- Konu Sahibi Queen of the North
- #5.421
ohoooo hepiniz çürüğe çıkmışsınız daha evlenemden!
şaka gibi ama ben de turp gibiyim :) ne zaman ay bayılacam şimdi desem hooop bi enerji gelio..bi de ayıptır sölemesi iştahım bi açık bi açık düğüne kadar iyice kilo alcam sanırım..
evle bile doğru düzgün uğraşamıom işim nedeniyle..sanırım ancak salı günü gidip bişiler yapabilcem ama o gün de dermotoloğa ve jinekoloğa gitmem lazım..yaa hep dedim temizlenmiş yerleştirilmiş anahtar teslim ev istiom die gerçekten de öle olacak bu gidişle..daha çalı süpürgesiyle süpürmek dışında bi temizlik yapmışlığım yok
maşallah sana pelinscimm. kızlar 1 saat içinde hazırlandım alışveriş merkezine gittim migros ve englısh home dan tüm eksiklerimi alıp eve geldim çok şükürr :) demir haplarım işemi yaradı ne bi rafadan yumurtaa zımbırtısı o ne ne deniyo şuan anımsayamadım bide yumurta sürme fırçam kaldıı aa bide teflon pilav ve krep tavam yok onları bulamadım istediğim gibi ..sabahtanda su takımlarım vee çatal kaşık bıçak takımlarım gelmiştii :) bugün verimli bi gündü söylemesi ayıpp güne sevgilimle başladım onun bi etkisi olabilirmi acepp hepimize kolay gelsinn