- Konu Sahibi Queen of the North
- #5.361
kızlar günaydın hepinize
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya ben kendime sadece kendime kalacak bir gün istiyorum ya, acaba çokmu şey istiyorum
ocaktan beridir nişan düğün eşya mobilya derken artık son günlerde gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
sabah yataktan kalkıp işe gelmek bile o kadar zorki, burada bile bir sürü işi halletmeye çalışıyorum.
artık hayırlısıyla bitsin herşey lütfen ya.
bende hakikaten heyecan yok..bitse de gitsek modundayım :) sadece durumla eğleniorum çüünkü sorulan sorular beni benden alıo :))
ben işten güçten heyecan falan bilmiom işler tamamlanasın diye bekliyorum poff ne zormuş daha salon mobilyalrı gelmedi halısını almadık pofff((
benim büyük dertlerim bitti bi gelinlik kaldı işte onuda 25 mayısta alıyorum. ne derdin var söyle bakem:44:
ben de 23ünde alıyorum inşallah sorunsuz hallolur :)![]()
Biz biraz geç sipariş verdik hakettik yane :))))ama sıkıştırcaz tabestres yapma canım sıkıştırın bizimde çok ertelendi onun için erkene istedik![]()
düğünler üstüste sanırım canım.![]()
Biz biraz geç sipariş verdik hakettik yane :))))ama sıkıştırcaz tabe
evet 2 gün aramız var :)))))) benim 5inde :)
ay yok speedycim bi derdim..ama nişanlım gelin ben damat resmen ya :) o stres yapıo ben de rahat rahat takılıom..yok eşyalar yetişmezse nolcakmış yok daha halı perde avize üçlüsü varmış..en sonunda dedim ben 19unda sana gelip 20sinde babamın evine dönmicem..varsın hepsi evlendikten sonra gelsin nolcak ki akşam yatacak yerimiz sabah içecek suyumuz varsa no problem :) haklısın dio öle diince de
pelincim yani annen de olmicak şeyler sölemiş..takma sen yaa onlar bizden de stresli bu dönemde..
Haftaya son şaka gibi hep veraber yedik 5 ayı,,,yarın saç ve makyaj provam var,inşallah güzel bişi çıkarrrr