• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
benim nişanlımla cok yakınız 20 dak mesafe var aramızda

ayy ne güzel yaaa:)) şimdi çok özlüyorum ben de okul çıkışı istediğimiz zaman buluşup görüşebildiğimiz günleri... gerçi nişanlanınca falan ailelerden izin almaya çalışılıyor ya o zamanda da pek görüşülmüyor sanki yaa:66:

ayy ne güzel yaaa:)) şimdi çok özlüyorum ben de okul çıkışı istediğimiz zaman buluşup görüşebildiğimiz günleri... gerçi nişanlanınca falan ailelerden izin almaya çalışılıyor ya o zamanda da pek görüşülmüyor sanki yaa:66:

valla biz su an daha rahatız aileler bildiği için zaten bu aralar hep telaş içindeyiz.ama önceden ben izin almaya çalışırdım şimdi nişanlım:1:

valla biz su an daha rahatız aileler bildiği için zaten bu aralar hep telaş içindeyiz.ama önceden ben izin almaya çalışırdım şimdi nişanlım:1:

:)) dimi:)) biz allem eder kullem eder alırdık izini şimdi onlar izin almaya çalışırken ter döküyorlar resmen yaa:)) en azından benimki öle:))

ay aynen ama bana daha zor izin veriliyodu nişanlım daha kolay:1: yada o izin almasını biliyo:9:

ne güzel herşey şükür yaaa ama insanı arada bir gerginlik basıyor sanki:)) zor işlermiş bunlar bide ben hala kayınvalideme alışamadım varya iyi bir kadın anlayışlı da falan ama beni tedirgin ediyor hep yaa:) daha evlenmeden kaynana korkusu sardı beni:60:

ne güzel herşey şükür yaaa ama insanı arada bir gerginlik basıyor sanki:)) zor işlermiş bunlar bide ben hala kayınvalideme alışamadım varya iyi bir kadın anlayışlı da falan ama beni tedirgin ediyor hep yaa:) daha evlenmeden kaynana korkusu sardı beni:60:

kız bari sen yapma kayınvalidene uzaksın...davranıslarından bişi mi gördün de tedirgin oldun?benimde korkulu rüyamdı nişanlanmadan önce ama simdi aramz tam istediğim gibi nişanlanalı 6 ay oldu ama 6 kere görüşmüsüzdür ancak çalışıyo o pek zamanı yok arada bir görüşüryoruz sıksık telefonlaşıyoruz samimiyiz ama yüzgöz değiliz

kız bari sen yapma kayınvalidene uzaksın...davranıslarından bişi mi gördün de tedirgin oldun?benimde korkulu rüyamdı nişanlanmadan önce ama simdi aramz tam istediğim gibi nişanlanalı 6 ay oldu ama 6 kere görüşmüsüzdür ancak çalışıyo o pek zamanı yok arada bir görüşüryoruz sıksık telefonlaşıyoruz samimiyiz ama yüzgöz değiliz

:)) ayy toplaasan 3 kere anca yüzyüze görüşmüşüzdür öyle telefonda da haftada 1 anca :) ama ne bilim işte yaaa... kadına belli etmiyorum ama öle... bide benimki ailenin tek erkek çocuğu herkes bi üstüne düşüo görmelisin sanarsın ki hanedan da tahta çıkacak:))

:)) ayy toplaasan 3 kere anca yüzyüze görüşmüşüzdür öyle telefonda da haftada 1 anca :) ama ne bilim işte yaaa... kadına belli etmiyorum ama öle... bide benimki ailenin tek erkek çocuğu herkes bi üstüne düşüo görmelisin sanarsın ki hanedan da tahta çıkacak:))

hadi ya peki seninki nasıl anneci mi cok?

eveet biz daha nişanlıyken basladık seninki nasıl?

valla canım bneim kayınvalidemle aram çok şükür çok iydir:nazar:ilk zmanlar mesafeliydik ama o şimdi çok sıcak davranıyor bende ona göre davranıyorum.sormadığın sürece hayatta hiç bir şeye karışmaz moral bozacak hiç bi şey söylemez sağolsun.ben sürekli ellerim ayaklarım üşür beni görür görmez kaloriferleri yakar terlik falan getirir bana sağolsun sverim yaaaa.

evet anneciyizz hiç bişi demez annem öle diosa değiştiremeyiz der onun da bi bildiği vardır der ve konu kapanır... gerçi gözlemlediğim ve duyduğum kadarıyla hangi erkek anneci deil acaba:)

ben hep derim bu gelin kaynana muhabbetlerinde tek suclu erkektir.annesiyle eşinin yerini ayırt edebiliyosa problem yok ama hep annem bilir diyosa o zaman işte sorun başlar

ben hep derim bu gelin kaynana muhabbetlerinde tek suclu erkektir.annesiyle eşinin yerini ayırt edebiliyosa problem yok ama hep annem bilir diyosa o zaman işte sorun başlar

kesinkile katılıyorum başrol erkekte olmalı yoksa sıkıntı oluyo işte.iki tarafıda dengelemek zorunda.yoksa tamiri mümkün olmayan sonuçlar oluyo.ne annesini ne eşini ezdirmemeli.beim nişanlım öyleir sağolsun ne bana bişey söyletir nede onlara.

Back