spreeeeyyyyy
arkadaşlar sprey ile tekrar görüştüm.. sizlerin yardım için ne kadar çabuk hareket ettiğinizi ve ne kadar hevesli olduğunu öğrenince çook sevindi, ve bu yardım konusunda başka bir fikire ulaştık istişare ile.. ama yarın kesinleşecek, şu hemşire arkadaşı ile görüşecek ona göre haberleşeceğiz tekrar.. size de enkısa zamanda haber vereceğim tamam mı.. kız analarıda bu yeni fikre iştirak edebilir o yüzden daha da güzel olacak.. çok güzel şeyler yapacağız el birliği ile inşallah.. yüzleri güldürüp, mutlu edip, dua alacağız.. bizde o güzel duaları toplayııp Gökçeme göndereceğiz, o da kısa zamanda iyileşecek inşallaaahh..
çok heyecanlıyım.. ne var ne yok toparlayın kafanızda, düşünün neleri gönderebileceğinizi.. bence en eğlenceli armağanlar da oyuncaklar olacaktır.. onları da unutmayın lütfen.. şimdi kesinleşmeden anlatıp heveslendirmek istemiyorum sizi ne düşündüğümüz konusunda, ama oyuncaklar çok iyi olacak, o kadar diyim..
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
valla inanamazsınız içim içime sığmıyor heyecandan, inşallah çok sevindireceğiz çook..