2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bugün evin inşaat işi bitti çok şükür. kendimiz yapcaz dedik aldık boyumuzun ölçüsünü :1:
ikimiz de sürünerek geziyoruz ama ev çok güzel oldu. pırıl pırıl boyası parkesi mutfağı sıfır oldu.
yarın iş çıkışı ve cumartesi sabah temizlik yapılacak cumartesi öğleden sonra da eşya gelecek. akşama da halıları ve avizelerimiz aldık mı bitti gitti.
allah hepimizin içine sindirsinnn

günaydın kızlar.
dün bütün gün evimizi temizledik. her yer mis gibi oldu.
akşam perdelerimiz geldi.
bugün yatak odası ve gri olan beyaz eşyalarımız gelecek:)
ayyy herşey yerine oturmaya başladı sanki.
ama o kadar yorgunumki dün akşam olan depremi bile hissetmedim yani.

günaydın kızlar.
dün bütün gün evimizi temizledik. her yer mis gibi oldu.
akşam perdelerimiz geldi.
bugün yatak odası ve gri olan beyaz eşyalarımız gelecek:)
ayyy herşey yerine oturmaya başladı sanki.
ama o kadar yorgunumki dün akşam olan depremi bile hissetmedim yani.

Günaydın hadi geçmiş olsun bak halletmişiniz :) ev yerleştikçe biraz daha rahatlıyor insan bizimde nikah 5inde daha salon takımı gelmedi salon halısı ve antre halısı alınmadı salona avize alınmadı ama hiç takımıyorum sonra hallederiz diyorum mutfak hazır yatak odası hazır nasılsa :)))

günaydın kızlarrrr hepimizin işleri güzelce bitsin inşallah çok yoruldum ben bu koşturmacadan yahuu

büyük koşturmacalarda kendinize dikkat edin arkadaşlar.
ben çok fena hasta oldum :19::58:

geçmiş olsun canım biraz dinlenmeye çalış ve vitamin al bende dün yağmurda çok pis ısladım inşallah hasta olmam :(((
artık ne dinlenicek vaktimiz var ne de durup rahatlıyacak düğüne kadar bir yerden sivilce uçuk patlamasından korkuyorum bende :(

geçmiş olsun canım biraz dinlenmeye çalış ve vitamin al bende dün yağmurda çok pis ısladım inşallah hasta olmam :(((
artık ne dinlenicek vaktimiz var ne de durup rahatlıyacak düğüne kadar bir yerden sivilce uçuk patlamasından korkuyorum bende :(

aldım vitamin ilaç takviye herşeyi ama hasta olduktan sonra işe yaramadı en iyisi siz şimdiden vitamin alın önlemi önceden olmuş olur :25::25:
benim bundan sonra haftasonlarım yatarak geçicem diyordum ama ufak tefek yine çıkıyor :14:

aldım vitamin ilaç takviye herşeyi ama hasta olduktan sonra işe yaramadı en iyisi siz şimdiden vitamin alın önlemi önceden olmuş olur :25::25:
benim bundan sonra haftasonlarım yatarak geçicem diyordum ama ufak tefek yine çıkıyor :14:

ben 1-2 aydır multivitamin kullanıyorum zaten yoksa gece geç yatıp sabah erkenden işe gelmek imkansız olurdu yanında b ve c vitamini desteğide ekledim birde demir hapı kullanıyorum yoksa düşer bayılırdım bidahada kalkamazdım :(((

ne iyi yapmışsın yaaa :38::38::38: ayakta tutar en azından neyse kaldı 16 gün :52:

Evet sabah kalkmak işkence olunca önce multivitamine başladım donrada diğerlerine o yüzden gece geç yatıp sabah erken kalkabiliyorum ve her yere yetişebiliyorum yoksa nerdeeee düşer kalırdım :)))
az kaldı benim koşuşturmacam devam ediyor bu yüzden hiç bişey anlamıcam 2 hafta sonu düğünümüz var sonraki hafta da sıra bana gelio :))) durmak yok :)

Evet sabah kalkmak işkence olunca önce multivitamine başladım donrada diğerlerine o yüzden gece geç yatıp sabah erken kalkabiliyorum ve her yere yetişebiliyorum yoksa nerdeeee düşer kalırdım :)))
az kaldı benim koşuşturmacam devam ediyor bu yüzden hiç bişey anlamıcam 2 hafta sonu düğünümüz var sonraki hafta da sıra bana gelio :))) durmak yok :)

5 haziran değil mi seninde canım.? :26::26::26:
az kalıyr artık geçmez geçmez diyordum ama geçiyormuş :52:

364 dile kolayyy :) bu arada slm herkese nasılsınızz ?

4 haziranda nişanlandık 5 haziran 2011 düğün tam işte 364 :47::47::47: aynen dile kolay :14:

of of offff benim azdı martta nişan haziranda nikah nisanda gün aldık sen baya beklemişin :)) ben herşey çabucak olsun bitsin istedim :)))
QUOTE]

evet canım bekledik. hem uyumlu olsun diye hemde üstüste olmasın dedik ama geldi gün

Günaydın hadi geçmiş olsun bak halletmişiniz :) ev yerleştikçe biraz daha rahatlıyor insan bizimde nikah 5inde daha salon takımı gelmedi salon halısı ve antre halısı alınmadı salona avize alınmadı ama hiç takımıyorum sonra hallederiz diyorum mutfak hazır yatak odası hazır nasılsa :)))

günaydın kızlarrrr hepimizin işleri güzelce bitsin inşallah çok yoruldum ben bu koşturmacadan yahuu

sağol canım. ewet ya artık bitsin gerçekten çok yorucu bir süreç. şu an oturmaya bile halim yok her yerim ağrıyor ya:(
diğer mobilyalarımız da haftaya gelecek, halılarda.
şimdi avizelerimiz ve mutfak masamız yok onlarıda alınca eksiklerimiz bitmiş olcak sanırım

kızlar ya gerçekten dikkatli olmamız gereken bir süreçteyiz artık.
ben 1 haftadır c vitamini takviyesi alıyorum ama banamısın demiyor. hafif grip oldum hala geçmedi ama:(

biz ocakta nişanlandık 19 haziran düğün:))) ama 2005 mayıstan beridir birlikyeyiz yıldönümümüzde evlenmeyi çok istedik ama 24 mayıs haftaiçine denk geldi bu yıl:)))

Back