• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
düğün hazirandaysa nişan yapmaya ne gerek var yahuu fuzuli masrafsın kesin senin başının altından çıkmıştır bana nişan yap die çocuun başını yemişindir:D:D:D:
ben izmirliyim:)
ya hani bi dizi vardı adı aklıma gelmiyor şimdi orda bayanlara kızçe diolardı ordan kaldı dilimde kızçe die:):)

yok yaws haberim bile yoktu beğendiğin tek taş vardı ya ona benzer bi tane aldım dedi.kendileri takmak istediler nişana kadar baya var adı konulsun istediler.:51:

yok yaws haberim bile yoktu beğendiğin tek taş vardı ya ona benzer bi tane aldım dedi.kendileri takmak istediler nişana kadar baya var adı konulsun istediler.:51:

:):):) sözlenerek adını koymuşsunuz zaten:)benide istemeye gelmişlerdi nişan istediler nişandan bi 5 ay sonra düğün olur dediler nişanlanalı 2 yıl oldu anlıcağın evdeki hesap çarşıya uymadı :):) evlenmek için 2011 haziranı bekledik iyide oldu bu süre içinde borçlarımızı kapadık şimdi 1 gr bile borcumuz olmadan evlenices kafam rahat artık:):)

benim bildiğimde nişan tarihi yazılır.hem nişanlanırken nikah tarihini bilemezsin ki.ATHEYE sende gelinliğini almışsın hayırlısı olsun ama çok erken değilmi? bi fotosunu koyar mısın tabii istersen

ay biz yüzük alırken evlilik tarihimiz daha belli değil diye yazdırmamıştık bişey. düğün tarihini yazdırmayı düşünüyoduk. nişanı mı yazdıralım acep :44:

ay biz yüzük alırken evlilik tarihimiz daha belli değil diye yazdırmamıştık bişey. düğün tarihini yazdırmayı düşünüyoduk. nişanı mı yazdıralım acep :44:

evlenirken alyans değiştirecekseniz eğer nişan tarhihini yazdır canım değiştirdiğinizdede düğün tarihini yazdırırsınız
benm yüzüğümde şuan nişan tarihi yazıyor ama değiştirdiğimizde düğün tarihini yazdırıcas

evlenirken alyans değiştirecekseniz eğer nişan tarhihini yazdır canım değiştirdiğinizdede düğün tarihini yazdırırsınız
benm yüzüğümde şuan nişan tarihi yazıyor ama değiştirdiğimizde düğün tarihini yazdırıcas

yok yüzüklerimizi değiştirmicez. hmmm. evlilik tarihimizi yazdıralım o zaman. gerçi aslında yüzüğü nişanla birlikte takmaya başladık. nişan tarihimizi de yazdırabiliriz. kararsız kaldım :(

nişan yüzüğü değiştirilmi ya aynı zamanda evlilik yüzüğün olmuş olmuyomu benim bildiğim nişan yerine söz yapılırsa evlenırken yenıden alyans alınır sonucta söz yüzügü ıncecık bişiy nısanda alınan alyans ben sahsen değistirmeyi düşünmüyorum değiştiğinide şimdi duydum:44::44:

nişan yüzüğü değiştirilmi ya aynı zamanda evlilik yüzüğün olmuş olmuyomu benim bildiğim nişan yerine söz yapılırsa evlenırken yenıden alyans alınır sonucta söz yüzügü ıncecık bişiy nısanda alınan alyans ben sahsen değistirmeyi düşünmüyorum değiştiğinide şimdi duydum:44::44:

biz yüzüklerde sıkıntı yaşıyorus canım
ondan değiştices yoksa yüzüğümü çok seviyorum:) ama hazır değiştirirken yazılarını düğün tarihini yazdırıcas

:):):) sözlenerek adını koymuşsunuz zaten:)benide istemeye gelmişlerdi nişan istediler nişandan bi 5 ay sonra düğün olur dediler nişanlanalı 2 yıl oldu anlıcağın evdeki hesap çarşıya uymadı :):) evlenmek için 2011 haziranı bekledik iyide oldu bu süre içinde borçlarımızı kapadık şimdi 1 gr bile borcumuz olmadan evlenices kafam rahat artık:):)

enişte ne iş yapar neci :51:

hoş bulduk haziranın güzel gelinleri:1:

evde oturmak aslında çokda istenecek bi şey değil.ben 7 aydır evdeyim patlamak üzereyim boşluktan can sıkıntısından sürekli sataşacak birini arıyorum nişanlımı canından bezdirdim galiba::90::90:

hoş bulduk haziranın güzel gelinleri:1:

evde oturmak aslında çokda istenecek bi şey değil.ben 7 aydır evdeyim patlamak üzereyim boşluktan can sıkıntısından sürekli sataşacak birini arıyorum nişanlımı canından bezdirdim galiba::90::90:

ben çok özledim evde oturmayı sabah 8 akşam 7-8-9 işin yoğunluğuna göre değişiyor bu çalışma temposuyla bide arada zaman kalırsa çeyiz eşyalarıyla uğraşmak bi yandan hem işte hemde iş dışında nişanlımı idare etmek zor oluyor valla sadece pazar günlerimiz tatil onuda hazırlıklar içinde geçiriyorus evlenene kadar dinlenmek yok bize:):):) ama balayına bi çıkalım 1 hafta bana kimse iş yaptıramaz:):)

ben çok özledim evde oturmayı sabah 8 akşam 7-8-9 işin yoğunluğuna göre değişiyor bu çalışma temposuyla bide arada zaman kalırsa çeyiz eşyalarıyla uğraşmak bi yandan hem işte hemde iş dışında nişanlımı idare etmek zor oluyor valla sadece pazar günlerimiz tatil onuda hazırlıklar içinde geçiriyorus evlenene kadar dinlenmek yok bize:):):) ama balayına bi çıkalım 1 hafta bana kimse iş yaptıramaz:):)[/QUOTE

ben sırf eşya bakınmaya vakıt kalsın diye calısma seklımı degıstırdım kı nısanlım da işten izin alamadıgı için mecburen herseyı benım begenmem lazım o da kabul etcek eli mahkum :D

Back