- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.981
Kemeceeeeee
keremcigime cok gecmis olsunn.. Doktora götür bakalim .. Bir an once iyi haberlerini bekliyorum tatlımmmmm...
Ya gecen gun aklına düştü ya gamzeeeeeeeee
ipek ımin gözyaşı damlası ne alemde.. Bir yadına yaklaştılar .. Kullanıyor musunuz hala.. Nasil gidiyo kuzum....
Kizlaaaaarrrr
yardimlariniz konusunda kolay gelsin sizlere canlarimmmm.. Masallah duyarlı annelere... Biz zaten antalya lu olduğumuz icin kısa zaman sonra kayinvaldidemlere gidicez.. Bizzat ziyaret edicez yani.. Az kaldi.. Esim o sekilde yardim etmemizi daha iygun gördü... Oleeeeee iste... Çabalayan kalpleriniz dert görmesin...
haydin görüşürüz..
Optuk paşama sizi...
merhabalar.. gökçeye üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama inanıyorum daha iyi olcak zamanla. spreyin onca derdin içinde başka bebekler için çırpınıyor olmasıda ayrı bi incelik. canım spreycim.. güzel yürekli anne inşşallah bunun karşılığında allah bi kapı açaçcak size. kemece canım keremde hastaymış g. olsun canım ona bıdık iyileşir çabucak inşallah denizde hasta ishal kusma ateş 2 kere götürdüm doktora anlamadı salaklar çocuk 1 haftada muma döndü dün anca başladık ilaca inşşallah iyileşecek bakalım . tuğba inana bende göndermek isterdim ama valla herşeyi bizim burda ikiz bebekler var onlara veriyorum hiç bişey tutmadım onlarında ihtiyacı vardı inşşallah sizlerinkiler ortalığı doldurup taşırcak buna inanıyorum bizden bu kadar kendinize iyi bakın yavrularınızla aşk ile kalın..
hosgeldn cnm aramizamerhaba bende kasım annesiyim 2 kasım 2011 .sürekli okuyorum yazılanları.spreyin kızına çok üzülmüştüm. şimdi umudum var bence yakında iyilişicek ve çok iyi olucak.öyle güçlü annelerin bebekleride güçlü olur.çok iyi bilirim.adresi banada özelden atarsanız elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
ooooo bu topik e ne olmus yaa
gunduz bebeleriniz aksam da beyleriniz mi izin vermiyr yoksam
ya bu bnm kizn istahi da gitti dis sancilari yuzndn
ne guzel kahvalti yapardi ama artk hic sevmyr bi haftadr
bi tek ekmegine kaymak tahn pekmez surunce yiyor cadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?