2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ohoooo hepiniz çürüğe çıkmışsınız daha evlenemden! :33:

şaka gibi ama ben de turp gibiyim :) ne zaman ay bayılacam şimdi desem hooop bi enerji gelio..bi de ayıptır sölemesi iştahım bi açık bi açık düğüne kadar iyice kilo alcam sanırım.. :(

evle bile doğru düzgün uğraşamıom işim nedeniyle..sanırım ancak salı günü gidip bişiler yapabilcem ama o gün de dermotoloğa ve jinekoloğa gitmem lazım..yaa hep dedim temizlenmiş yerleştirilmiş anahtar teslim ev istiom die gerçekten de öle olacak bu gidişle..daha çalı süpürgesiyle süpürmek dışında bi temizlik yapmışlığım yok :1:

maşallah sana pelinscimm. kızlar 1 saat içinde hazırlandım alışveriş merkezine gittim migros ve englısh home dan tüm eksiklerimi alıp eve geldim çok şükürr :) demir haplarım işemi yaradı ne :66:bi rafadan yumurtaa zımbırtısı o ne ne deniyo şuan anımsayamadım bide yumurta sürme fırçam kaldıı aa bide teflon pilav ve krep tavam yok onları bulamadım istediğim gibi ..sabahtanda su takımlarım vee çatal kaşık bıçak takımlarım gelmiştii :) bugün verimli bi gündü söylemesi ayıpp :nazar: güne sevgilimle başladım onun bi etkisi olabilirmi acepp :17:hepimize kolay gelsinn :54:

şaka gibi ama ben de turp gibiyim :) ne zaman ay bayılacam şimdi desem hooop bi enerji gelio..bi de ayıptır sölemesi iştahım bi açık bi açık düğüne kadar iyice kilo alcam sanırım.. :(

evle bile doğru düzgün uğraşamıom işim nedeniyle..sanırım ancak salı günü gidip bişiler yapabilcem ama o gün de dermotoloğa ve jinekoloğa gitmem lazım..yaa hep dedim temizlenmiş yerleştirilmiş anahtar teslim ev istiom die gerçekten de öle olacak bu gidişle..daha çalı süpürgesiyle süpürmek dışında bi temizlik yapmışlığım yok :1:

aaaaaa çalı süpürgesii acaba almalımıyız çeyizimize :1:

vallahi alın ev pis ise çok işe yarıyor bizde aldık evi temizlerken en güzel o çıkartıyor :21:

benim temizlik işlerimi sağolsun kayınvalidem halletti kadın tuttu 2 gün üst üstte temizletti .tüm ev yerleşsin çeyiz gitmeden bi tur daha temizleticekk .bana uzun bi süre gider o :66: malum benim allerjim var temzlik toz süpürmek vs yasak ... pelinsssssss haklısın galibaa ben iyice ıskartaya çıktım

benim temizlik işlerimi sağolsun kayınvalidem halletti kadın tuttu 2 gün üst üstte temizletti .tüm ev yerleşsin çeyiz gitmeden bi tur daha temizleticekk .bana uzun bi süre gider o :66: malum benim allerjim var temzlik toz süpürmek vs yasak ... pelinsssssss haklısın galibaa ben iyice ıskartaya çıktım

biz temizledik o temizliğin üstüne 3 kez daha yaptık son 2*3 gün kala bi toz daha alınır :21:

hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın :9:

hb tatlım ara ara girdim okudum yazdıklarınızı fazla vaktim yoktu hem evle uğraştım baya hemde iştede bi yoğunluk vardı
valla şükür herşeyimi hallettim bende sadece salı günü koltuk takımlarımla yemek masam gelicek
onun dışında diğer eşyalarım yerleşti
bu hafta sonuda evde kalan kıyafetlerimi getirip yerleşticem sonunda bi ohhhbe dicem artık:) nezamandır bu ohbe demeyi bekliyorum
sen naptın zaten epey önceden kolaylamıştın işlerini artık tamamen bitmiştir:)

çalı süpürgesi candır arkadaşlar! :) edinin bi tane :D

esra alemsin canım yaa.. :))))

ay bi de bgn apartmanda merdivenleri çıkarken ayakkabının topuğu kaydı resmen kapaklanıodum..sizle dalga geçerken ben hakikaten çürüğe çıkacaktım :))

ayy artık bitse de gitsek bee bu ne böle her gün dolu her gün dolu......

hb tatlım ara ara girdim okudum yazdıklarınızı fazla vaktim yoktu hem evle uğraştım baya hemde iştede bi yoğunluk vardı
valla şükür herşeyimi hallettim bende sadece salı günü koltuk takımlarımla yemek masam gelicek
onun dışında diğer eşyalarım yerleşti
bu hafta sonuda evde kalan kıyafetlerimi getirip yerleşticem sonunda bi ohhhbe dicem artık:) nezamandır bu ohbe demeyi bekliyorum
sen naptın zaten epey önceden kolaylamıştın işlerini artık tamamen bitmiştir:)

ohh canım bitmek üzere işte.
benim geçen hafta herşeyim geldi ve yerleşti ama üzerinden geçmem lazım.
akşamları gidip kendi düzenime oturum diyorum işte evde kalan kıyafetlerimi falan götürmem lazım.
çok şükür ev ile ilgili hiç bişeyimiz kalşmadı :1:

ohh canım bitmek üzere işte.
benim geçen hafta herşeyim geldi ve yerleşti ama üzerinden geçmem lazım.
akşamları gidip kendi düzenime oturum diyorum işte evde kalan kıyafetlerimi falan götürmem lazım.
çok şükür ev ile ilgili hiç bişeyimiz kalşmadı :1:

en zorlarını bitirmek çok güsel çok rahatlatıcı valla çok az kaldı bide uçağa binip antalyaya gittimiz sabah hayatımın en uzun en güsel ofunu çekicem:)

en zorlarını bitirmek çok güsel çok rahatlatıcı valla çok az kaldı bide uçağa binip antalyaya gittimiz sabah hayatımın en uzun en güsel ofunu çekicem:)

onun içinde 6 haziranı bekliyorum. buraya kadar geldim yaa devamı da gelir artık.
hiç olumsuz düşünmüyorum canım. çok şükür herşey gönlümdeki gibi oldu :7:

ay ben daha müzik seçmedim kızlar..yani düğün için bi playlist yaptım gibi sonuçta orkestra kafasına göre pala remzi fln çalmasın dimi :))

siz seçtiniz mi müzikleri yaa??

biz ilk dans için andy williams cant take my eyes off of you düşünüoz ama?

bende de öyle bir iştah söz konusu millet kilo verir ben sanırım kilo alıcam diye korkmaya başladım neyse ki gelinliğin arkası ipli olucak :)
maşallah sana pelinscimm. kızlar 1 saat içinde hazırlandım alışveriş merkezine gittim migros ve englısh home dan tüm eksiklerimi alıp eve geldim çok şükürr :) demir haplarım işemi yaradı ne :66:bi rafadan yumurtaa zımbırtısı o ne ne deniyo şuan anımsayamadım bide yumurta sürme fırçam kaldıı aa bide teflon pilav ve krep tavam yok onları bulamadım istediğim gibi ..sabahtanda su takımlarım vee çatal kaşık bıçak takımlarım gelmiştii :) bugün verimli bi gündü söylemesi ayıpp :nazar: güne sevgilimle başladım onun bi etkisi olabilirmi acepp :17:hepimize kolay gelsinn :54:
oooo süpersin yaaa maşallah banada öle bi zaman lazım ama ben saldım çok sıkıldım bişiler almaktan artık ev yerleşsin istiyorum annem daha var diyo ama rahatlamam için evin yerleşmesi lazım yerleşicekde bir mutfak bir yatak odası var salona vitrin falan almıyorum çünküm :)))))
herkese selamm:)
selammmm :)

way beee süper kaynana işte olay bu bende gidip arkadaşımla birde görümcelerimle yaptım bir banyoyu temizlicem :))))

ay ben daha müzik seçmedim kızlar..yani düğün için bi playlist yaptım gibi sonuçta orkestra kafasına göre pala remzi fln çalmasın dimi :))

siz seçtiniz mi müzikleri yaa??

biz ilk dans için andy williams cant take my eyes off of you düşünüoz ama?

bende şimdi onu araştırıyordum aman dedim yapmıcam bir de onla uğraşamam ama benim takıntım var şarkıyı beğenmezsem oyarım milleti hehehe :)))))

acaba giriş ne olsa???? aslında biz athenanın arıza gönül şarkısını istioduk ama "beeen meselaa uçarım meselaa yerlere göklere sığamıorummmm" kısmını :)) şimdi de aklıma nil'den ben ona resmen aşığım düştü yaa.....

acaba giriş ne olsa???? aslında biz athenanın arıza gönül şarkısını istioduk ama "beeen meselaa uçarım meselaa yerlere göklere sığamıorummmm" kısmını :)) şimdi de aklıma nil'den ben ona resmen aşığım düştü yaa.....

zor işler bunlar neyseki vakit var daha benim nikah olucak önce onun ayarını akşamada yemekli olacak onada bir ayar yapmak lazım offf

benimkileri sölim:)
girmeden barkovizyon gösterisi müziği: selami şahin=ben bir tek kadın sevdim oda sensin
giriş klasik evliilik müziği
ilk dans celine dion=because you love
nikah sonrası yine selami
takı için garry moore=stil got to blues
pasta içinse modern talking= in my hear
:):):):)

bizimde nişanda selami şahindi çok güzel oluyor hemde düet :)
ama düğünde nasıl olacak bilmiyorum dans için güzel romantikı bi şarkı bulmam lazım.
bide biz düğün dansına gittik bu pazartesi eğitmen ile görüşürüz beraberce belirleriz :27:

bizimde nişanda selami şahindi çok güzel oluyor hemde düet :)
ama düğünde nasıl olacak bilmiyorum dans için güzel romantikı bi şarkı bulmam lazım.
bide biz düğün dansına gittik bu pazartesi eğitmen ile görüşürüz beraberce belirleriz :27:

evet barkovizyon için çok uygun bi şarkı çok beğenerek seçtim bende yaaa dans işini biz napıcas bilmiyorum benim kocamda iş yok yok pek:):)

Back