2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
sağol canım. ewet ya artık bitsin gerçekten çok yorucu bir süreç. şu an oturmaya bile halim yok her yerim ağrıyor ya:(
diğer mobilyalarımız da haftaya gelecek, halılarda.
şimdi avizelerimiz ve mutfak masamız yok onlarıda alınca eksiklerimiz bitmiş olcak sanırım
bizimde mutfak masamız yok renkli alıcaktık ama çok pahalı şimdilik beklemedeyiz ne zormuş bu işler offf :)
bir an evvel bitsinde kurtulalım bence :)
kızlar ya gerçekten dikkatli olmamız gereken bir süreçteyiz artık.
ben 1 haftadır c vitamini takviyesi alıyorum ama banamısın demiyor. hafif grip oldum hala geçmedi ama:(

biz ocakta nişanlandık 19 haziran düğün:))) ama 2005 mayıstan beridir birlikyeyiz yıldönümümüzde evlenmeyi çok istedik ama 24 mayıs haftaiçine denk geldi bu yıl:)))

geçmiş olsun vücut direnci kalmıyor bu dönemde biraz ayakta tutar yinede c vitamini havalarda oynak dün yağmurda ıslandım ben inşallah hastalanmam diyorum şimdi :)
bence sen de bir multivitamin al normalda zaten yorgun uyanırdım şimdi her gece 12-1den önce yatmayım 7de uyanıyorum normalde de kullanmaya devam edicem ben bu multivitamini :)))

bu nasılbi süreçtirr :) benimde ferritinim çok düşmüş 2 aydırr ilaç kullanıyorum bide b vitamini alıyorum.aaa bu arada doğum kontrol hapına başlayan varmı aranızdaaa ?

ben başladım geçen ay hatta bugün bitiyor son aram ondan sonra evleniyorum :21:

bende başlayalı 5 gün oluyorr adetimin ilk günü içtim normal şartlarda bugün son günüm olmasına rağmen hala geliyor :( ilaç ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama sen hangisini kullanıyorsun canımm? ara veriyorum demişsin ya merak ettim benimkinde hiç ara yok 28 günlük tablett .

bende başlayalı 5 gün oluyorr adetimin ilk günü içtim normal şartlarda bugün son günüm olmasına rağmen hala geliyor :( ilaç ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama sen hangisini kullanıyorsun canımm? ara veriyorum demişsin ya merak ettim benimkinde hiç ara yok 28 günlük tablett .

yasmin kullanıyorum canım .
mesela bende 5. günü bıraktım bugün son hapım 21 günde bitiyor normalk adet düzeni gibi.
sonra yarın falan hastalanıyorum önümüzdeki cuma yeniden başlayacağım yani bu 1 hafta arada hem ara vermiş oluyorum hemde adet oluyoırum :27:

bu nasılbi süreçtirr :) benimde ferritinim çok düşmüş 2 aydırr ilaç kullanıyorum bide b vitamini alıyorum.aaa bu arada doğum kontrol hapına başlayan varmı aranızdaaa ?
neyin düşmüş????? anlamadım yaaa bu ara algılama problemide yaşıyorum tam leylayım :)))
ben başlamadım kullanmayıda düşünmüyorum kafam çok karışık araştırmalarımdan ötürü :(

benim mutfağımla salonun bir olduğundan mutfak masası almadım ..avizelerimiz ,berjer ve bahçe mobilyalarımız kaldıı ...

süper gereksiz bişeyler almanın mantığı yok benimde açık mutfak ama oturma odası gibi masayı mutfağa koyucam salona almıyorum :)gereksiz kalabalığa karşıyım vitrinde almıyorum :)

yasmin kullanıyorum canım .
mesela bende 5. günü bıraktım bugün son hapım 21 günde bitiyor normalk adet düzeni gibi.
sonra yarın falan hastalanıyorum önümüzdeki cuma yeniden başlayacağım yani bu 1 hafta arada hem ara vermiş oluyorum hemde adet oluyoırum :27:

anladım tatlım sağolasın bilgilendirdiğin içinn ...

HIMMM saol canım dikkat et kilo yapmasın bende amwayin ürününü kullanıyorum bendede hem demir eksik hem kan :((( bir düzeltemedim desteğe başladım inşallah düzelicek.

vallaha yapsın tatlım zaten 43 kg dum 40 a düşmüşümmm :) allahtan dışarıdan bakıldığında öyleee çırpı gibi bişey durmuyorummmda idare ediyorum .ama sevgilim çok sıkıntılı bu konudaa sürekli elinde meyva poşetleriyle geliyor eve yemek ye diye de bi baskı yapıyor görmelisinizz ..

önemli değil canım bende çok araştırdım neredeyse 1 yıl kadardır inceliyorum falan en son buna karar verdim :21:

bende çok araştırdım kullanan arkadaşlarıma kuzenlerimee sordumm dr gittim en iyi korunma yönteminin ilk aylarda doğum kontrol hapı olduğuna kanaat getirdim .sonrası allah kerim zatenn kısa bi zaman içinde çocuk sahibi olmayı istiyoruzz inşallah malum yaş 30 :)

bende çok araştırdım kullanan arkadaşlarıma kuzenlerimee sordumm dr gittim en iyi korunma yönteminin ilk aylarda doğum kontrol hapı olduğuna kanaat getirdim .sonrası allah kerim zatenn kısa bi zaman içinde çocuk sahibi olmayı istiyoruzz inşallah malum yaş 30 :)

aynen canım ilk başta ya erkek korunsun yada hap deniliyor :1: bende3 tane ayrı ayrı dr gttim.
sen hiç kullanmasan bile olur kısa sürede istiyorsan canım eşin korunsaydı :10:

kızlar bende yasmin kullanıyorum 17si salı başladım.
doktorun hesabına göre düğünden 2 gün önce bitmiş olacak.
bir yan etki varmı diye çok araştırdım ama en iyisi buymuş piyasada

sevgilime kıyamadım desem :17: ya sssccc m ben düğünümde regl liyim maleseff ...balayımızın 2 vey 3 günü biticekk :) normal şartlarda böyleydii ama şimdi bakalım hap bi değişiklik gösterecekmii

sevgilime kıyamadım desem :17: ya sssccc m ben düğünümde regl liyim maleseff ...balayımızın 2 vey 3 günü biticekk :) normal şartlarda böyleydii ama şimdi bakalım hap bi değişiklik gösterecekmii

canım ona göre ayarla. sende ben öyle yaptım mesela.
yeni ilaç aldım 1 hafta fazladan içtim. doğal olarak ileri attı adet tarihim.
balayını heba edemem :86::86::86:

vallaha yapsın tatlım zaten 43 kg dum 40 a düşmüşümmm :) allahtan dışarıdan bakıldığında öyleee çırpı gibi bişey durmuyorummmda idare ediyorum .ama sevgilim çok sıkıntılı bu konudaa sürekli elinde meyva poşetleriyle geliyor eve yemek ye diye de bi baskı yapıyor görmelisinizz ..

anam anammmmm yapsın o zaman sanaaaaa bana yapmasın lakin ven kilo vermiyorum alıyorum bu konuda bir rahatlık sözkonusu bendeki öyle böyle değil sürekli bişiler yemek istiyorum poffff :P

ohoooo hepiniz çürüğe çıkmışsınız daha evlenemden! :33:

şaka gibi ama ben de turp gibiyim :) ne zaman ay bayılacam şimdi desem hooop bi enerji gelio..bi de ayıptır sölemesi iştahım bi açık bi açık düğüne kadar iyice kilo alcam sanırım.. :(

evle bile doğru düzgün uğraşamıom işim nedeniyle..sanırım ancak salı günü gidip bişiler yapabilcem ama o gün de dermotoloğa ve jinekoloğa gitmem lazım..yaa hep dedim temizlenmiş yerleştirilmiş anahtar teslim ev istiom die gerçekten de öle olacak bu gidişle..daha çalı süpürgesiyle süpürmek dışında bi temizlik yapmışlığım yok :1:

Back