- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.761
şu havalar ne zaman tam anlamıyla ısınacak acaba düğün burnumzdan gelmesinde
valla bizim düğün kardesim nedenıyle ertelendı bız normalde nısan sonu mayıs ayı ıcınde bir gun dusunmustuk 24 nisan 30 nisan 8 mayıs ve 28 mayıs düşündüğümz tarihlerdı ve hepsındede yagmur yagdı hazıran ayındada 4 hazıran ıstıyodum yer yoktu umarım o gunde yagmaztencere dibi neyin yemıyorum artık
al bendende o kadar,habire hava durumunu kontrol ediyorum,,hava kapalı olsada razıyım şalım hazır,tek derdim yağmur yağmasın:80:
yagmaz ınsallah yaaaa ben gün batımında gelınlıkle dış cekım yaptırcam yaaaaa tek hayalım gercı yagmur yagarsa temmuzda bırdaha gelınlık gıyerım yınede cektırırım
Haziran gelinlerii, düğünlerinize çook az kaldııhepinize yağışsız, bol güneşli , gönlünüzce eğlenebileceğiniz düğünler diliyorum
Hadi bir an önce evlenin de sıra bize gelsinn
evleniyoruz canım merak etme,bu arada aliye söyledim belki kuaföre gelecek dedim,gelirsen onunda haberi var
evleniyoruz canım merak etme,bu arada aliye söyledim belki kuaföre gelecek dedim,gelirsen onunda haberi var
zaman öyle hızlı gecıyo kı daha dün 4 ay var dıyoduk bugun 12 gun var diyorum hatta ceylın ve spaydı 5-6 dıyo
zaman öyle hızlı gecıyo kı daha dün 4 ay var dıyoduk bugun 12 gun var diyorum hatta ceylın ve spaydı 5-6 dıyo
şimdi çok hızlı geçti diyorum ama 4*5 ay önce pufff neden hiç geçmiyor falan diye kızıyordum
şimdi çok hızlı geçti diyorum ama 4*5 ay önce pufff neden hiç geçmiyor falan diye kızıyordum
Şuan ben de öyle düşünüyorum, şu zaman çabuk geçse diyorum
al işte bi bakacan sadece 1 saatın kalmısbenım tek dusundugum balayı cok bunaldım 2 yıldır gıdemıyorum nısanlımn gecen yaz ıznı yoktu bu yıl benım ıcın her acıdan önemlı
gördüğün gibi geçiyor canım en güzeli, zaman geçerken tam değerlendirmek
haklısın canım, tecrubelerinden faydalanıyoruz tatlım, düğünden sonra da topiğimizi ihmal etmezsin dimi :78:
hayır tabiki de canımyine gelirim merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?