- Konu Sahibi Queen of the North
işte neye alışıyosa insan sanki o kolay gibi geliyo.sen çalışmıoyosun galiba bu saate kadar burda olduğunu göre benim gibi![]()
haziran gelinlerinde evde oturan bi biz varız herhalde
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte neye alışıyosa insan sanki o kolay gibi geliyo.sen çalışmıoyosun galiba bu saate kadar burda olduğunu göre benim gibi![]()
haziran gelinlerinde evde oturan bi biz varız herhalde![]()
şeymada mı çalışıyo ya.biz keyfini çıkaralım ozman.evlenince bu rahatlık kalmıyacak sonuçta demi yani![]()
ayyy eveet kalmıcak:2:yok seyma calısmıo ama yattı
bakalım ya evlendikten sonra artık başka konulardan konuşuruz.ev işleri temzilikler yemekler misafirler.valla ben 25 yaşındayım ama annem olmadan 2 kişilik misafir gelse elim ayağım birbirine dolanır.kendi evimde ne yapcam çok merak ediyorum.![]()
aynen bende öyle...yemek konusunda pratiğim yok bikac sey dısında yapmayı bilmem annem sağolsun hiç fırsat vermedi bana...nişanlımda sorun etmiyo o yüzden bende rahat davranıyorum ama nereye kadaar![]()
bende senin gibiyim işte annemden hiç sra gelmedi gerçi hiç vaktimde olmadı.seninde dediğin gibi şimdi sorun etmez ama nerey kadar yani.bende herşeyi bildiğimi SANIYORUM ama senin gibi bi kaç yemek dışında hiç birini denemişliğim yoktur yani.
neyse zamanla artık
deneme yanılmayla öğreniriz.herkes yemek bilerek evlenmiyo yani.
![]()
evet kayınvalidemde öyle dio bende evlendiimde bilmiodum dio...nişanlım ilerde sorun etmez kendi bilio bende yapabildiğimi yaparım ama mutfak bana ait olunca daha rahat yaparım kendi düzenim olcak sonucta...şu an kimse sorun etmio die gayet rahatım..hatta bazen netten tarif bakarken nişanlım arıo napıosun dio tarif bakıorum diorum hayatım ne gerek var beraber ögrencez işte sıkma canını sen dio içimde zaten pek heves yok hemen gidio olan da![]()
süper canım ya daha ne.benim nişanlım 8 yıldır tek başına yaşadığı için yemek falan pek istemez ama ben kıyamam zaten senlerdir hasret kalmış düzgün ev yemeklerine yaparım ben sevdiceğime yesin göbişi çıksındediğin çok doğru kendi mutfağımızda dah rahat hareket ederiz şimdi annem gelir ayyy söyle yapsaydın ayyy çok pişmiş ayyy niye bunu katmadın falan der diye rahat olamıyom bi türlü.bide babama yemek beğndirmek çok zorduro yuzden şimdi pek yapmam.
ayy annemin karısmasını bende hiç sevmem o yüzdende yapmam zaten ne yapcaksam onu evden gönderir yaparım![]()
canım benim biraz uykum geldi kalksam iyi olacak.iyi geceler şekercim.yarın görüşürüz inşallah.
kızlar bişey sorucam. alyansın içine hangi tarih yazılır? nikah tarihi mi nişan tarihi mi?
ben nikah tarihi diye biliyodum, ama ilk kez duydum nişan tarihinin yazıldığını. hangisi yazılır?
benim bildiğimde nişan tarihi yazılır.hem nişanlanırken nikah tarihini bilemezsin ki.ATHEYE sende gelinliğini almışsın hayırlısı olsun ama çok erken değilmi? bi fotosunu koyar mısın tabii istersen
kızçe nbr :)
benimde artık gelinlik bakmam lazım ya
2 yerle görüştüm 29 ocağa randevu aldım anca 3 ay içinde veriyorlar burda gelinlikleri şimdiden bakınayım bende:) sende bakın öle erken merken deme araştırmaya başla![]()
iyi şekerim senden nbr? benim nişanım martta,nişan olduktan sonra bakıcam gelinliğe.kolay ben bi günde gider beğenirim sonra da dikilir.çok problemli insanları giydirdim ben kolay onlar :82:
hahahhhhyyyyyyy nişansız insan :):)
nişanın marttaysa düğün nezaman kızçeeeeeee
söz aralıkta oldu.nişan martta düğün haziranda.sen nerelisin kızçe ne demek yaws
![]()