• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ben çok özledim evde oturmayı sabah 8 akşam 7-8-9 işin yoğunluğuna göre değişiyor bu çalışma temposuyla bide arada zaman kalırsa çeyiz eşyalarıyla uğraşmak bi yandan hem işte hemde iş dışında nişanlımı idare etmek zor oluyor valla sadece pazar günlerimiz tatil onuda hazırlıklar içinde geçiriyorus evlenene kadar dinlenmek yok bize:):):) ama balayına bi çıkalım 1 hafta bana kimse iş yaptıramaz:):)[/QUOTE

ben sırf eşya bakınmaya vakıt kalsın diye calısma seklımı degıstırdım kı nısanlım da işten izin alamadıgı için mecburen herseyı benım begenmem lazım o da kabul etcek eli mahkum :D

keşke bende tüm evi tek başıma alsam oh ne güzel olur haa :47::1:

çalışmak zor ama inan sürekli evde oturmakda hiç kolay değil hele ki alışkın olmayan birne çooooook zor sıkıntıdan patlıyo insan.şimdi güzel gelir sana ama evde 10 gün otursan sıkılırsın mutlaka.

yok napcan antalyalıyı izmirli verelim olmazmı:):)

gelip plajda bi kahve içeceksen olur canım neden olmasın :1: ya havalar güzel gidiyor ya sahil çok güzel o açıdan evlenecek adaylarla muhabeet falan ederdik diye diom yoksa İzmire gıcıklığım yok anacım :10: :82:

Back