2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar ya ben kendime sadece kendime kalacak bir gün istiyorum ya, acaba çokmu şey istiyorum:(
ocaktan beridir nişan düğün eşya mobilya derken artık son günlerde gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
sabah yataktan kalkıp işe gelmek bile o kadar zorki, burada bile bir sürü işi halletmeye çalışıyorum.
artık hayırlısıyla bitsin herşey lütfen ya.

nedense ben de aynı fikirdeyim çok yoruldum artık vallaha sinir stres topu şeklinde dolaşıyorum inadına herşey üzerime geliyor bakalım hadi hayırlısı :))))

selam kızlar nasılsınız :)

uzunnnnnnnn bi aradan sonra ben geldim kızlar...nasılsınız oo herkes epeyce bi iş hallettmiş.

zaman nasılda geçti resmen çok az kaldı düğüne.düşününce çok heycanlanıyorum ya...:1::1::1:

ben işten güçten heyecan falan bilmiom işler tamamlanasın diye bekliyorum poff ne zormuş daha salon mobilyalrı gelmedi halısını almadık pofff :(((

slm kızlar bugün annem nevresimlerin bi kısmını yıkayıp ütüledi.bende misafir yemek takımımı ve çatal bıçaklarımı yıkadım.annem çatal bıçakların olduğu sandığı koyayım derken yere düşürdü çekmecem kırıldı hem suçlu hem güçlü bide bana barıyo kırdın diye.bugün ya sabır ya sabır diye diye yaptım işlerimi.annem yorulduğunda asabi olur herşeye kızar.durdu durdu gelinliğim için beğenmedim bişiye benzemiyo dedi hevesimi kırdı.evlensem de kurtulsam oufff :53:

ay yok speedycim bi derdim..ama nişanlım gelin ben damat resmen ya :) o stres yapıo ben de rahat rahat takılıom..yok eşyalar yetişmezse nolcakmış yok daha halı perde avize üçlüsü varmış..en sonunda dedim ben 19unda sana gelip 20sinde babamın evine dönmicem..varsın hepsi evlendikten sonra gelsin nolcak ki akşam yatacak yerimiz sabah içecek suyumuz varsa no problem :) haklısın dio öle diince de :D

pelincim yani annen de olmicak şeyler sölemiş..takma sen yaa onlar bizden de stresli bu dönemde..

ay yok speedycim bi derdim..ama nişanlım gelin ben damat resmen ya :) o stres yapıo ben de rahat rahat takılıom..yok eşyalar yetişmezse nolcakmış yok daha halı perde avize üçlüsü varmış..en sonunda dedim ben 19unda sana gelip 20sinde babamın evine dönmicem..varsın hepsi evlendikten sonra gelsin nolcak ki akşam yatacak yerimiz sabah içecek suyumuz varsa no problem :) haklısın dio öle diince de :D

pelincim yani annen de olmicak şeyler sölemiş..takma sen yaa onlar bizden de stresli bu dönemde..

ayh erkekler öyle yaa son 1 ayda o stresi onlara teslim ediyoruz sanki bizde öyleyiz :15::15:
eşyalar gitsin diğer detaylar 1 günlük iş :60:

Haftaya son şaka gibi hep veraber yedik 5 ayı,,,yarın saç ve makyaj provam var,inşallah güzel bişi çıkarrrr

bende mi prova yaptırsam yaaaw :3::3:

slm kızlarr nasılsınızz .özledim sizi kk yıı yorgunluktan ve bahar alerjisinden nezle oldum ama şükür bugün daha iyiyimm . evimiz temizlendii salı günü mobilyalarımızın tamammı ve beyaz eşyalar geldi ve kurulumu yapıldı .perdeleri beğendik sipariş verdikk halıları aldıkk bi avizeler kaldııı .sevgilim dün damatlığınıda teslim almışş.. annem ufak tefek eksikleri halletmek için uğraşıyoo meleğim inanılmaz streslii gelin hanım diye takılıyoruz babamlaa beraber bendede inanılmaz bi rahatlık söz konusu :) ceylincim inşallah provan çok iyi geçer arkadaşım ..öpüyorum sizi kızlarr kolay gelsinn

yavrular bizde hala çeyizlerimi yıkamaya,ütülemeye devam ediyoruz.yıka kaldır bitmiyo ya.bi de varya amma çok tencerem varmış onu görmüş oldum.dün çatal bıçak sandığım kırılmıştı bugünde limon sıkacağım kırıldı nazarlık olsun diyorum artık :nazar: haa bi de annem nevresimleri ütülerken ütüyü üzerinde bıraktı nevresim hafiften ütü izi oldu :1: bi de nişanlımın kardeşi bugün davetiye bastırmaya gitmiş.ben onlarınkini beğenmediğim için ayrı bastırıcam burda.böyle cins bişiyi de bende duyarsınız başkasında yoktur :1: aslında sorun bende değil bana sormadan göstermeden davetiye bastırıyolar bende kendim başka beğenip kız tarafına ayrı bastırıcam.bastıramazsan bastırırlar gülümmmm :1:

Back