2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın dicem ama yine kötü haberlerle forumu karşıladım. Allahım ya bu sprey in nedir bu sıkıntısı.. kendi de hastalanmış. çocuğu desen ole.. ya bide daha önce akrabaları da ilgilenmiyor denmişti.. allahım yarabbim sen yardımcısı ol. akraba yanındaki arkadaşları da inş ilgilenir çok zor bi durum çünkü.. keşke yakınlarda olsakta yardımcı olabilsek..dua için de organizasyon yapalım..ben varım..

spreyi dünden beri 3 kere aradım açmıyor daha öncekilerde açmasa bile geri dönüyordu umarım herşey yolundadır mide kanamasını sanırım cuma günü geçirmiş ben de cumartesi aramıştım o zamandan beri kimseden haber yok aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum inşallah herşey yolundadır zaten tek başına bakmaya çalışıyordu bebeğine şimdi hangisine kim baksın Allah yardımcıları olsun..

selam kızlar

gokçe ve annesıne bızde aılecek cok uzuldk. allahtn tez zamanda sifalar dılıyoruz...onlara da bu zorlu surecte sabırlar dılıyorm...

tubacan numarayı alabıldın mı???

gamzee bızı corumdan da yanlız bırakma:109:

off kardesm ıkı haftadır yanımdaydı bugun ugurladm cooook yanlızımmmm... bır an once bayram gelse de gtsem yaa...

kızım zaten cook huuzrsz hala dıs falan yokk... cook zor uyuyor...mız mız...

bırlıkte top oynamya basladık:121: bı de benm makyaj malzemelrıne acayıp meraklı. gorur gormez saldırıyor valaa. sımdıden suslu püslü olacak valla:115:

spreyi dünden beri 3 kere aradım açmıyor daha öncekilerde açmasa bile geri dönüyordu umarım herşey yolundadır mide kanamasını sanırım cuma günü geçirmiş ben de cumartesi aramıştım o zamandan beri kimseden haber yok aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum inşallah herşey yolundadır zaten tek başına bakmaya çalışıyordu bebeğine şimdi hangisine kim baksın Allah yardımcıları olsun..

ya nasıl aıle nasıl akraba bunlar. canları orada her gun acı cekerken nasıl rahat uyuyabılıuyorlar anlayamıyormm. benm dısım agrısa akrabalarım degıl belkı ama aılem ertesı gun uzak muzak iş güç demeden yanıma kosarlarrr. bu nasıl bır iştir aklım almıyor.

umarm yanlarında bırılerı vardır. aıleyı de gectm allah rızası ıcın yanlarında destek olan bırılerı olur.

ya eşim izin falan alabılse keske ucar gıderm yaaa
o kadar cook ıstyrm arkadaslar
inanın

ya bı de arkadaslar
bu kızın manevı destege ıhtyacı oldgu kadar maddı destege de ıhtıyacı olabılır
ben az bucuk her gun para atyrm kenara koseye
yolssam mı acaba
alınır lar mı kııı
sız ne dersınız???

ya nasıl aıle nasıl akraba bunlar. canları orada her gun acı cekerken nasıl rahat uyuyabılıuyorlar anlayamıyormm. benm dısım agrısa akrabalarım degıl belkı ama aılem ertesı gun uzak muzak iş güç demeden yanıma kosarlarrr. bu nasıl bır iştir aklım almıyor.

umarm yanlarında bırılerı vardır. aıleyı de gectm allah rızası ıcın yanlarında destek olan bırılerı olur.

ya eşim izin falan alabılse keske ucar gıderm yaaa
o kadar cook ıstyrm arkadaslar
inanın

benim bildiğim kadarıyla kendi anne babası rahatsızmış onların haberi yokmuş, kardeşleri başka şehirdeymiş, eşinin ailesi de pek ilgilenmiyormuş, çevre desen en büyük çevresi insanın akrabaları dışında ya komşuları olur ya iş arkadaşları baksana okuldan hakkında soruşturma açmışlar destek olacaklarına köstek oluyorlar, aksi gibi hiçbirimiz de yakın değiliz..

eşimle evlenırken özene bözene bır alyans almıstk.
ne yazıkkı eşim kendınınkını ızmırde dneızee gırerken kaybettııı
benm kı tek kaldııı
valla ılk aklıma alyansımı satmak geldııı
ne yapcam cook aradım aynısı
ama siparış uzerıne yapılır cook zor falan dedıler
gokcemın kısmetı olur bbelkıı

ya bı de arkadaslar
bu kızın manevı destege ıhtyacı oldgu kadar maddı destege de ıhtıyacı olabılır
ben az bucuk her gun para atyrm kenara koseye
yolssam mı acaba
alınır lar mı kııı
sız ne dersınız???

Valla bilemiyorum ki öyle bir ihtiyaçları varsa hepimiz az da olsa birşeyler yapmaya çalırışız sormak lazım o kendi söylemez çünkü

benim bildiğim kadarıyla kendi anne babası rahatsızmış onların haberi yokmuş, kardeşleri başka şehirdeymiş, eşinin ailesi de pek ilgilenmiyormuş, çevre desen en büyük çevresi insanın akrabaları dışında ya komşuları olur ya iş arkadaşları baksana okuldan hakkında soruşturma açmışlar destek olacaklarına köstek oluyorlar, aksi gibi hiçbirimiz de yakın değiliz..

ya fızanda degıl ya bu kardesler
adı ustunde kardes yaaaa
kardesss

Valla bilemiyorum ki öyle bir ihtiyaçları varsa hepimiz az da olsa birşeyler yapmaya çalırışız sormak lazım o kendi söylemez çünkü

canm baksana kımse ılgılenmıyor mus kı bı de maddı anlamda hıc sanmıyorm yardm edeceklerını
tabı yıne de sormak lazımmm
en cok edıbe konusuyor galıbaaa
edıbe ne dersn canm duy sesımızı

telefon numarasını aldım arıyorum ama açan yok.. kendisi zaten açamazda yanında eşi falan varsa belki o bakar dedim ama yok valla açılmıyor.. aramaya devam edeceğim, birşeyler yapmak gerekiyor.. içim hiiç rahat değil.. sıcacık yatağımda oğlumla koyun koyuna uyurken içim kan ağlıyor, vicdan azabı duyuyorum, oturup kendi kendime de üzülüp ağlamak istemiyorum artık çünkü kimseye bir faydası yok..
orada bir anne evladının acısını taşıyamadığı için canıyla uğraşıyor..
sadece para toplamak yetmez bence, birileri yanına gitmeli, destek olmalı, sarılmalı, elinden tutup ayağa kaldırmalı.. yakınlarındaki bizde insanız diye dolaşan ama aslında insan olmayan sadece insan taklidi yapan akrabalara, gidip insanlık nasıl olur göstermek hatta gözlerine sokmak lazım..
acıma birde sinir eklendi, içim içime sığmıyor, burdan oraya haykırıp sesimi duyurasım var.. :47::47:

ya ben cok ıstyrm gıtmek
akşam eşime solycem haftasonu beraber gıdelım mı dye
bakalım ne dycekkk

canım valla niyeti bozdum bu ara iyice, eşimle akşam konuşacağım çook detaylı olarak.. gökçeyi ve hastalığını biliyor, ama bu eş dost akraba durumunu anlatmamıştım detaylı olarak..
eşiminde pek keyfi yok bu ara, iş yerinde çook sıkıntılı.. istifa etmeyi düşünüyor.. naparız nasıl idare ederiz onun derdinde, hesabını kitabını yapıyor günlerdir.. benim çoktan aklımda gitmek de, eşime bu haldeyken bişey diyememiştim.. şimdi yalnız kalmaması lazım, aptalca bişiler yapabilir sinirlerine hakim olamayıp.. planlı hareket etmek gerekiyor.. normal de de çook çoookk sakin bir adam olduğu için, bu gibi durumlarda ne yapacağını şaşırıyor ve dediğim gibi hiç gelemiyo haksızlığa vs..

neyse uzatmayım, bu akşam detaylı konuşacam ne der bilmiyom.. normalde bişi demezdi, durumlar böyle olmasa yani.. ama şimdi bilmiyom.. bakalım.. aklımda uzun zamandır ama işte imkanlar neye izin verecek.. haberleşiriz, ok..

tamam cn ben de konuscam aksama
yok olmaz gıtme işi falan derse
maddı anlamda bı seler yapcam artk

kızlar hakikaten gitme imkanım olsa ben de hemen giderdim, spreyin çok desteğe ihtiyacı vardır hatta asu nun dediği gibi maddi anlamda da olabilir. Kontak kuran arkadaşlar bilgilendirdiği takdirde yardıma hazırım ben de. bu forumda hiç antalyalı olan orda yaşayan yok mu?

arkadaşlar spreyle uzuun uzuun konuştum.. nereden başlasam neresini anlatsam bilemiyorum.. çook çook da özelini burada ulu orta anlatmadan sizlerinde merakını gidermeye çalışayım..

öncelikle Gökçe.. Gökçemin durumu halaa aynı.. ilik alınmış, ankaradan özel olarak getirttikleri prof. lösemi değil, itp olabilir büyük ihtimalle demiş.. raporları istanbuldaki diğer hastanelere diğer hocalara göndermişler, şimdi onlarında sonuçları fikirleri bekleniyormuş.. lösemi çıksın diye dua eder bir hale geldik dedi.. çğnkü diğer hastalık için 1 yaş öncesi ilaçlara cvp vermiyormuş bünye.. ki Gökçe de ilaçlara hiç bir şekilde cevap vermiyormuş şuan.. sonuçlar geldi mi gelmedi mi, olumlu mu, değil mi spreyinde bilgisi yok, çünkü dün ikinci kez mide kanaması geçirince artık ona hiç birşey sölemez olmuşlar.. onun da durumu daha da kötüleşmesin diye.. gökçemin yanında babası varmış, minikle o ilgileniyormuş..
sprey ile ise, hastanade çook çook yakın bir arkadaşı varmış hemşire olarak çalışan.. diğer hemşire arkadaşlarını da organize etmiş, hepsi ayrı ayrı ilgileniyormuş onlarla.. ilgi ve yardım konusunda hiç bir eksiklik hissettirmiyorlarmış çok şükür..

Sprey çok güçlü bir kadın.. inançlı, ümitli.. hep ayaklarının üzerinde durmayı başarmış, çook iyi bir kalbi var.. rabbim gönlüne göre versin diye bile dua etsek yetecektir sanırım.. destek olmak istediğimizi söyledim, her anlamda.. bahsettim açıkça, hiiç birşeye ihtiyacı olmadığını sadece dua istediğini söyledi.. bu yüzden dua yı tekrarlamak istiyorum, kemece de teklif etmiş.. hadi tekrar başlatalım, hiç vakit kaybetmeden.. rakamları gönderin lütfen, en acilinden okuyalım hep birlikte.. Gökçem için, güçlü olması için, dayanması için.. sonuçta 1 yaşına birşey kalmadıı..

spreyin, o güzel yürekli ananın bir isteği daha var bizden.. özellikle erkek anaları, bize çok iş düşüyor, tabiki kız anaları da eşlik edebilir.. orada hastahanede kendi acısını, derdini, yalnızlığını bir kenara bırakmış, başkaları için çare arar olmuş.. durumu çook kötü olan bir aile için yardım istedi bizlerden.. minik 2 aylık bir erkek bebekleri varmış.. giyicek kıyafeti bile yokmuş bebenin.. siz aranızda organize olsanızda, bebeklerinizin küçülmüşlerini gönderseniz bu yavruya dedi.. gerçekten öle dedi.. gözümden yaşlar süzülürken gülümsüyordum bunu duyduğumda.. tabiki dedim, ne istersen, nasıl istersen dedim.. sadece ona yardım edin dedi..

şimdiii, biz de üstümüze düşeni yapalım, tez zamanda elimizden ne geliyorsa hazırlayalım paket yapalım, cumartesi ye kadar.. uygun mudur.. sonra kolisi hazır olanlara, yardım etmek isteyenlere özelden adres göndereceğim, postalayacağız.. bu kadarcık.. bu kadarcık bir yardım, birilerinin yüzlerini öyle bir güldürecek kii.... hadi arkadaşlar, evlerini doldurup taşıralım.. ne geliyorsa elimizden, ne kadar olursa.. sizi seviyor ve güveniyorum..

arkadaşlar spreyle uzuun uzuun konuştum.. nereden başlasam neresini anlatsam bilemiyorum.. çook çook da özelini burada ulu orta anlatmadan sizlerinde merakını gidermeye çalışayım..

öncelikle Gökçe.. Gökçemin durumu halaa aynı.. ilik alınmış, ankaradan özel olarak getirttikleri prof. lösemi değil, itp olabilir büyük ihtimalle demiş.. raporları istanbuldaki diğer hastanelere diğer hocalara göndermişler, şimdi onlarında sonuçları fikirleri bekleniyormuş.. lösemi çıksın diye dua eder bir hale geldik dedi.. çğnkü diğer hastalık için 1 yaş öncesi ilaçlara cvp vermiyormuş bünye.. ki Gökçe de ilaçlara hiç bir şekilde cevap vermiyormuş şuan.. sonuçlar geldi mi gelmedi mi, olumlu mu, değil mi spreyinde bilgisi yok, çünkü dün ikinci kez mide kanaması geçirince artık ona hiç birşey sölemez olmuşlar.. onun da durumu daha da kötüleşmesin diye.. gökçemin yanında babası varmış, minikle o ilgileniyormuş..
sprey ile ise, hastanade çook çook yakın bir arkadaşı varmış hemşire olarak çalışan.. diğer hemşire arkadaşlarını da organize etmiş, hepsi ayrı ayrı ilgileniyormuş onlarla.. ilgi ve yardım konusunda hiç bir eksiklik hissettirmiyorlarmış çok şükür..

Sprey çok güçlü bir kadın.. inançlı, ümitli.. hep ayaklarının üzerinde durmayı başarmış, çook iyi bir kalbi var.. rabbim gönlüne göre versin diye bile dua etsek yetecektir sanırım.. destek olmak istediğimizi söyledim, her anlamda.. bahsettim açıkça, hiiç birşeye ihtiyacı olmadığını sadece dua istediğini söyledi.. bu yüzden dua yı tekrarlamak istiyorum, kemece de teklif etmiş.. hadi tekrar başlatalım, hiç vakit kaybetmeden.. rakamları gönderin lütfen, en acilinden okuyalım hep birlikte.. Gökçem için, güçlü olması için, dayanması için.. sonuçta 1 yaşına birşey kalmadıı..

spreyin, o güzel yürekli ananın bir isteği daha var bizden.. özellikle erkek anaları, bize çok iş düşüyor, tabiki kız anaları da eşlik edebilir.. orada hastahanede kendi acısını, derdini, yalnızlığını bir kenara bırakmış, başkaları için çare arar olmuş.. durumu çook kötü olan bir aile için yardım istedi bizlerden.. minik 2 aylık bir erkek bebekleri varmış.. giyicek kıyafeti bile yokmuş bebenin.. siz aranızda organize olsanızda, bebeklerinizin küçülmüşlerini gönderseniz bu yavruya dedi.. gerçekten öle dedi.. gözümden yaşlar süzülürken gülümsüyordum bunu duyduğumda.. tabiki dedim, ne istersen, nasıl istersen dedim.. sadece ona yardım edin dedi..

şimdiii, biz de üstümüze düşeni yapalım, tez zamanda elimizden ne geliyorsa hazırlayalım paket yapalım, cumartesi ye kadar.. uygun mudur.. sonra kolisi hazır olanlara, yardım etmek isteyenlere özelden adres göndereceğim, postalayacağız.. bu kadarcık.. bu kadarcık bir yardım, birilerinin yüzlerini öyle bir güldürecek kii.... hadi arkadaşlar, evlerini doldurup taşıralım.. ne geliyorsa elimizden, ne kadar olursa.. sizi seviyor ve güveniyorum..

cnm sen bana direk adres yolla ben göndereyim yarın hemen akşama hazırlarım bi sürü şey var yeni ama giyilmedik. oyuncak biberon herşeyi gönderirim..sprey e dua için de organizasyon yapamam ama katılırım.. beni de sayın

Allah razı olsun o hemşirelerden vallahi o kadar sevindim ki anlatamam, gökçe için endişeleniyordum kanama ve ameliyat durumları var diye henüz bir gelişme yok ama kötü bir haber de almadık çok şükür Allahım yardımcıları olsun inşallah
Adresi bana da yolla canım ben de gönderirim birşeyler

Back