• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
şu havalar ne zaman tam anlamıyla ısınacak acaba düğün burnumzdan gelmesinde

valla bizim düğün kardesim nedenıyle ertelendı bız normalde nısan sonu mayıs ayı ıcınde bir gun dusunmustuk 24 nisan 30 nisan 8 mayıs ve 28 mayıs düşündüğümz tarihlerdı ve hepsındede yagmur yagdı hazıran ayındada 4 hazıran ıstıyodum yer yoktu umarım o gunde yagmaz :D:D:D tencere dibi neyin yemıyorum artık

şu havalar ne zaman tam anlamıyla ısınacak acaba düğün burnumzdan gelmesinde

valla bizim düğün kardesim nedenıyle ertelendı bız normalde nısan sonu mayıs ayı ıcınde bir gun dusunmustuk 24 nisan 30 nisan 8 mayıs ve 28 mayıs düşündüğümz tarihlerdı ve hepsındede yagmur yagdı hazıran ayındada 4 hazıran ıstıyodum yer yoktu umarım o gunde yagmaz :D:D:D tencere dibi neyin yemıyorum artık

al bendende o kadar,habire hava durumunu kontrol ediyorum,,hava kapalı olsada razıyım şalım hazır,tek derdim yağmur yağmasın:80:

al bendende o kadar,habire hava durumunu kontrol ediyorum,,hava kapalı olsada razıyım şalım hazır,tek derdim yağmur yağmasın:80:

yagmaz ınsallah yaaaa ben gün batımında gelınlıkle dış cekım yaptırcam yaaaaa tek hayalım gercı yagmur yagarsa temmuzda bırdaha gelınlık gıyerım yınede cektırırım :D

Haziran gelinlerii, düğünlerinize çook az kaldıı :32: :32: hepinize yağışsız, bol güneşli , gönlünüzce eğlenebileceğiniz düğünler diliyorum :62: :62:
Hadi bir an önce evlenin de sıra bize gelsinn :64: :64:

Haziran gelinlerii, düğünlerinize çook az kaldıı :32: :32: hepinize yağışsız, bol güneşli , gönlünüzce eğlenebileceğiniz düğünler diliyorum :62: :62:
Hadi bir an önce evlenin de sıra bize gelsinn :64: :64:

evleniyoruz canım merak etme,bu arada aliye söyledim belki kuaföre gelecek dedim,gelirsen onunda haberi var

Şuan ben de öyle düşünüyorum, şu zaman çabuk geçse diyorum :19:

gördüğün gibi geçiyor canım en güzeli, zaman geçerken tam değerlendirmek :34::34::34:

al işte bi bakacan sadece 1 saatın kalmıs :D:D:D:D benım tek dusundugum balayı cok bunaldım 2 yıldır gıdemıyorum nısanlımn gecen yaz ıznı yoktu bu yıl benım ıcın her acıdan önemlı

aynen bu benim için de çok önemli tatil istiyorum deli gibi. :37::37:

Back