selam Tuba´cim,önceki sayfalari tariyordum.Cok gecmis olsun hayirdir neler oluyor,bebisler hep hasta mi.
Benim oglan dislerinden cok mahvetti beni düzgün uyumuyor benide uyutmuyor,kizda okula basladi haftanin 2 günü erkenden gidiyor ne zaman uyuyom ne zaman uyaniyom bilmiyorum wallahi.Bu ara Tr gelmem durumumuz vardi ama denk gelmedi onunla ugrastim.Isler hic bitmiyor gercide,ne bileyim giremedim hic cokta gecerli sebepler degiller.
Bundan sonra girerim insaallah.
Bir organizasyon isi var neki tam olarak elimizden bisey gelirse yaparim ins.
Yok kiz uyumuyor hala direniyor uyumamak icin kizda7 de kalkacak ins uyuyabilirim.canım sen taa oralardan bişi yapamazsın, yapmada zaten gerek yok onca masrafa, biz burada hallediyoz fazlasıyla.. kısaca özetleyim sana, spreyin kızı gökçe hastanede yatmaya başladı, spreyde hastanede durumu çook kötü birkaç aile ve bebeği görmüş, kedi sürekli hastanede olduğu için bişey yapamamış, bize rica etti, o bebişlere yardım ediceğiz inşallah..
benim oğlanında aynı sıkıntısı var, bu dişlerin bizimkinde de yaptığı tek etki uykusuzluk,bu ara yine uyumuyo.. bekliyom, üst dişler patlıyacak herhalde.. napalım, sağlıkları iyi olsun da varsın uyumasınlar değil mi? biraz sabır, yakında hepsii geçecek..
oh be, genel olarak iyi olmanıza sevindim.. ohh be arada gir bi slm ver bi bişi yaz, merakta bırakma böle emi.. öptüm çook çook.. hadi git uyu şimdi hazır oğlan uyuyoken.. bende yapayım aynını
Hos bulduk canim,bende özlemisim gercekten.himmelllllll
hosgeldnnnn
ozlettn kendniii
Canimcim Emir uyuduysa sende yat bence söz kacmiycam bi daha :)))))kız sen uyumadın mı dahaa, asuuuu, sana diyom sanaa.. himmelin kokusunu mu aldın yoksaaaa...
ne iyi etti değil mi.. şuan ona denk geldiğim için çook şanslı hissediyom kendimi, ve gidip yatamıyom.. oğlan da uyumuyomuş zaten.
Tamam canim yarin görüsmek üzere.ayyy cok uykum geldi ben kacar
size iyi geceler
himmel kacma bi daha biyerlere
yarn bekliyz seni ona gore
evet gelelim benim kac gundur foruma yazamamin sebebine
kizim ilk disini cikardi
hemde ustten....
kac gundur cok huzursuzdu
ama bugn biraz daha iyiydi
ynindaki disis de beyazlamis
her an o da gelebilir
ustte iki disss
cokk komik ya
artk bizim de disimiz var
karaca sizde durumlar nasil?
hosgeldn cnm aramiza
bebegin ve senin ile ilgili paylasimlarini bekliyoruz artk
oyle katilip kacmak yok ona gore
Canım, Karahan'ın da ilk dişi ağır ağır çıkmaya başladı
Bizde de yanındaki dişin yeri beyaz..Sanırım o da çıkacak yakında..
Çok huysuz ve uyku problemimiz var ama buna da şükür
Sanıyorum artık dişsiz kasım bebeği kalmadı..
Kemece, canım Kerem'e çok geçmiş olsunEn kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
Kizlarrrr selam,ben geldimmmmm.Sabah erkenden kalktim disarda islerimiz vardi onlari hallettim,bi bakayim dedim bizim güzeller ne yapiyorlar.Bizim oglan dünden beridir 2 adim atiyor
Ewet ya yürüsemi iyi yürümesemi karar veremiyorumNe güzel canım allah tamamına erdirsin ekim-kasım ayındaki bebişlerimiz erken den adımlarını attılar bakalım sonumuz hayır olsun :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?