- Konu Sahibi Queen of the North
oleeyyyyy...naber pelincik ne var ne yok
iyi senden nbr atheyecik :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleeyyyyy...naber pelincik ne var ne yok
iyi senden nbr atheyecik :82:
ii ne olsun yaa geldim eve balayı için yer araştırıyorum halen![]()
tercihin hangi ilden yana olacak?
bende haziran geliniyim:)) gün aldık 24ünde kına, 25inde nikah, 26sında da düğün inşallah:))
antalya olacak sanırım
bende haziran geliniyim:)) gün aldık 24ünde kına, 25inde nikah, 26sında da düğün inşallah:))
haydi hayırlısı olsun.Allah cümlemizi mutlu mesut etsin
hayırlısı olsuunnn.. hazırlıklar ne durumda
hayırlısı olsuunnn.. hazırlıklar ne durumda
sağol canımm... pek bir hazırlık yok gibi henüz sanki yaa napsam hiç bilmiyorumda sıralayamadım kafamda bi türlü sizler ne durumdasınız??
ii balayı dönüşü bize gelirsin artıkneyse şekerler ben bi elbise üzerinde çalışıyorum sonra görüşürüz
yavas yavas hepsi olur canım.benimde 3ünde kına 4ünde düğün.birtek gelinliğim hazır:))
mobilyalarada bakıyoruz ama daha karar veremedik.yarın tekrar bakcaz.
ayy ne güzel yaaa:)) gelinliğin asıl birşey oldu??? ben de 15 tatilde bakmayı düşünüyorum allah kısmet ederse de herkes erken deil mi dio? sence??
neden erken olsun ki?beğenen sen olcaksın sonucta sonradan alsan fikrin mi değişecek?valla ben aldım cokta içime sindi bana da diolar kız gelinlikten mi baslanır falan diye ama sorun değilstraplez aldım ben krem rengi daraltılması lazım sadece onuda mayısta falan daraltıcaz
![]()
gelinlik en önemli şey onun aradan cıkması da gercekten cok rahatlatıcı...evet kilo alıp verirsem diye son anda olsun dediler.sen nerelisin canım?kac yasındasın?
canım ben 23 yaşındayım çankırılıyım ve ankara kızılcahamamda öğretmenlik yapıyorumsen??
ay ne güzel gencecik öğretmen.edirneliyim ben.24 yaşındayım.çalışmıyorum suan iş arıyorum.nişanlın nerde peki?