2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar adres henüz spreydede yok.. o öğrenip haber verecek.. azcık bekliyelim, çok sıkıştırmak istemiyorum kızın ağrısı sızısı var, zor konuşuyo.. o haber verecek.. ok..
bide dua konusunda, öle hesap kitap yapmayalım bu sefer.. herkes elinden geleni gönlünden geleni okusun duasını etsin.. olmaz mı..

tubacan cok iyi olmus konusman cok sevndm kendilerinin duadan baska bir destege ihtyaci yok anladgm kadari ile
ben bi cuval kiz kiyafeti hazrlamstm onceden ama siz erkek annelerinin ki yeterli olur saniyorum
dualarimiz onlarla merak etme sen...

spreeeeyyyyy

arkadaşlar sprey ile tekrar görüştüm.. sizlerin yardım için ne kadar çabuk hareket ettiğinizi ve ne kadar hevesli olduğunu öğrenince çook sevindi, ve bu yardım konusunda başka bir fikire ulaştık istişare ile.. ama yarın kesinleşecek, şu hemşire arkadaşı ile görüşecek ona göre haberleşeceğiz tekrar.. size de enkısa zamanda haber vereceğim tamam mı.. kız analarıda bu yeni fikre iştirak edebilir o yüzden daha da güzel olacak.. çok güzel şeyler yapacağız el birliği ile inşallah.. yüzleri güldürüp, mutlu edip, dua alacağız.. bizde o güzel duaları toplayııp Gökçeme göndereceğiz, o da kısa zamanda iyileşecek inşallaaahh..
çok heyecanlıyım.. ne var ne yok toparlayın kafanızda, düşünün neleri gönderebileceğinizi.. bence en eğlenceli armağanlar da oyuncaklar olacaktır.. onları da unutmayın lütfen.. şimdi kesinleşmeden anlatıp heveslendirmek istemiyorum sizi ne düşündüğümüz konusunda, ama oyuncaklar çok iyi olacak, o kadar diyim.. :1: valla inanamazsınız içim içime sığmıyor heyecandan, inşallah çok sevindireceğiz çook..

Son düzenleme:
hmm bide sprey dedi kiii...

arkadaşlara söyle evlatlarına hiiç kızmasınlar, hiç bağırmasınlar, kırmasınlar onların minicik kalplerini.. sıcacık koyunlarında uyutsunlar, sarılsınlar, öpsünler bool bool.. sevgiyle büyütsünler, şükür etsinler.. bizim halimizi de düşünsünler de kıymasınlar evlatlarına ve bizi de unutmayıp dualarını esirgemesinler.. benden de çook çok selam söyle ve teşekkür et..

en son bunları söyledi sizlere iletmem için.. ben sadece iletiyorum.. nacizane.. :34:

$385093_469705529719543_1177718483_n.jpg
ya bu da böle bi yazı işte.. çok alakalı geldi şimdi bana, sizinlede paylaşayım dedim..

Son düzenleme:
spreeeeyyyyy

arkadaşlar sprey ile tekrar görüştüm.. sizlerin yardım için ne kadar çabuk hareket ettiğinizi ve ne kadar hevesli olduğunu öğrenince çook sevindi, ve bu yardım konusunda başka bir fikire ulaştık istişare ile.. ama yarın kesinleşecek, şu hemşire arkadaşı ile görüşecek ona göre haberleşeceğiz tekrar.. size de enkısa zamanda haber vereceğim tamam mı.. kız analarıda bu yeni fikre iştirak edebilir o yüzden daha da güzel olacak.. çok güzel şeyler yapacağız el birliği ile inşallah.. yüzleri güldürüp, mutlu edip, dua alacağız.. bizde o güzel duaları toplayııp Gökçeme göndereceğiz, o da kısa zamanda iyileşecek inşallaaahh..
çok heyecanlıyım.. ne var ne yok toparlayın kafanızda, düşünün neleri gönderebileceğinizi.. bence en eğlenceli armağanlar da oyuncaklar olacaktır.. onları da unutmayın lütfen.. şimdi kesinleşmeden anlatıp heveslendirmek istemiyorum sizi ne düşündüğümüz konusunda, ama oyuncaklar çok iyi olacak, o kadar diyim.. :1: valla inanamazsınız içim içime sığmıyor heyecandan, inşallah çok sevindireceğiz çook..
sanırım sprey ve hemşire arkadaşı aracılığıyla hastanedeki hasta yavrulara ve annelerine biraz olsun yardım edeceğiz, inşallah öyledir vallahi şimdiden heveslendik bile,
Güzel Allah'ım hastane kapılarında dertlerine derman bekleyen bütün hastalara şifa, yakınlarına da dayanma gücü versin inşallah..

spreeeeyyyyy

sanırım sprey ve hemşire arkadaşı aracılığıyla hastanedeki hasta yavrulara ve annelerine biraz olsun yardım edeceğiz, inşallah öyledir vallahi şimdiden heveslendik bile,
Güzel Allah'ım hastane kapılarında dertlerine derman bekleyen bütün hastalara şifa, yakınlarına da dayanma gücü versin inşallah..

spreeeeyyyyy

hepimiz hazırız canım..allah kimseyi evladı ile terbiye etmesin..bütün herkesin yavrusuyla bizim yavrumuzu da korusun..her akşam evladımın başında dua ederken aklıma hasta bebekler gökçe miz gelio onlara dua ediyorum..hasta olan bebişlerimizi sevindirmek için elimizden ne gelirse yaparız tabii..

allah yardımcıları olur inşallah dua edelim. Arkadaşlar bu aralar giremiyorum denizin üst dişleri patladı bu günler durmuyor hiç.

Bizde oglusumla herturlu yardıma hazırız..
su aralar İnternet'e hic giremiyorum..
hepinizi gözlerinizden öperim..
insallah herseyler cok daha guzel olucak..
pi de gokce iyilesince ohhhh tadından yenmez valla..
Sprey ile görüşen arkadaslar tez zamanda iyi haberler verin insallah.
gunduzleri hiiic evde durmuyoruz gece de esim yanımdan ayrılmıyor artık..
len kısa zamanda gorusmek dileğiyle..
hoscakalin sevgili kasim anneleri....:16:

Asu Gamze kemece....
biz yılbaşına bilet aldık..uçağımız hazır..geliyoruz Allah saglık sıhhat verirse..
cumartesi geliş sali dönüş..
lutfen şimdiden şekillendirelim buluşma zamanını ..
arkadas akraba derken günler doluveriyo..

Ben artık İnternet'e de sık giremiyorum..arada günler geçip zaman sıkışmasın ...
optum sizleriiiiii
oglum daaaaaa

selammm evdeyim oğlan babası hep beraberiz
neler yaptık anlatayım ben gelirken yolda hastalandım faranjit iyice azdı grip yakama yapıştı eee malum aylık komşu da uğradı eve geldik offffffffff evde tozbu tozdan kirden kokuşmuş benim evmi dedim tozdan tıkandım öksürük iyice azdı acil bir tane kadın geldi öğleden sonra ve akşama kadar sadece kapı pencere halledebildi ve zamanın dolduysa git dedim ei dip bucak kendim elime aldım bayağı halloldu biraz dağınıklık var ama temiz evim happy bu taraflara gelirsen kurban bayramına kadar buralardayız kurbandan sonra eşimin izni başlıyor biz yollara düşeceğiz

geçmişte önemli konu varmı acaba okuyamadığım çok sayfa var 1 haftadır bakamadım şimdide bakamıcam gibi oğlan babişle oynarken bakayım dedim

Asu Gamze kemece....
biz yılbaşına bilet aldık..uçağımız hazır..geliyoruz Allah saglık sıhhat verirse..
cumartesi geliş sali dönüş..
lutfen şimdiden şekillendirelim buluşma zamanını ..
arkadas akraba derken günler doluveriyo..

Ben artık İnternet'e de sık giremiyorum..arada günler geçip zaman sıkışmasın ...
optum sizleriiiiii
oglum daaaaaa
hosgeldn aramiza yeni yil yeni yil
hosgeldin dunyamiza yeni yil yeni yil

okul sarkilari iste....

bekliyrz canim hatta evde de gorusebilirz
hepberaber
ne guzel olur demi
coluk cocuk bayram eder
o zamana kadar bebeler kosar belkim

selammm evdeyim oğlan babası hep beraberiz
neler yaptık anlatayım ben gelirken yolda hastalandım faranjit iyice azdı grip yakama yapıştı eee malum aylık komşu da uğradı eve geldik offffffffff evde tozbu tozdan kirden kokuşmuş benim evmi dedim tozdan tıkandım öksürük iyice azdı acil bir tane kadın geldi öğleden sonra ve akşama kadar sadece kapı pencere halledebildi ve zamanın dolduysa git dedim ei dip bucak kendim elime aldım bayağı halloldu biraz dağınıklık var ama temiz evim happy bu taraflara gelirsen kurban bayramına kadar buralardayız kurbandan sonra eşimin izni başlıyor biz yollara düşeceğiz

geçmişte önemli konu varmı acaba okuyamadığım çok sayfa var 1 haftadır bakamadım şimdide bakamıcam gibi oğlan babişle oynarken bakayım dedim
hosgeldn evine arkadasm
esin bebeginle daimi beraber kalmanizi diliyrm
bebegn ne cok ozlemistr babasini
benm kiz bir ay gormediydi
sonra babasini bi gordu sanki kirk yil ayri kalmislar gibi gun boyu kucagindan inmeyip tum marifetlerini babsina sergilemisti adeta
benm ailem bile cok duygulanmisti
yani cocuk bir ay sonra bile babasini tanidi hem de ne tanidi

devkulecim çook şükür yahu, sonunda evinizde heep berabersiniz. ne güzeell.. doya doya hasret giderin hadi,gözün aydıın.. hem senin hem oğluşunun gerçi değil mii?? :1:

çook yorucu bir gün geçirmiş bulunuyom, hemeen yatmak uyumak istiyorum, Emirin kalk saati gelmeden uyuyayım azcık, bu çocuk hiiç uyumuyo yine bu aralar..

spreyden haber yok, ben ararım demişti, o yüzden ben aramadım, yarın inşallah..

topik yine sessiz kaldı bu aralar.. nehirada ve himmel geldi aklıma bugün.. nerede bu kızlar, niye kayıplara karıştılar.. hayır olsun inşallaah..

sevgiyle kalın arkadaşlar.. asucum online görünüyorsun, sevgiler sana da çok çok.. ama kalamayacağım uzun uzun, başka akşam sohbet ederiz.. ok..

herkese tatlı talı rüyalar canlar.. grşrz yinee..:34:

merhaba annecikler, nasılsınız bakalım.. hepinizin cuma günü mubarek olsun, allahım yavrularımızı korusun bize bağışlasın..

devkulecim gözün aydın nihayet tekrar bir araya gelebildiniz, gerçekten bi türlü iyileşemedin gitti doktora falan gitmemiş miydin? En geç bir haftaya toparlarsın inşallah. Ben böyle durumlarda ılık suya bir tatlı kaşığı bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum o bana çok iyi geliyor. İçebilirsen bi dene istersen.

tubacım ben de himmel, nehirada, neyli ve serap45i merak ediyorum özellikle serap 5 aydır girmiyor manisaya ailesinin yanına gidecekti gidiş o gidiş profiline baktım siteye bile en son mayısta girmiş inşallah herşey yolundadır numarasını bilen var mı bi arasak

denizcim Allah yardım etsin dişle birlikte işin biraz daha zorlaşmıştır yine de çok şükür dermansız dert değil

serapcım sana da hayırlı cumalar..

arkadaşlar, Gökçe nin hastalığı belli olmuş.. itp.. bir yaş öncesi tedavi zormuş, bizde 1 yaşına birşey kalmadı diye seviniyoruz dedim.. ama Gökçe zaten 6 hafta erken doğmuş, zaten yaşıtlarına göre geriden gelirken, hastalığı dolayısı ile de beslenemediğinden henüz fiziksel olarak 1 yaşındaki bebekleri yakalayabilmiş durumda değilmiş.. önemli olan fiziksel gelişimmiş.. biz konuşurken istedikleri bir ilacı arıyorlarmış eczanelerde.. sanırım ilaçlara cevap alamadıkça başka başka ilaçlar deniyorlarmış..
sprey yine bool bool dua istedi.. sizlere çok selamlarını gönderdi.. yardımla ilgilide bir gelişme var, gece gelip yazacağım, şuan çok vaktim yok.. ok.. grşrz..

arkadaşlar topik neden öldüü.. neredesiniz..
spreye yardım edeceğiz dedik, herkes çok hevesli dedim, şimdi kimsecikler uğramıyor topiğe..
sprey adresi gönderdi.. şuan 3 bebek varmış yardım edilecek, 1i hastaneden diğer ikisi dışardan.. biz hepimiz yardım etmek istiyoruz deyince, kızda birsürü eşya gelecek ihtiyaç sahiplerini belirleyelim diye arayışa girmiş, ziyan olmasın gönderilenler diye.. 1 aylık, 2 aylık ve 3 aylık 3 bebecik.. kızda var erkekte.. şimdilik bunlar, ama hem hastanede hem de dışarıda ihtiyaç sahiplerini araştırmaya ve yardım etmeye devam edecekler, tabi bizim desteklerimizle..
sprey özellikle hastane dışından da bebekler olduğunu belirtmemi istedi, arkadaşların haberi olsun da ona göre yollasınlar, akıllarına birşey takılmasın dedi.. haklarını helal etsinler dedi..
yardım etmek isteyen olursa özelden mail adresini göndersin bana adresi göndereyim..

Back