• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
aman ne olsun hergunum diğerinin aynısı.bizim memleket soğuk dışarı bile çıkılmıyo.evdeyim sürekli.yemek yapıyorum pasta çörek yapıyorum,elişi yapıyorum :59::59:ayın 24 ünde terih yapacam kpss için biraz stresliyim sanırım

sen neler yapıysun?

elişi ne yapıosun tatlım?puanın nasıl ne mezunusun?hakkında hayırlısı olsun...ben mobilya falan bakıorum bu araaa gelinlik derdim bitti kosturmaca hep

elişi ne yapıosun tatlım?puanın nasıl ne mezunusun?hakkında hayırlısı olsun...ben mobilya falan bakıorum bu araaa gelinlik derdim bitti kosturmaca hep

canım ya kusura bakma annem yanımda arada onunla konuşuyorum onunla ilgilenmedim mi küsüyo hemen :40:
dantel mutfak takımı yapıyorum can sıkıntısından işte.iktisat mezunuyu 81 puan aldım bakalım bekliyoruz.gelinliğini teslim aldın mı?

canım ya kusura bakma annem yanımda arada onunla konuşuyorum onunla ilgilenmedim mi küsüyo hemen :40:
dantel mutfak takımı yapıyorum can sıkıntısından işte.iktisat mezunuyu 81 puan aldım bakalım bekliyoruz.gelinliğini teslim aldın mı?

evet canım aldım...puanın gayet iimiş inşallah oluur...bende boncuktan salon takımı yapıyorum..

Back