2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar hala yıkıyorum hala ütülüyoruz yıldım hayatımdan ellerim yaşlı kadın elleri gibi oldu buruş buruş :1: bugün iki tane daha yastık,yastık içlerine koruyucu astar,arabalara bağlamak içinde havlu aldık.düğüne 30 gün kaldı ama hala eşyam gitmedi perdem halım hiçbişiyim alınmadı.gelinlik provasına gidemedim.davetiye de erkek tarafının basıldı kız tarafının daha tık yok :1: nasıl yetişcek bilmiyorum :24: evimizin anahtarını hala alamadık.sanırım perde işi salı gününe falan kalır çünkü araya hafta sonu geliyor.yetişir mi tüm bunlar sizce :44: düğün için tüm şarkılarım hazır.giriş müziği,dans müzikleri,pasta keserkenki müzik,takı müziği hepsine karar verdim bi kağıda yazdım.yalnız tamam klasiklerden çok güzel parçalar var ama neden yabancı müzik seçersiniz.sözlerini kimse anlamıyor.bende güzel Türkiyemizin güzel şarkılarından seçin içlerinde sevgi,aşk sözcükleri geçerken birbirinize nasıl baktığınızı hangi sözcükte neler yaptığını anlasınlar insanlar yaw.düğün için seçtiğiniz müzikleri ben 10 senedir dinliyorum ama benim bildiğimi başkaları bilmediği için bişi anlamıyolar en iyisi TÜRKÇE MÜZİK

ayh erkekler öyle yaa son 1 ayda o stresi onlara teslim ediyoruz sanki bizde öyleyiz :15::15:
eşyalar gitsin diğer detaylar 1 günlük iş :60:

bende mi prova yaptırsam yaaaw :3::3:
bence yaptır canım sanırım prova yaptırmasaydım ağlayarak çıkardım,ilk model çok kötüydü,ama kuaförüm bana çok iyi davrandı saüolsunlar hepsine teşekkür ederim,makyajada karar verdim sedefli siyahlı olcak:94:
slm kızlarr nasılsınızz .özledim sizi kk yıı yorgunluktan ve bahar alerjisinden nezle oldum ama şükür bugün daha iyiyimm . evimiz temizlendii salı günü mobilyalarımızın tamammı ve beyaz eşyalar geldi ve kurulumu yapıldı .perdeleri beğendik sipariş verdikk halıları aldıkk bi avizeler kaldııı .sevgilim dün damatlığınıda teslim almışş.. annem ufak tefek eksikleri halletmek için uğraşıyoo meleğim inanılmaz streslii gelin hanım diye takılıyoruz babamlaa beraber bendede inanılmaz bi rahatlık söz konusu :) ceylincim inşallah provan çok iyi geçer arkadaşım ..öpüyorum sizi kızlarr kolay gelsinn
:46:

ayy kızlar hiç güleceğim yoktu :)) bugün havaalanında afrikalı bi grup gördüm..böle çok ilginç giyinmişlerdi fln..yanımdaki arkadaşıma ya şunlarla bi foto çekilelim süperler dedim :) az önce hürriyetin internet sitesinde gördüm adam gana'lı bi kralmış yanındakiler de korumaları fln! :D hahahaa kraliyet ailesini görmüşüm yaaa! :33:

günaydınn ....pelinnnscim daha sırtın yere gelmez arkadaşım :) malum öyle hergün krall görülmüyo ..özlemalban ya allah bismillah de başla kuzumm kolay gelsin sana canım ..valla sen böyle söyleyince gözüm korktu benimmde..

kızlar biz şimdi sadece çeyizi topluyoruz annem giysilerimi çeyizle vermiycekmiş verilmez diyo bende diyorum yolla gitsin kamyonla sonra gelip giysi almayalım diyorum.sen burdayken gider senin evine girerler millet karıştırır diyo o yüzden giysilerimi balayından sonra el öpmeye geldiğimizde alıcaz.sadece çeyizle birlikte bazı giysilerim gidecek.bu arada dün ev sahibi anahtarı teslim etmiş.yatak odam ve oturma odam gelmiş sanırım kurulmamış misafir odam da bi hafta sonra gelcekmiş.balayı içinde tam belirlemedik ama Bodrumu geçiriyorum.bişi sorcam size şimdi küçük bi yerde herkez sizi tanıyorsa oraya balayına gider misiniz? eşiniz size devamlı selam verenlere gıcık olurmu? benimki kıskanç biri o yüzden soruyorum

günaydınn ....pelinnnscim daha sırtın yere gelmez arkadaşım :) malum öyle hergün krall görülmüyo ..özlemalban ya allah bismillah de başla kuzumm kolay gelsin sana canım ..valla sen böyle söyleyince gözüm korktu benimmde..

sabahtan gittim. ne yapcağımı şaşırdım. allahtan nişanlım, yeğeni ve ablası geldi. onlar da bi el atıverdi. annem de çay ve yemek işini düzenledi. bitirdik çok şükür. ellerim kocakarı eli gibi oldu valla ve zorla uzattığım tırnaklarımın hepsi kırıldı :59::21:
ama olsun. pırıl pırıl oldu ev ve sırtımdan bi yük kalktı. artık yarın bi tatil yapabilirim de miiii:34::66:

sabahtan gittim. ne yapcağımı şaşırdım. allahtan nişanlım, yeğeni ve ablası geldi. onlar da bi el atıverdi. annem de çay ve yemek işini düzenledi. bitirdik çok şükür. ellerim kocakarı eli gibi oldu valla ve zorla uzattığım tırnaklarımın hepsi kırıldı :59::21:
ama olsun. pırıl pırıl oldu ev ve sırtımdan bi yük kalktı. artık yarın bi tatil yapabilirim de miiii:34::66:

eline sağlık cnm güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim.benimde eşyamın bi kısmı geldi ama ben göremedim daha.

arkadaşlar merhaba offf çok stresliyim 19 haziranda düğünüm var ancak ben hala doğum kontrol hapı kullanamadım çünkü reglim gecikti ve ilk günü başlamam gerekiyor benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa fikirlerini yazsınla lütfennn. ne yapacağımı bilemiyorum.

rain 2085
çoğu arkadaş hap kullanıyor sanırım ama ben çok iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Yani korunmak için hormonlarla oynama taraftarı değilim. Ben prezervatif kullanılmasından yanayım. Bence sen de bu yolu düşünebilirsin

Back