2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
speedy benim hala avizelerim yok nereyi öneririsin acaba:)
ciddiyim bak şişhane karaköye bak falan diyorlar ama bir sürü mağaza var

koçtaştan almıstım bende aralıkta uygun tuttu utanmazlar 12 taksıt yapmıslar halbukı 3 taksıt ıstemıstık kullandıgım kartla anlasmaları varmıs sımdı 1 yıl öde dur cuzi bi rakam:D:D öyle bi avıze sectım kı sılınme derdıde yok :D

koçtaştan beğendim aslında ama arkadaşlarımda git avizeciden al daha uygun olur dediler bende bir bakayım şişhaneye ona göre karar vericez artık

valla ben bir kaç avızecı gezdım fıyatları fazla geldıgı ıcın koctastan aldım belkı dymussundur sevinç avize var avrupa yakasındada subelerı varmı ama orasıda pahalıydı miva ya baktık orasıda pahalı ya da biz pahalı yerlerı bulduk bılemıyorum gari :D

heyy allahım yaa dışarı çıkıp yapmam gereken bi sürü şey varken ve vermem gereken 5-6 kg varken ben evde kocca bi tasa cipsi ve çikoları döktüm nefes almadan yiyorum! :37:

kızlar avize için şişhaneye gitmeyin pahalı..aşkım dün almış avizeleri bayrampaşa da küçükköyde mi ne avizeciler çarşısı varmış oradan almış gayet de uyguna bence..

dün yatak odam geldi ama gerenzekalılar dolabımın bi kapağını yanlış getirmişler o yüzden şu dolap kapaklarımdan biri eksik..amaaan canım sağolsun napim gelir :))

derzleri annem halletmiş bgn..gayet temiz oldu dio..yaa bi de o başka bi odadayken mutfaktan şangırtı sesi gelmiş bi gitmiş ki duvarda asılı duran minik bi nazar boncuğu vardı o düşmüş ve tuzla buz..ipi asıldığı yer falan sağlammış nası düştü anlamadım dio... :53: amaaan nazar geçmiş dielim dedik :))

ev baya baya güzel oldu aslında..şimdiki hedefim de apartmanı iç-dış boyatmak! o kadar sefil görünüo ki bence :)

bu arada saçımı balerin topuzu yaptırcam en sadesinden :)) makyaj olarak da siyah kuyruklu eyeliner ve hafif ışıltılı far istiorum :)

amaan neyse böleyken böle kızlar..şu günler bi geçseee tatil bi gelseeeee...... :24:

radyologg sen en pahalı yeri gezmişsin sevinç aydınlatma bizim şirketin müşterisi ve indirimli hali bile piyasaya göre çok pahalı ama çok güzel modelleri var:)
küçükköydeki avizeciler çarşısında da bir müşterimizin tavsiye ettiği birkaç yer var ama şişhane daha uygundur gibime geliyor. bir gezelim görelim diyorum:))

pelinns sende maşallah kolayladın işlerini.
apartmanı boyatmak:) önceki gün apartman toplantısı vardı söyledim:))) ev sahibi cins cins suratıma baktı:)))) evde de pek çok şeyi değiştirdi ben istediğim için ama boya olayına pek sıcak bakmadı. bu yılki kiracılarım hep yeni evli onları mutlu etmek için çok masraf yaptım, boya seneye inşallah diye geçiştirdi:(

ben iki tarafa da baktım küçükköyde genelde toptan alırsan ucuza geliyor.
şişhande de cadde üstüne bakmayın ara sokaklara bakarsınız :9: genelde daha ucuz.
abajur falan almak isteyen olursa gizem abajur var ben oradan aldım. yatak odasına avize yaptırdım :27::27::27:

yaaa sssccc canım bana kalsa ben şişlideki bütün apartmanları boyatırım yaaa....ev şahane ama apartman virane yaa..bi tek ona canım sıkılıo......

siz şişlinin neresinden tutmuştunuz?

hayır bi de şimdi nolcak bilio musun bi sürü güzel ev kiralık olacak oralarda ve benim aklım kalacak..üff neyse en azından ev süpper oldu apartmana bakcaz artık....

slm kızlar dün evime gittim banyo mutfak herşey yapılmış.oturma grubum gelmiş,yatak odam gelmiş,salon masam gümüşlüğüm gelmiş salon oturma grubumda haftaya gelecekmiş.perdelerimi seçtim.mutfağa masa sandalyemi seçtim.halılarımı seçtim bugün gelmişler hatta.davetiye siparişi vermiştim onları da bugün aldım.gelinliğim için ödememi yaptım.perdelerim takıldıktan,mobilyam geldikten sonra çeyiz yerleştirmeye gidicez.şuan yapmam gereken bi gelinlik provam kaldı.bide düğün düzenlemeleri.gelin masası içn çiçek falan beğendim onları alıcam işte en çok hoşuma giden yatak odam şahane olmuş.yatak başlarımızda şarjlı ışıklar falan var rengini de beğenmiştim zaten süper olmuş.aldığım herşeyi 5 dk bile görmeden göz ucuyla bakarak aldım mesela yatak odamın dolap içini açmadan dışından aldım.tek başıma gitsem 1 saatte tüm evi alırım ama topluca gidince çok oyalanıyoruz.ben zaten havalara bakıyorum boşuna konuşuyolar :1: haa bide hala nikah başvurusu yapmadık.nişanlızadem resim çektirmemiş bakalım müsait olduğunda halletcekmiş benim gitmeme gerek yok ama eşyalar geldiğinde giderim hem salon düzenlemelerini konuşuruz hemi de başvuruyu yaparız

mrblar kızlar benim düğünüm haziran 26,kınamı da 25inin akşamı kapı önünde yapacaktık fakat 25 ve 26 haziranda sınavlar varmış diye 22.00 den sonrası yasakmış gürültü yasağı varmış.iyice kafamız karıştı aranızda bilgisi olan ya da bizim gibi kınası meçhule kalan varsa lütfen bilgi verin davetiyeyi bile bastıramıyoruz sırf bu yüzden zamanımızda çok azaldı :(

mrblar kızlar benim düğünüm haziran 26,kınamı da 25inin akşamı kapı önünde yapacaktık fakat 25 ve 26 haziranda sınavlar varmış diye 22.00 den sonrası yasakmış gürültü yasağı varmış.iyice kafamız karıştı aranızda bilgisi olan ya da bizim gibi kınası meçhule kalan varsa lütfen bilgi verin davetiyeyi bile bastıramıyoruz sırf bu yüzden zamanımızda çok azaldı :(

canım söyledıgının dogruluk payı yüksek olabılr sanırım gecen senelerdede öyle şeyler olmustu zaten sokakta yapılan kına gecesı ıcın karakoldan izin alman gerek en dogrusu oraya bir sor bakalım

slm kızlar dün evime gittim banyo mutfak herşey yapılmış.oturma grubum gelmiş,yatak odam gelmiş,salon masam gümüşlüğüm gelmiş salon oturma grubumda haftaya gelecekmiş.perdelerimi seçtim.mutfağa masa sandalyemi seçtim.halılarımı seçtim bugün gelmişler hatta.davetiye siparişi vermiştim onları da bugün aldım.gelinliğim için ödememi yaptım.perdelerim takıldıktan,mobilyam geldikten sonra çeyiz yerleştirmeye gidicez.şuan yapmam gereken bi gelinlik provam kaldı.bide düğün düzenlemeleri.gelin masası içn çiçek falan beğendim onları alıcam işte en çok hoşuma giden yatak odam şahane olmuş.yatak başlarımızda şarjlı ışıklar falan var rengini de beğenmiştim zaten süper olmuş.aldığım herşeyi 5 dk bile görmeden göz ucuyla bakarak aldım mesela yatak odamın dolap içini açmadan dışından aldım.tek başıma gitsem 1 saatte tüm evi alırım ama topluca gidince çok oyalanıyoruz.ben zaten havalara bakıyorum boşuna konuşuyolar :1: haa bide hala nikah başvurusu yapmadık.nişanlızadem resim çektirmemiş bakalım müsait olduğunda halletcekmiş benim gitmeme gerek yok ama eşyalar geldiğinde giderim hem salon düzenlemelerini konuşuruz hemi de başvuruyu yaparız

maşallah sen baya cabuk halletmısın güle güle kullan aldıklarını :D

canım söyledıgının dogruluk payı yüksek olabılr sanırım gecen senelerdede öyle şeyler olmustu zaten sokakta yapılan kına gecesı ıcın karakoldan izin alman gerek en dogrusu oraya bir sor bakalım

teşekkür ederim sorumu boşta bırakmadığın için önerilere bilgiye okadar ihtiyacım varki burda gereken yerlerden kesin bi cevap veren olmadı karakola sorduk milli eğitime sorun dediler oraya sorduk yökün işi üniversiteye sorun dediler oraya sorduk diğerine sorun dediler yani herkes başka yere attı kimse kesin bişey demedi iice kafamız karıştı bi kere olan bişey yapmasam içimde kalacak yaparsamda bu gidişle düğünle kına arasıda 3 gün olacak bu da hiç içimize sinmiyo offf bi bize mi denk geldi bu durum anlamadımki:(

haklısın canımm hem çalışıp hemde evlilik sürecini aynı anda yaşamak zor olsa gerekk .ben evde otururken bile inanılmaz yoruldumm .sen şimdi iyice bi dinlenirsinn düğün için son hazırlıklarını daha rahat bi kafayla halledersinn inşalllah..saçına ve makyajına karar verdinmiiii ?

haklısın canımm hem çalışıp hemde evlilik sürecini aynı anda yaşamak zor olsa gerekk .ben evde otururken bile inanılmaz yoruldumm .sen şimdi iyice bi dinlenirsinn düğün için son hazırlıklarını daha rahat bi kafayla halledersinn inşalllah..saçına ve makyajına karar verdinmiiii ?

aynen canım kendi çalışmam belki dert olmazdı ama benim annemde çalışıyor çok kötü yaaa :43::43::43:
ikimizde izine çıkıyoruz işte kalan işlerimizi toparlarız :9: saçım topuz olacak makyajımda 1-2 model beğendim öyle bişeyler istiyorum :86:

Back