2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
$Görüntü0178.jpg $Görüntü0180.jpg $Görüntü0179.jpg $Görüntü0181.jpg $Görüntü0182.jpg $Görüntü0183.jpg $Görüntü0184.jpg $Görüntü0185.jpg

cep telefonu cekımı :D

arkadaşlar dün kına gecemiz vardı. hepinizin yerine bi güzel göbekler attım. yorgunluktan ölüyorum ama çok güzel geçti. herkes düğün gibiydi çok güzel oldu dedi. nişanlım önce ben kına yaktırmam oynamam girmem kadınların arasına diyodu. iki tek atınca bana şarkılar çaldırdı tuttu kolumdan saatlerce dans etti, oynadı. zeybek solo bile yaptı. çok güzeldiiii çok.:16::32:

darısı başınızaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:64::64::64:

bugün de evimize çeyizlerimiz gitti. yorgunluktan bi kısmını yerleştirebildik
herşey çok güzel olucakkkk.

çok güzeller güle güle kullan. kına ayakkabılarını nerden aldın öğrenebilir miyim.

mersiiii şekerim kadıköy onur carsısı miba ayakkabı 49 tl :D

güle güle giy canım rahatlar mı bari? ben gelin ayakkabımı aldım ama pek rahat değiller biliyosun bide benim ayağımda rahatsız atacam sonra ayağımdan öyle düşünüyorum

evet rahat tatlım evde giyiyorum zaten acıldı baya zaten düz bi ayakkabıda almıstım

:24::8::16::79::81::87::86::66::46:oleyyyyyyyyyyi,oldum çok şükür
radyologg gelinlik ayakkabıların çok şık canım:70:

hahahahaha seni dinledım bak gör :D senınde gözün aydın rahat bir düğün gececek

arkadaşlar dün kına gecemiz vardı. hepinizin yerine bi güzel göbekler attım. yorgunluktan ölüyorum ama çok güzel geçti. herkes düğün gibiydi çok güzel oldu dedi. nişanlım önce ben kına yaktırmam oynamam girmem kadınların arasına diyodu. iki tek atınca bana şarkılar çaldırdı tuttu kolumdan saatlerce dans etti, oynadı. zeybek solo bile yaptı. çok güzeldiiii çok.:16::32:

mutluluklar hayırlı olsun darısı başımıza:D

amin canım inşallah.sana da mutluluklar hadi sıra düğüne geldi onu da anlatırsın ama balayından sonra.unutma bizi buralarda

amin canım inşallah.sana da mutluluklar hadi sıra düğüne geldi onu da anlatırsın ama balayından sonra.unutma bizi buralarda

yok yok unutur muyum hiç. o kadar iyi kötü günleri paylaştık. dertleştik dedikodu yaptık burda. zaten düğünün hemen sonrasında gitmiycez balayına. biraz zaman geçtikten sonra gidicez. keyfini çıkara çıkara :))

eve gitmediler diyosun da.senin haberin olmadan mutlaka bi gidip bakarlar.bunu yapmayan yoktur.

sorun orada işte elbette dedim yaa eşyalar gelmeden önce her hafta gittiler ama gezmeye değil
askıları taktılar. asılacakları astıolar çalıştılar yani :30::30::30:
mayıs 15'te çeyiz geldi ondan sonra 1 kez benimle akşam geldiler. sonuçta düzenim belli eve birisi girse mutlaka anlarım. anlamasam da nişanlım söyler. :34:
ama seninde dediğin gibi içim çok rahat. bizim evimiz olduğu kadar onlarında evi. rahatsız etmez beni

sorun orada işte elbette dedim yaa eşyalar gelmeden önce her hafta gittiler ama gezmeye değil
askıları taktılar. asılacakları astıolar çalıştılar yani :30::30::30:
mayıs 15'te çeyiz geldi ondan sonra 1 kez benimle akşam geldiler. sonuçta düzenim belli eve birisi girse mutlaka anlarım. anlamasam da nişanlım söyler. :34:
ama seninde dediğin gibi içim çok rahat. bizim evimiz olduğu kadar onlarında evi. rahatsız etmez beni

tam olarak konuyu anlayamadım ama kayınvalidemde ara ara eve gider bişiyler bırakır gecen mesela örtülerimi serdi ama benım duzenım daha tam olusmadı ceyızım 4 ünde gitcek bende eve gitmsinden hiç rahatsız olmadım olmamda

ay spaydi son 6 günün yaaaaa

tam olarak konuyu anlayamadım ama kayınvalidemde ara ara eve gider bişiyler bırakır gecen mesela örtülerimi serdi ama benım duzenım daha tam olusmadı ceyızım 4 ünde gitcek bende eve gitmsinden hiç rahatsız olmadım olmamda

ay spaydi son 6 günün yaaaaa

pelin bana sordu anahtar onda olsa rahatsız olur musun diye. bende onu anlattım işte :35:

vallahi tam 6 gün şaka gibi :25::25: :27:

Teşekkür ederim :21:..5 haziran benimki.. Seninki benim kınama denk gelio sanırım:10:....

heee evet benim 4 haziran kınam da 1 inde,ayyy bir an önce gelinliğimi giymek istiyorum,,bide kendime tişört baskısı yaptırcam v yaka eski bi byeaz tişörte gelin resmi yaptırcam kuaföre giderken giycem,altınada gelin olmuş gidiyorum yazdırcam :8:

pelin bana sordu anahtar onda olsa rahatsız olur musun diye. bende onu anlattım işte :35:

vallahi tam 6 gün şaka gibi :25::25: :27:

bızım anahtarda duruyo kauınvalıdemlerde aman napim herseyı takarsam kafaya erken yaslanırım :D

Kızlar evlendikten sonraki topicte benden,radyologtan alıyorum bayrağı:3: linkimizde burda aboneliğinizi yaptırın erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın:60:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...-2011-gelinleri-artik-burda-toplaniyoruz.html

hayırlı olsun :D

Back