• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
haydi hayırlısı olsun.Allah cümlemizi mutlu mesut etsin

amin canım inşallah hepimiz mutlu mesut olalım sevdiklerimizle:) daha benim hiçbir hazırlığım yok yaa sadece nikah için gün alındı düğün salonu tutuldu o kadar ben mi acele ediyorum acaba ama ortalıkta bişi yok gibi

sağol canımm... pek bir hazırlık yok gibi henüz sanki yaa napsam hiç bilmiyorumda sıralayamadım kafamda bi türlü sizler ne durumdasınız??

yavas yavas hepsi olur canım.benimde 3ünde kına 4ünde düğün.birtek gelinliğim hazır:))
mobilyalarada bakıyoruz ama daha karar veremedik.yarın tekrar bakcaz.

yavas yavas hepsi olur canım.benimde 3ünde kına 4ünde düğün.birtek gelinliğim hazır:))
mobilyalarada bakıyoruz ama daha karar veremedik.yarın tekrar bakcaz.

ayy ne güzel yaaa:)) gelinliğin nasıl birşey oldu??? ben de 15 tatilde bakmayı düşünüyorum allah kısmet ederse de herkes erken deil mi dio? sence??

Son düzenleme:
:1:
ayy ne güzel yaaa:)) gelinliğin asıl birşey oldu??? ben de 15 tatilde bakmayı düşünüyorum allah kısmet ederse de herkes erken deil mi dio? sence??

neden erken olsun ki?beğenen sen olcaksın sonucta sonradan alsan fikrin mi değişecek?valla ben aldım cokta içime sindi bana da diolar kız gelinlikten mi baslanır falan diye ama sorun değil;) straplez aldım ben krem rengi daraltılması lazım sadece onuda mayısta falan daraltıcaz:66:

:1:

neden erken olsun ki?beğenen sen olcaksın sonucta sonradan alsan fikrin mi değişecek?valla ben aldım cokta içime sindi bana da diolar kız gelinlikten mi baslanır falan diye ama sorun değil;) straplez aldım ben krem rengi daraltılması lazım sadece onuda mayısta falan daraltıcaz:66:

bence de gelinlik sonuçta aklında olan istediğin bişi vardır hem bende aceleye gelmeden içime sindiği gibi olsun istiyorum böylece aradan da çıkmış olur:)) bence de son prova mayısta olsun çünkü kilo alır ya da verirsen gelinlik üstüne oturmaz genelde zayıflanıyormuş stresten:))

Son düzenleme:
gelinlik en önemli şey onun aradan cıkması da gercekten cok rahatlatıcı...evet kilo alıp verirsem diye son anda olsun dediler.sen nerelisin canım?kac yasındasın?

ay ne güzel gencecik öğretmen.edirneliyim ben.24 yaşındayım.çalışmıyorum suan iş arıyorum.nişanlın nerde peki?

:) eveet öyleyim çocukların arasında kayboluyorum gibi:)) veliler siz öğretmen misiniz diye tereddütle baktılar bana ilk de alıştılar sonradan:) nişanlım şu anda muğlada uzaklarda benden:(( senin nişanlın nerelerde peki???

Back