2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar eviminizin eşyaları dün gece geldi. pek bi güzel oldu ya. :21:
ölüyorum ama yorgunluktan.
yarına kına gecemiz var. regl oldum. sancım çok. ağrı kesii ilaçlar bana yaramıyo :59:
ne yapacağımı şaşırdımm off:18:

yarına kına gecemiz var. regl oldum. sancım çok. ağrı kesii ilaçlar bana yaramıyo :59:

Hadi hayırlısı olsun ne güzel.. 1 hafta önce kına sanırım haftaya düğün :15:
yat dinlen bari yarına ayakta ol.. :6:

yorgunluğuna değmiştir canımm iyi günlerde mutlulukla sağlıkla oturun inşallah ...kına içinde şimdiden iyi eğlencelerr. ayaklarına sıcak su torbası koy tatlımm bi nebze olsun rahatlatırrr

maşallah sen baya cabuk halletmısın güle güle kullan aldıklarını :D

merci şekerim saol.bizim aramızda mesafe olduğu için mecburen bi gittiğimde herşeyi halletmek zorunda kalıyorum.bugün de annemle terziye gittik kapitone siparişi verdik bakalım onlarda ne zamana biterse artık.davetiyelerimi de zarflarına koydum çok tatlı bişi ya onları o zarfa koymak.1000 tane bile olsa yerleştiririm valla :1: ya bide kızlar çeyiz gittiği gün imam nikahını kıydırıcaz ama belediye nikahı olmadan kıymıyolarmış sanırım nasıl yapıcaz onu tanıdık imam bulsak evleneceğimizi biliyodur nasıl olsa kıyar mi sizce? gerçi radyolog sen kıydırdın cnm oluyodur belki arada benimkini de kıydırıversen de çıksam aradan olmaz mı? :1: ay bide ne dicem hep unutuyorum mart ayında bi arkadaşım evlendi nisan ayında evlerini ayırdılar yani ayrıldılar.sebebini soramadım ama etraftan konuşulan takı kavgası.ne korkunç bişi ya o kadar yap et evlen bir ay otur ayrıl.bu takı muhabbeti çok tehlikeli.evlendikten sonra kayınvalideniz gelse takıları istese verir misiniz? benim kayınvalidem ister diye düşünen varmı aranızda?

pelincim. imam nikahını genelde tanıdık olmazsa kıymıyorlar aile büyüklerinden birisi gidip imam ile gidip görüşebilir :34: o zaman belki kıyarlar.

kayınvalide konusuna gelince öyle bi derdim olmayacak çünkü hepsi ev borcuna gidecek :16:
gitmese de öyle bişey istemezdi asla. :34::34:

pelincim. imam nikahını genelde tanıdık olmazsa kıymıyorlar aile büyüklerinden birisi gidip imam ile gidip görüşebilir :34: o zaman belki kıyarlar.

kayınvalide konusuna gelince öyle bi derdim olmayacak çünkü hepsi ev borcuna gidecek :16:
gitmese de öyle bişey istemezdi asla. :34::34:

ya nişanlımı yaşadığı yerde tanımayan yok annesinin bile gitmesine gerek yok kendi bile alıp gelebilir zaten öle diyo ben gider alırım 5 dakkada.tanınmış olmasının en uyuz yönü face giriyodum tak diye arıyolardı abi yenge face açtı.yolda yürüsem abi yenge şurda görüldü falan yani başıma bişi gelme ihtimali bile bırakmıyolar :1: bu arada seni de tebrik edemedim nikahın hayırlı uğurlu olsun.artık öle nette falan gezmek yok evli barklı kadınsın sen :1:

ya nişanlımı yaşadığı yerde tanımayan yok annesinin bile gitmesine gerek yok kendi bile alıp gelebilir zaten öle diyo ben gider alırım 5 dakkada.tanınmış olmasının en uyuz yönü face giriyodum tak diye arıyolardı abi yenge face açtı.yolda yürüsem abi yenge şurda görüldü falan yani başıma bişi gelme ihtimali bile bırakmıyolar :1: bu arada seni de tebrik edemedim nikahın hayırlı uğurlu olsun.artık öle nette falan gezmek yok evli barklı kadınsın sen :1:

ozaman daha kolay gidip alsın istediğiniz zaman yapsın :34:
teşekkür ederim canım artık evliyiz :3::3::3: şaka gibi gelse bile ne biliyim :17: :17: :17:
evimin kadını çocuklarımın anası olacağım :24::24:

ozaman daha kolay gidip alsın istediğiniz zaman yapsın :34:
teşekkür ederim canım artık evliyiz :3::3::3: şaka gibi gelse bile ne biliyim :17: :17: :17:
evimin kadını çocuklarımın anası olacağım :24::24:

inşallah benimki de çeyiz günü kıyılır ya yoksa düğün bitiminde gece 12den sonra bütün herkez evime dolacak hiç hoş bişi değil.işimiz var canım gerdeğe girecez :60:

:60::60::60::60: sende öyle dersin gelmeyin işimiz var.. ;)
şaka bi yana davetiyeyi bile göstersen kıyarlar problem olmaz :15:

evet bizimkini de kıyarlar ya sorun çıkmaz herhalde.senin çeyiz düğünden kaç gün önce gitmiş oldu? evinin anahtarı kayınvalidende falan varmı şuan için?

15 mayısta gitti canım. kendi annemde de var kayınvalidem de de

için rahat ediyor mu orayı burayı karıştırır bakarlar yakınlarına çeyiz gösterirler falan diye.ben düğüne yakın götürücem çeyizi.zaten anahtar kayınvalidem de var millet girer çıkar haberimde olmaz.orda benim eşyalarım var düşünür düşünür geceleri uyku uyuyamam sonra

şu anda bu satırları yazarken kekik çayı içiyorum,aldığım hapı kullanmaya bıraktım yan etki oluştuırdu,depresyon ve sinirlilik,bugün ağladım,herkesle tartıştım anneme bağırdım,,bıraktım şimdi,ama hala olamadım ahh ya,kazık attı resmen metabolizmam bana:43:

için rahat ediyor mu orayı burayı karıştırır bakarlar yakınlarına çeyiz gösterirler falan diye.ben düğüne yakın götürücem çeyizi.zaten anahtar kayınvalidem de var millet girer çıkar haberimde olmaz.orda benim eşyalarım var düşünür düşünür geceleri uyku uyuyamam sonra

nisan 12'den beri anahtar kayınvalidemdeydi evde yapılacak işleri yapıyorlardı. :16:
sağolsunlar bi sürü yapılacak iş yaptılar ozaman evde boştu. şimdi ise 15 mayısta çeyizler gitti.
1 kez bile eve gitmediler. nerede durmasını bilen bi kayınvalidem var. o konuda rahatım. uzaktan gelen misafirleri için mutlaka gideceklerdir ama umarım çok uzamaz

ceylincim tam okuyamadım ama regl olamıyorsun galiba benımde stresten 7 gun gecıktı tum düzenım bozuldu ama enınde sonunda oluyo merak etme kendını sıkmana gerek yok civan perçemi falan hıkaye hıç fayda etmıyo

bugun eve gittim perdelerim takılmıs hafta içi ama görememıstım onlara bakmaya gittim koltuklarıda şöyle bir yerleştirdik yani bayıldım bayıldım evden cıkmak gelmedı ıcımden allahtan balayından söndukten sonrada 15 gun evdeyım oynar dururum esyalarla :D:D

dun saclarımı boyattım yıne bu defa platın sarısı oldu cok begendım gelınlıkle falan cok şık duruyo makyajımı şeftali tonlarında yaptırmak ıstıyorum ama umarım guzel durur kuaförum bu yıl moda renkler ve beyaz tenlılere guzel duruyo demıstı ama bakalım hem gri hem şeftali tonunu sürüp birini tercih edecem artık gri tonlarıda cok süper duruyo kardeşim geldı bugun mutluyum ama 14 gun sonra ayrılacagım ıcın uzgunm :(:(:(:(

ya kızlar gelınlık ıcın tac aldım 50 tl ye sizce pahalımı almısım acaba taş ve inci var gelınlıgımle cok uyumlu oldugu ıcın vazgecemedım ama fıyat konusunda tereddutum oldu

nisan 12'den beri anahtar kayınvalidemdeydi evde yapılacak işleri yapıyorlardı. :16:
sağolsunlar bi sürü yapılacak iş yaptılar ozaman evde boştu. şimdi ise 15 mayısta çeyizler gitti.
1 kez bile eve gitmediler. nerede durmasını bilen bi kayınvalidem var. o konuda rahatım. uzaktan gelen misafirleri için mutlaka gideceklerdir ama umarım çok uzamaz

eve gitmediler diyosun da.senin haberin olmadan mutlaka bi gidip bakarlar.bunu yapmayan yoktur.ha senin için rahatsa sorun yok.bende bugün görümcem geldi elbisesini,ayakkabısını,takılarını aldık.benimde gelin ayakkabılarımı aldık.4 sene aradan sonra 2. kez topuklu ayakkabı giyiyorum hatta bu sefer platform aldım ama nasıl yürüycem bilmiyorum.ayakkabıyı ilk giydiğimde biri beni kaldırsın kalkamıyorum falan dedim :1: bu arada kredi kartı ve senetli olarak acayip borca girdiğimiz bir dönemde kiracımız kirayı yatırmamaya başladı dün gece stresten uyuyamadım.annem pahalı yatak odası da aldık nasıl ödiycez falan dedi.kredi kartı zaten full benim zımbırtılarım inşallah yatırırlar düzenli düzenli.evde kirayı ödeyen tek bi kişi vardı o da evden ayrıldı kimse yatırmayı düşünmüyo.çıkarmaya kalksan avukat masrafı falan.bu konuda bi fikri olan varmı ya da başından böyle bişi geçip kurtulan oldu mu?

Back