• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
magrenta canım hiç belli olmuo hatta ben tatilde parmak arası terliklerim içinde aldım küçük şeyler,pahalı ayakkabı satan yerlerde bide,tchiboda var çok güzel hiç canın acımıo ben yerleştirdim yarın kınamdada kullanıcam
hımmm aklımda bulunsun o zaman denk gelirsem bende alayım dursun kesin lazım olur :))))
öğlen olmuş......... Tünaydın.. :1:

günaydın canım öğlen oldu geçiyor gerçekten :))))):52:
seninde şafak 5 haaaaa :)))))) varmı arttıran :)

Ben çok sinir stres yaparımda arkadaşımın düğünde nikah şahidiydim ama sanki gelin bendim o kadar heyecanladndım ki annemle nişanlık dalga geçtiler sana ilaç lazım o gün die:52::50:

benim düğünüme daha 3 ay var :37:
ama ben de senin gibi aşırı heyecanlı biriyim
olmazsa Pasiflora içmeyi düşünüyorum, hem öyle yan etkisi falan olmuyo :52:

ben nişanımda çok rahattım. :27::27: çıkana kadar işte heycanlıydım :37:
valla nişanda bende rahattım evdeydi çünkü ama böle herkesin önünde nikahta çok heyecan yapcam gibi geliyo :(((((
benim düğünüme daha 3 ay var :37:
ama ben de senin gibi aşırı heyecanlı biriyim
olmazsa Pasiflora içmeyi düşünüyorum, hem öyle yan etkisi falan olmuyo :52:

valla bende ölebişi düşünüom kalpten giderim yoksa
arkdaşım kişisel telkin yapmış kendi kendine çok rahat ve sakindi beni anca bişi paklar rahatlatıcı :):53::52:

20 gün kaldı dügünüme günden güne stresim heyecanım artıyor mutlaka sakinleştirici birşeyler almalıyım o gün yoksa kalbim dayanamaz gibi :)
sende bendensin :)))) 20 gün önce bende stres vardı ama eşyalar yetişicek falan gibi
:66:
benimde 20 gün var ama hiç heyecan yok yahu :s kendimi garip hissettim bi an

hehehe son günler görüşürüz canım :)))) şimdi yoksa sonra olur :P:52:

ben de düğün tarihinin yaklaştığı aklıma gelince hemen kelebek gibi oluyorum heyecanlanıyorum :52:

ama son günler geldiğinde sanki nötrleşecek gibiyim, çünkü herşeyde böyle olurum:37:
ama o gün gelince Allaaaahhh kimse tutamaz beni
sözümde zili çalıp içeri gelmeye başladıklarında ayaklarım titremişti, o anda regl olmuştum :53:
pedim de kalmamıştı, zavallı ablam ordan oraya koşturdu ped bulmak için
sonuç: yaklaşık 20-25 dk sonra "hoşgeldiniz" diyebildim :52:

yaa ben eldiven almayı düşündüm nikah zamanı takarım diyte.
ama gelinliğim hiç uymaz diye düşünüyorum :34::34::34:

takma ya bosver sıkılrsın

nasılsınız bakalım haziran gelincikleri? hazırlıklar ne alemde?

tabi sen atlattın darısı bize ama önce ceylin ve spaydi onlardan bayragı ben ve nysan alcak öyle sürcek gitcek :D

Evlenmeden olmaz:62:

:D:D:D:D 5 gun var surda ne kalmıs sankı ben yazacam 5 kala :D

ayy bende hala öle aman aman bi heyecan yok..sanırım ben hala evleneceğime inanamıorum :)) sanki büyük bi parti vercez ve sonra eski hayatımıza geri döncez gibi gelio :D

ayy bende hala öle aman aman bi heyecan yok..sanırım ben hala evleneceğime inanamıorum :)) sanki büyük bi parti vercez ve sonra eski hayatımıza geri döncez gibi gelio :D

pelincim zaman azalınca görürüm seni gerçi bende çok heyecanlı değilim şuan için ama zaman azaldıkça heyecanda çoğalıyor sankim pofffff

bende de gram heyecan yok ya:) nişanda da gayet sakindim. gerçi ben yapı gereği soğukkanlıyım ama şimdi tuhaf geliyor bu durumum biraz:)))
herkes heyecan ve tatlı telaş içindeyken ben sadece stres boyutunu yaşadığımı düşünüyorum

Back