• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ayy durr kızz balayı rez nerden yaptırdın?rezervasyonda para ödenio mu?ve ne kadar yaptırdınız?

ets turdan yaptırdım rez. antalya larada kervansaray otel 5 gece 6 gün toplam 1298tl erken rez sigortasıda yaptırdım 12 tl hani olurda bi aksilik çıkar başka zaman gideris die otel güsel ben sevdim balayı yapan herkes memnun kalmış ben netten deilde telden rez yaptırdım cnmm erken rez.olduğu için paranın tamamnı çekiolar neyse işlemler bittikten sonra rez.yaptırdığım otele mail attım cvp geldi mail ellerine ulaşmış balayı çifti için o tarihlerde odamızı kapatmışlar cnm ets tura girip incele istersen oteli fiyatı bize çok uygun geldi

ets turdan yaptırdım rez. antalya larada kervansaray otel 5 gece 6 gün toplam 1298tl erken rez sigortasıda yaptırdım 12 tl hani olurda bi aksilik çıkar başka zaman gideris die otel güsel ben sevdim balayı yapan herkes memnun kalmış ben netten deilde telden rez yaptırdım cnmm erken rez.olduğu için paranın tamamnı çekiolar neyse işlemler bittikten sonra rez.yaptırdığım otele mail attım cvp geldi mail ellerine ulaşmış balayı çifti için o tarihlerde odamızı kapatmışlar cnm ets tura girip incele istersen oteli fiyatı bize çok uygun geldi

olleyyyy Antalyaya geliyosun demek tamam ben o gün kapıda seni beklerim otele hep birlikte gireriz çok eğlenicez kankii :66: yalnız lara değil de konyaaltı tarafı seçseydin bize yakın olurdu sen onu değiştir değiştir :51::1:

kredi kartından mı cekiolar paranın tamamını?ya iptal olursa komple yanıo mu para?benim öle bi durumum olabilir ondan soruorum

olleyyyy Antalyaya geliyosun demek tamam ben o gün kapıda seni beklerim otele hep birlikte gireriz çok eğlenicez kankii :66: yalnız lara değil de konyaaltı tarafı seçseydin bize yakın olurdu sen onu değiştir değiştir :51::1:

hahahayyyyy kapıma güllerde dök
yada gözüme görünmeeeee:35:

hahahayyyyy kapıma güllerde dök
yada gözüme görünmeeeee:35:

şimdi böyle oldu yani.sen değil misin bizimle balayına gelmezsen hap içerim intihar ederim,ya da kendimi halicin b... sularına atarım diye.aman ii gelmiyorum ben sen üzülme diye gelcektim hıhh :63:

kredi kartından mı cekiolar paranın tamamını?ya iptal olursa komple yanıo mu para?benim öle bi durumum olabilir ondan soruorum

evet canım kredi kartından çekiorlar işte erken rez. sigortasıda yaptırıcaksın 12tl karşılığında onu yaptırırsan ve rez.iptal etmek istersen sana paranı iade ediyorlar cnm bi sorun yaşamıyorsun yani
bu arada world kartın varsa otelin daha ucuz oluyor bizim yoktu ondan böyle ödedik olsaydı 1040 tl çekiceklerdi

Back