arkadaşlar spreyle uzuun uzuun konuştum.. nereden başlasam neresini anlatsam bilemiyorum.. çook çook da özelini burada ulu orta anlatmadan sizlerinde merakını gidermeye çalışayım..
öncelikle Gökçe.. Gökçemin durumu halaa aynı.. ilik alınmış, ankaradan özel olarak getirttikleri prof. lösemi değil, itp olabilir büyük ihtimalle demiş.. raporları istanbuldaki diğer hastanelere diğer hocalara göndermişler, şimdi onlarında sonuçları fikirleri bekleniyormuş.. lösemi çıksın diye dua eder bir hale geldik dedi.. çğnkü diğer hastalık için 1 yaş öncesi ilaçlara cvp vermiyormuş bünye.. ki Gökçe de ilaçlara hiç bir şekilde cevap vermiyormuş şuan.. sonuçlar geldi mi gelmedi mi, olumlu mu, değil mi spreyinde bilgisi yok, çünkü dün ikinci kez mide kanaması geçirince artık ona hiç birşey sölemez olmuşlar.. onun da durumu daha da kötüleşmesin diye.. gökçemin yanında babası varmış, minikle o ilgileniyormuş..
sprey ile ise, hastanade çook çook yakın bir arkadaşı varmış hemşire olarak çalışan.. diğer hemşire arkadaşlarını da organize etmiş, hepsi ayrı ayrı ilgileniyormuş onlarla.. ilgi ve yardım konusunda hiç bir eksiklik hissettirmiyorlarmış çok şükür..
Sprey çok güçlü bir kadın.. inançlı, ümitli.. hep ayaklarının üzerinde durmayı başarmış, çook iyi bir kalbi var.. rabbim gönlüne göre versin diye bile dua etsek yetecektir sanırım.. destek olmak istediğimizi söyledim, her anlamda.. bahsettim açıkça, hiiç birşeye ihtiyacı olmadığını sadece dua istediğini söyledi.. bu yüzden dua yı tekrarlamak istiyorum, kemece de teklif etmiş.. hadi tekrar başlatalım, hiç vakit kaybetmeden.. rakamları gönderin lütfen, en acilinden okuyalım hep birlikte.. Gökçem için, güçlü olması için, dayanması için.. sonuçta 1 yaşına birşey kalmadıı..
spreyin, o güzel yürekli ananın bir isteği daha var bizden.. özellikle erkek anaları, bize çok iş düşüyor, tabiki kız anaları da eşlik edebilir.. orada hastahanede kendi acısını, derdini, yalnızlığını bir kenara bırakmış, başkaları için çare arar olmuş.. durumu çook kötü olan bir aile için yardım istedi bizlerden.. minik 2 aylık bir erkek bebekleri varmış.. giyicek kıyafeti bile yokmuş bebenin.. siz aranızda organize olsanızda, bebeklerinizin küçülmüşlerini gönderseniz bu yavruya dedi.. gerçekten öle dedi.. gözümden yaşlar süzülürken gülümsüyordum bunu duyduğumda.. tabiki dedim, ne istersen, nasıl istersen dedim.. sadece ona yardım edin dedi..
şimdiii, biz de üstümüze düşeni yapalım, tez zamanda elimizden ne geliyorsa hazırlayalım paket yapalım, cumartesi ye kadar.. uygun mudur.. sonra kolisi hazır olanlara, yardım etmek isteyenlere özelden adres göndereceğim, postalayacağız.. bu kadarcık.. bu kadarcık bir yardım, birilerinin yüzlerini öyle bir güldürecek kii.... hadi arkadaşlar, evlerini doldurup taşıralım.. ne geliyorsa elimizden, ne kadar olursa.. sizi seviyor ve güveniyorum..