• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam bayanlar herkese iyi haftalar :))))))
az kaldı heyecan durumlarını alalımmmmm :))))

ben perşembe evi yerleştirdim biraz içim rahatladı gerçekten ama hala eksiklerimiz var :) cumada son alışverişe çıktık deli gibi yağmur yağdı gözüm korktu bu haftasonuda yağmaz inşallah:52::18:

selam bayanlar herkese iyi haftalar :))))))
az kaldı heyecan durumlarını alalımmmmm :))))

ben perşembe evi yerleştirdim biraz içim rahatladı gerçekten ama hala eksiklerimiz var :) cumada son alışverişe çıktık deli gibi yağmur yağdı gözüm korktu bu haftasonuda yağmaz inşallah:52::18:

canım uzun bir sure topıge gelememıstım senın ne zmana düğün bende cmt ceyız götürcem yerlestırcem bitcek sonra oturup 11 hazıranı beklıcem :D

Son düzenleme:
selam kızlar.
günler ne çabuk geçiyor artık yetişemiyorum ben.
gelinlik baktığım ev aradığım günler ne çabuk geride kaldı ya:))
cuma günü kına alışverişini yaptık. elbise, bindallı, sepet, kına vs herşeyi aldık.
cumartesi koltuk ve yemek odası geldi. avizelerimizi aldık.
dün avizeler takıldı mutfak dolabındaki eksikler tamamlandı.
çeyizimin açtık dün. haftaya pazarda götüreceğiz:)))

şimdi evimizde sadece mutfak masa ve sandalyemiz eksik, bir de küçük odaya köşe koltuk gelecek.
artık stres yerini heyecana bıraksın:))))

$resim-1273.jpg

nikah şekerimiz :52:

Son düzenleme:
bu arada kardeşimde cmt geldi kavustuk coooooook özlemıstım dunde düğün için takım elbise aldık pek bi yakıştı gercı basenlerden problem yasadık ama sonunda fit bi takım bulduk bu arada kardesım erkek ::D hatta avatardakı ben ve kardeşlik

ay cok üzülüyorum ya evden ayrılacagım ıcın

benim evimde hala çöplük gibi kızlar temizlenmedi.gelen eşya öylece duruyor.halılarım sarılı boş bi odada öylece bekliyor perdelerimde hala dikimde.kapitoneleri bugün terziden alıcaz.kına gecesiyle ilgili hiçbir hazırlığım yapılmadı.balayı içinde otel bakıyorum ama sadece bakıyorum çünkü ayın ya 20sinde gidicez ya da 22sinde belli değil

benim evimde hala çöplük gibi kızlar temizlenmedi.gelen eşya öylece duruyor.halılarım sarılı boş bi odada öylece bekliyor perdelerimde hala dikimde.kapitoneleri bugün terziden alıcaz.kına gecesiyle ilgili hiçbir hazırlığım yapılmadı.balayı içinde otel bakıyorum ama sadece bakıyorum çünkü ayın ya 20sinde gidicez ya da 22sinde belli değil

iyide fazla vaktın yok elınızı cabuk tutsanız ii olur dınlenmen için ımkan yarat bacım

Kızlar kınama son 1 gün çarşamba kınam var anlatırım nasıl geçtiğini size,çıtçıtlarımı alıcam yarın çarşıdan ,evde kendim maşa yapıp at kuyruğu yapıcam gitmicem kuaföre,detyaları anlatırım kınadan sonra:86:

yaa ben var yaaa iyi ki evleniorum yaaa ölcem aşkımdan yoksa! :69:

yetişen yetişmeyen hiçbişi umrumda diil......2 gündür olley evlenioz biz negzellll modunda geziorum! kafayı yemiş olabilirim, evet! :35:

Back