• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar kayınvalidem ve görümcem şuan benim evde haldır haldır temizlik yapıyolar bende balkonda güneşleniyorum hahaha :60: benim salon takımı 3 gün önce gelmiş nişanlım bana söylemiyor kayınvalidemden duyuyorum sabır yarabbim diyorum devamlı.perdelerim de akşam takılacakmış sanırım ya da yarın.halıları yaymadılar sarılı şekilde duruyor.geriye fırın,buzdolabı,tv gelecek.bide mutfak masası sandalyeler,tv sehpası gelecek onlar da haftaya gelir herhalde.bugün gittim çeyizime mumluk aldım güzel bişi.evim nerdeyse eve benzemeye başladı.haa yarın kayınvalidemler çalışırkene ben denizde olucam adalete bak :1: Antalyaya balayına gelecekler şu sıralar havalar güzel gidiyor nem yok.hava durumu bu şekilde :1: çeyrek altında 133 lira :1: ay bide takılar var.ablamlar bana bilezik alacaklar,babam bilezik alacak.şey sorcam ben geçen kuyumcuda bi yüzük beğendim ağır şık bişi.annem bilezik takmasa da yüzük taksa olur mu yoksa gelinin annesine yüzük takmak yakışmaz mı? millet fiyatını bilmediği için küçük görebilir ama bilezik fiyatında nerdeyse

kızlar kayınvalidem ve görümcem şuan benim evde haldır haldır temizlik yapıyolar bende balkonda güneşleniyorum hahaha :60: benim salon takımı 3 gün önce gelmiş nişanlım bana söylemiyor kayınvalidemden duyuyorum sabır yarabbim diyorum devamlı.perdelerim de akşam takılacakmış sanırım ya da yarın.halıları yaymadılar sarılı şekilde duruyor.geriye fırın,buzdolabı,tv gelecek.bide mutfak masası sandalyeler,tv sehpası gelecek onlar da haftaya gelir herhalde.bugün gittim çeyizime mumluk aldım güzel bişi.evim nerdeyse eve benzemeye başladı.haa yarın kayınvalidemler çalışırkene ben denizde olucam adalete bak :1: Antalyaya balayına gelecekler şu sıralar havalar güzel gidiyor nem yok.hava durumu bu şekilde :1: çeyrek altında 133 lira :1: ay bide takılar var.ablamlar bana bilezik alacaklar,babam bilezik alacak.şey sorcam ben geçen kuyumcuda bi yüzük beğendim ağır şık bişi.annem bilezik takmasa da yüzük taksa olur mu yoksa gelinin annesine yüzük takmak yakışmaz mı? millet fiyatını bilmediği için küçük görebilir ama bilezik fiyatında nerdeyse

pelin döveriz seni kız biz daha çalışıyoz sen güneşleniyon :52::52: aman çok yanma ben güneşten kçe bucak kaçıyorum inşallah amele yanıkların olmamıştır :((((
valla adet madet işleri var annene bir sor ama genede yüzük takılmasa daha iyi o kadar para bi yüzüğe çok bence bozdursan değer kaybeder :(( sne bilirsin büyüklere sormak lazım bende takı seti kullanmam kayınvalideme bilezik takın dedim tamam dediler annem kıyameti kopardı olmazmış öle şey iyide ben bozcam zaten hiçbir değeri kalmıcak o setin ama olmazmış pof

pelincim senin bu nişanlın da bi alem..neden sölemior ki.....

bırak ya istiosan yüzük taksın annen..kullanırsın ne güzel..elalem ne derse desin boşver ;)

benim nişanlım uyuz işte.söylesem sana nolcak diyo bide.merak ediyorum ya alla alla orası sonuçta benim evim eşya da benim eşyam.

pelin döveriz seni kız biz daha çalışıyoz sen güneşleniyon :52::52: aman çok yanma ben güneşten kçe bucak kaçıyorum inşallah amele yanıkların olmamıştır :((((
valla adet madet işleri var annene bir sor ama genede yüzük takılmasa daha iyi o kadar para bi yüzüğe çok bence bozdursan değer kaybeder :(( sne bilirsin büyüklere sormak lazım bende takı seti kullanmam kayınvalideme bilezik takın dedim tamam dediler annem kıyameti kopardı olmazmış öle şey iyide ben bozcam zaten hiçbir değeri kalmıcak o setin ama olmazmış pof

napayım ya yapacak bişi yok yan gelip yatıyorum :1: kuyumcuya sordum bozdurmaya kalkınca bilezik mi daha değerli yüzük mü dedim ikisi de aynı fark yok dedi.yüzüğe bayıldım ama sırf elalem ne der diye anneme al diyemiyorum.napıyım ya bi fikir verin bikaç gün sonra alıcaklar çünkü :44:

napayım ya yapacak bişi yok yan gelip yatıyorum :1: kuyumcuya sordum bozdurmaya kalkınca bilezik mi daha değerli yüzük mü dedim ikisi de aynı fark yok dedi.yüzüğe bayıldım ama sırf elalem ne der diye anneme al diyemiyorum.napıyım ya bi fikir verin bikaç gün sonra alıcaklar çünkü :44:

valla ben şansımı denedim aldım cevabımı bence hiç zorlama şansını şu zamanda canını sıkma boşuna elalem ne der mantığına uyuz oluyorum zaten :( sonra beğendiysen alırsın o yüzüğü

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere :) mobilyalarım gelmiş onlara bakmaya gidicem :))))):52:

valla ben şansımı denedim aldım cevabımı bence hiç zorlama şansını şu zamanda canını sıkma boşuna elalem ne der mantığına uyuz oluyorum zaten :( sonra beğendiysen alırsın o yüzüğü

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere :) mobilyalarım gelmiş onlara bakmaya gidicem :))))):52:

yani yüzükten vazgeç diyosun ok bakalım öyle olsun.git git mobilyacıklarını gör ay ne güzel bende yarın denize gidicem cuma günü gider görürüm belkim mobilyacıklarımı :16:

pelin7 güneşleniyor bende solaryuma gideceğim aşkam adalete bak ya:(

annenin yüzük takması çevreden laf olabilir bizimkiler olsa kesin söylenirlerdi. çünkü bende set istemiyorum onun yerine bilezik takılsın bozdurunca değer kaybetmez, zaten altın kullanmam demiştim ama herkes olmaz öyle şey bir takın olsun insan içine çıkınca takarsın moduna getirdiler olayı mecburen sustum:(

ayy bende hala öle aman aman bi heyecan yok..sanırım ben hala evleneceğime inanamıorum :)) sanki büyük bi parti vercez ve sonra eski hayatımıza geri döncez gibi gelio :D

bende de gram heyecan yok ya:) nişanda da gayet sakindim. gerçi ben yapı gereği soğukkanlıyım ama şimdi tuhaf geliyor bu durumum biraz:)))
herkes heyecan ve tatlı telaş içindeyken ben sadece stres boyutunu yaşadığımı düşünüyorum

görecegız bakalım 3-5 gun kala :D:D gercı bız heycanlanıyozda ne oluyo atarax almaya tesvık :D:D

şimdi böyle yapıyolarda sonradan acısını cıkarmasınlar köprüyü gecene kadar hersey normal:D:D

benim evimde hala çöplük gibi kızlar temizlenmedi.gelen eşya öylece duruyor.halılarım sarılı boş bi odada öylece bekliyor perdelerimde hala dikimde.kapitoneleri bugün terziden alıcaz.kına gecesiyle ilgili hiçbir hazırlığım yapılmadı.balayı içinde otel bakıyorum ama sadece bakıyorum çünkü ayın ya 20sinde gidicez ya da 22sinde belli değil

aynen bizim ev de çöplük gibi. oradan al oraya at. burayı temizle diğer yer batsın. offf

$b.jpg $a.jpg

kızlar bakın kardeşimle ikimiz tişört yaptık kuagförde giyicem arkası ve önü,eteğine pul yapıştırdım,kalpler sticer onlarıda yapıştırdım,yakasını kestim kolay çıksın diye,şeklide kardeşim çizdi,yazılarıda ben yazdım ,nasıl olmuş??? ileride çocuklarıma gösteririm dayınla yaptık biz bunu diye...hemde belgesel çekim yapıcaz ya kuaförde resim çekilirken buda çıksın istedim,dışarda dünya kadar para vereceğimize kendimi yaptık:66::29:

kızlar günaydın.
bugün 1 haziran:))))))
haftasonu çeyizim gidecek bir aksilik olmazsa hala heyecan yok ama dün akşam çeyizlerimi topladık hüzün çöktü içime tuhaf oldum:(

4 ay kaldı 5 ay kaldı derken geldık hazıran ayına en hızlı bu ay gececek heralde :D

sanırım artık bize günler daha çabuk geçecek. şu topikte gelinlik bakıyorum ama karar veremedim dediğimiz günleri dün gibi hatırlıyorum:)))

ceylin bindallın benimkinin aynısı sanırım. çok beğenerek aldım bende. mutlulukla giy inşallah.
kınanla ilgili haberleri sabırsızlıkla bekliyorum.

günaydın bayanlar iyi sabahlarrrr bugün 1 haziran stres oluyor insan hehehe :P:90::89::32::52::52::53::50:
tişört süper olmuş bu arada fotoğraf çekiminde değişik olucak iyi düşünmüşün :) ceylinnn :)

Eki Görüntüle 202525 Eki Görüntüle 202526

kızlar bakın kardeşimle ikimiz tişört yaptık kuagförde giyicem arkası ve önü,eteğine pul yapıştırdım,kalpler sticer onlarıda yapıştırdım,yakasını kestim kolay çıksın diye,şeklide kardeşim çizdi,yazılarıda ben yazdım ,nasıl olmuş??? ileride çocuklarıma gösteririm dayınla yaptık biz bunu diye...hemde belgesel çekim yapıcaz ya kuaförde resim çekilirken buda çıksın istedim,dışarda dünya kadar para vereceğimize kendimi yaptık:66::29:

bayıldım tişörtünee, çook şekeerr :66:

Back