- Konu Sahibi Queen of the North
şeyma canım hoş geldin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee ne var ne yok?
aman ne olsun hergunum diğerinin aynısı.bizim memleket soğuk dışarı bile çıkılmıyo.evdeyim sürekli.yemek yapıyorum pasta çörek yapıyorum,elişi yapıyorumayın 24 ünde terih yapacam kpss için biraz stresliyim sanırım
sen neler yapıysun?
elişi ne yapıosun tatlım?puanın nasıl ne mezunusun?hakkında hayırlısı olsun...ben mobilya falan bakıorum bu araaa gelinlik derdim bitti kosturmaca hep
canım ya kusura bakma annem yanımda arada onunla konuşuyorum onunla ilgilenmedim mi küsüyo hemen
dantel mutfak takımı yapıyorum can sıkıntısından işte.iktisat mezunuyu 81 puan aldım bakalım bekliyoruz.gelinliğini teslim aldın mı?
evet canım aldım...puanın gayet iimiş inşallah oluur...bende boncuktan salon takımı yapıyorum..
yapıştırıcıyla yapılanlardan mı?puanımda fena değil gibiama bakalım hakkımızdan hayırlısı.
evet canım aldım...puanın gayet iimiş inşallah oluur...bende boncuktan salon takımı yapıyorum..
canım hayırlı olsun gelinliğinde.bi ara resmini eklede bizde bakalım olur mu .hazır mı aldın diktirdin mi ?
yok canım sırf boncuk süryani işi die arat nette görürsün bak
kız maşallah o ne öyle nasıl yapıyosun onu.zor mu?bende denesem ya bilir miyim acaba.:26::26:
ben sana tarif ederim istersen ögrenince kolay...
çok sabır isteyen bişeyse ben hiç girmiyim hayatta sabır gerektiren işlere giremem de ruhum daralır hemen.ama hiç görmemiştim hakkaten çok şık duruyor.sen ne renk yapıyosun canım.
gümüş yapıyorum canım bende cok severek yapıyorum...cok sık durmasa hiç ugrasmam![]()
ben çok severim gümüş rengini her aldığım şeyde mutlaka gümüş rengi olur yani.ama maşallah sana yapıyosun bunu.
evet yapıyorum severim ben boncuklar ugrasmayı.banada dantel daha zor gelir.takı falanda yaparım...
elin yatkın demek ki ben küçük işçilik isteyen şeylerle uğraşamam.istesem yaparım belki ama okadar sabrım yok malesef.
hepsi sabır gerektirio tatlım yaa dantele asla tahammül edemem bak bende o konuda sabırsızım.