• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
benimde işte 5 günüm kaldı çat diye çatlamak üzereyim sanırım :16::16::16:
bu akşam belki evime gidip bi topz falan alıcam. yarın ve perşembe inanılmaz yoğpunum.
arttık olduğu kadarı ile evleniyez

benim evimde hala çöplük gibi kızlar temizlenmedi.gelen eşya öylece duruyor.halılarım sarılı boş bi odada öylece bekliyor perdelerimde hala dikimde.kapitoneleri bugün terziden alıcaz.kına gecesiyle ilgili hiçbir hazırlığım yapılmadı.balayı içinde otel bakıyorum ama sadece bakıyorum çünkü ayın ya 20sinde gidicez ya da 22sinde belli değil
canım daha 2 haftan var temizlik dediğin 1 bilemedin 2 gün sürer sıkma canını 1 günde de yerleşir biter gider ama son zamana bırakma derim çok yorulursun aptal oluyosun ev yerleşirken herkes bişi soruo hehe
ama balayını kesinleştirin bizde son zamanlarda yaptık istemediğimiz bir yere gidicez o yüzden
Kızlar kınama son 1 gün çarşamba kınam var anlatırım nasıl geçtiğini size,çıtçıtlarımı alıcam yarın çarşıdan ,evde kendim maşa yapıp at kuyruğu yapıcam gitmicem kuaföre,detyaları anlatırım kınadan sonra:86:
hamarat gelin :)))))) merakla bekliyoruz gelişmeleri
yaa ben var yaaa iyi ki evleniorum yaaa ölcem aşkımdan yoksa! :69:

yetişen yetişmeyen hiçbişi umrumda diil......2 gündür olley evlenioz biz negzellll modunda geziorum! kafayı yemiş olabilirim, evet! :35:
aynen bende aynı moddayım pazar evleniyorum salon,antre,yatak odası halım yok mutfak masam yok bunlar aklımda kalanlar ama umrumda diil artık :))))))sonrada olur
günaydın gelin hanımlar heyecan durumları nasıl bu hafta evlenicekler:)

günaydınnnn şimdlilik heyecan yok ama gelinliği giydiğimde biraz heyecan oldu dün almaya gittik deneyince aklımn başıma geldi :)))))

günaydın kızlarrrr herkese iyi sabahlar şafak azalıyorrrrrrr:52::52:

günaydınnnn şimdlilik heyecan yok ama gelinliği giydiğimde biraz heyecan oldu dün almaya gittik deneyince aklımn başıma geldi :)))))

günaydın kızlarrrr herkese iyi sabahlar şafak azalıyorrrrrrr:52::52:[/QUOTE]

herşeyin hayırlısı off olsun bitsin geçsin artık yoruldum çok

canım daha 2 haftan var temizlik dediğin 1 bilemedin 2 gün sürer sıkma canını 1 günde de yerleşir biter gider ama son zamana bırakma derim çok yorulursun aptal oluyosun ev yerleşirken herkes bişi soruo hehe
ama balayını kesinleştirin bizde son zamanlarda yaptık istemediğimiz bir yere gidicez o yüzden

hamarat gelin :)))))) merakla bekliyoruz gelişmeleri
anlatmammı,tek derdim artık yağmur yapmasın lütfennnnnnnnn:24:
aynen bende aynı moddayım pazar evleniyorum salon,antre,yatak odası halım yok mutfak masam yok bunlar aklımda kalanlar ama umrumda diil artık :))))))sonrada olur

evet evet en az benimki:64:

kızlar yeni gelin ya da kına ayakkabılarınızın vurmasına karşı yada tabanı acıtmasına karşı yada nasırınız varsa onu rahatlatmak amacıyla,ayakkabıcalarda silikon malzemeler satılıyor ben aldım müthiş rahat,tavsiye ederim.:54:

kızlar yeni gelin ya da kına ayakkabılarınızın vurmasına karşı yada tabanı acıtmasına karşı yada nasırınız varsa onu rahatlatmak amacıyla,ayakkabıcalarda silikon malzemeler satılıyor ben aldım müthiş rahat,tavsiye ederim.:54:

su artık nısanlı olan durumuna artık evlı yaz artık :D:D 4-5 gun kalmıs surda :52::52::52::52::52::52:

herşeyin hayırlısı off olsun bitsin geçsin artık yoruldum çok[/QUOTE]
merak etme çok çabuk geçiveriyor valla :)))))
günaydın gelinler

şafak 10 :D:D

sapaydi ....şafak 5 :D:D
günaydınnnn benimde şafak 5:52::52:
evet evet en az benimki:64:
evet sonra sipaydi ile benim :))))))):52::53::1:
nasıl bişi canım o bende gördüm ama benim koycak yeri yok arkası vurmasın die günlük ped yapıştırabilirim sadece ama ben topuklu ayakkabı giymeyeli çok rahatsız ediyor beni napcam bütün gün bilmiom pof
yaa ben eldiven almayı düşündüm nikah zamanı takarım diyte.
ama gelinliğim hiç uymaz diye düşünüyorum :34::34::34:
yok canım boşver eldiveni krem sürersin olmadı eldiven bütün havayı bozar bence
izmir sıcak kız akşam üstüleri hafif yağmur oluyo geçio sonra :D haftaya cmt yağmasında ne zaman yağarsa yağsın sonra
ama amaaaa bu haftada yağmasın nolurrrr pazar akşamı kır düğünü olcak yağmur çamur olmasınnnn :52::50:

magrenta canım hiç belli olmuo hatta ben tatilde parmak arası terliklerim içinde aldım küçük şeyler,pahalı ayakkabı satan yerlerde bide,tchiboda var çok güzel hiç canın acımıo ben yerleştirdim yarın kınamdada kullanıcam

:79: Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn... Şafak 5 :32: ...................... Zaman geçmek bilmiyo ama heyecan basıyo arada... :21: İçimde kelebekler uçuşuyo bazen..:9:

Son düzenleme:
Back