slm kızlar dün evime gittim banyo mutfak herşey yapılmış.oturma grubum gelmiş,yatak odam gelmiş,salon masam gümüşlüğüm gelmiş salon oturma grubumda haftaya gelecekmiş.perdelerimi seçtim.mutfağa masa sandalyemi seçtim.halılarımı seçtim bugün gelmişler hatta.davetiye siparişi vermiştim onları da bugün aldım.gelinliğim için ödememi yaptım.perdelerim takıldıktan,mobilyam geldikten sonra çeyiz yerleştirmeye gidicez.şuan yapmam gereken bi gelinlik provam kaldı.bide düğün düzenlemeleri.gelin masası içn çiçek falan beğendim onları alıcam işte en çok hoşuma giden yatak odam şahane olmuş.yatak başlarımızda şarjlı ışıklar falan var rengini de beğenmiştim zaten süper olmuş.aldığım herşeyi 5 dk bile görmeden göz ucuyla bakarak aldım mesela yatak odamın dolap içini açmadan dışından aldım.tek başıma gitsem 1 saatte tüm evi alırım ama topluca gidince çok oyalanıyoruz.ben zaten havalara bakıyorum boşuna konuşuyolar
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
haa bide hala nikah başvurusu yapmadık.nişanlızadem resim çektirmemiş bakalım müsait olduğunda halletcekmiş benim gitmeme gerek yok ama eşyalar geldiğinde giderim hem salon düzenlemelerini konuşuruz hemi de başvuruyu yaparız