2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın canım epeydr denk gelemedık ama bugun buralardayım :D

senin pc bozuldu kankalıkta bozuldu:))
sen bayağı bir işini halletmişsin canım.
bizimde ev biraz biraz kendine gelmeye başladı. perşembe temizlik yapılacak cuma eşyalar gelecek cumartes iservis kurulum yapacak. pazarda mobilyalar derken sayılı günler bitecek:))))
ben hala kına için elbise almadım. bir ara fırsat bulup çıkmam lazım artık

bugün nette fırsatlardan solaryum paketi aldım.3 seans. beyazlığım kırılsın, gelinlik güzel olsun dedim:)

ya varya uyuz ediyosunuz beni :1: siz eşyalar geldi,avizeler takıldı bilmem ne dedikçe sizin yüzünüzden strese giriyorum.ay biz geçe kaldık nasıl yetiştircez diye :1: hala tık yok beklemedeyiz.annem bugün çeyizleri yıkamaya başladı.nevresimlerden başladı.onları yıkaması bişi değil ama annem ütü yaparken çok sinirli oluyo napcam bilmiyorum :18:

ya varya uyuz ediyosunuz beni :1: siz eşyalar geldi,avizeler takıldı bilmem ne dedikçe sizin yüzünüzden strese giriyorum.ay biz geçe kaldık nasıl yetiştircez diye :1: hala tık yok beklemedeyiz.annem bugün çeyizleri yıkamaya başladı.nevresimlerden başladı.onları yıkaması bişi değil ama annem ütü yaparken çok sinirli oluyo napcam bilmiyorum :18:

nevresımlerı nıye yıkıyosunz ki kutularında duruyo zaten kullandıkca yıkarsın ben herseyı yıkamaya kalksaydım ohooo cıkamazdım işin içinden

yaa ben hala izin için uğraşıorum yaaa......

kızlar perdeci aradı..ya parayı peşin verdim ama istediğim perdeden bulamamışlar..bgn gitcem ya geri alcam parayı ya da başka seçecem..daha pahalısı olsa da yapcaz dedi kız sıkılmayın dedi..zaten aklım siyah tüllerde kalmıştı ondan yaptırırım ben de..sonra da avizeci varmış bulgurluda mı ne oraya gitcez sonra da serbest zaman! :) kafamıza göre takılcaz evlilik ile ilgili hiçbişiiii yapmicaz bugünlük :)) ben o serbest zamanı bekliorum şu an resmen :D

nevresımlerı nıye yıkıyosunz ki kutularında duruyo zaten kullandıkca yıkarsın ben herseyı yıkamaya kalksaydım ohooo cıkamazdım işin içinden

bana kalsa da yıkamasın çünkü yoruldukça sinirleniyor ama sana iş çıkmasın temiz gitsin.sen kullanırsın yıkama derdin olmaz diyo napayım.

yaa ben hala izin için uğraşıorum yaaa......

kızlar perdeci aradı..ya parayı peşin verdim ama istediğim perdeden bulamamışlar..bgn gitcem ya geri alcam parayı ya da başka seçecem..daha pahalısı olsa da yapcaz dedi kız sıkılmayın dedi..zaten aklım siyah tüllerde kalmıştı ondan yaptırırım ben de..sonra da avizeci varmış bulgurluda mı ne oraya gitcez sonra da serbest zaman! :) kafamıza göre takılcaz evlilik ile ilgili hiçbişiiii yapmicaz bugünlük :)) ben o serbest zamanı bekliorum şu an resmen :D

hepsini vermeseydın keske belkı yaptıkları işi begenmıceksın bılemezsınkı bu arda perdelerın nasıl olcak

VALLAHİ yaa canım yemek tariflerine bakıyorum şimdi de beğendiklerimi kaydediyorum :21::21::21:

aman pc elının altında bakar bakar yaparsın kasma :D adamıda alıstırma öyle degısık seylere sonra hep ister kurtaramazsın kendını :D

kızlar ya ben kendime sadece kendime kalacak bir gün istiyorum ya, acaba çokmu şey istiyorum:(
ocaktan beridir nişan düğün eşya mobilya derken artık son günlerde gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
sabah yataktan kalkıp işe gelmek bile o kadar zorki, burada bile bir sürü işi halletmeye çalışıyorum.
artık hayırlısıyla bitsin herşey lütfen ya.

aman pc elının altında bakar bakar yaparsın kasma :D adamıda alıstırma öyle degısık seylere sonra hep ister kurtaramazsın kendını :D

adam değilde farklı lezzetleri seven asıl benim.
ona ver kurufasulye-pilav bıkmaz bile :60::60::60::60:

benimde yapılışı kolay yemek tariflerine ihtiyacım var :50:

internetten bak canım aklına yatanları da print al sakla :9:

kızlar ya ben kendime sadece kendime kalacak bir gün istiyorum ya, acaba çokmu şey istiyorum:(
ocaktan beridir nişan düğün eşya mobilya derken artık son günlerde gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
sabah yataktan kalkıp işe gelmek bile o kadar zorki, burada bile bir sürü işi halletmeye çalışıyorum.

bende herGÜn gezmeye nereye gitsem diye düşünüyorum :1:

az kaldı 20 haziran sabahı güne farklı baslarsın derin bi oh be dersın ama o tarıhe kadar yapacak bişiy yok be bacım :D

hımmm kk'dan yararlanabilirsin mükemmel tarifler var :9:

efet kk yemek tariflerine bakabilirim ben genelde çeyizdir,düğündür öyle şeylerle ilgilendiğim için yemek tarifleri aklıma bile gelmedi :1: nişanlımko ile kapıştık bağırdı bende sonra aradım niye barıyon falan dedim sonra telefonumu kapadım açtım 3 kez aramış kapalı ulaşamadı ya uyuz olup yatmıştır şimdi.ilk defa telefonumu kapayabildim normalde asla yapamam vuhu :32:

selam kızlar..perdeciden paramı geri aldım..başa döndük şimdi de :) ben yatak odam için siyah perde istiorum çünkü abajurlarımı fln hep siyah aldım..baştan beri siyah istiorum..yarın halletcem inşallah..salon için de perde ve avize baktık ama karar veremedik..ya ben spor modellere bakıom ama yanımda babam ve aşkım vardı onlar da şıngırtılı kokoş şeylere baktılar..valla bana hepsi uyar yeter ki yorulmayalım 2 avize için daha da fazla :) perde de karar veremedik kayınvalidem de bakacakmış ben de iyi baksın beğensin bana uyar dedim :)))

ama en güzeli akşam üstüydü..resmen boş boş takıldık..biras da içtik herşeyimle karşılıklı :))) tıpkı bekar günlerimizdeki gibi........ :69:

selam kızlar..perdeciden paramı geri aldım..başa döndük şimdi de :) ben yatak odam için siyah perde istiorum çünkü abajurlarımı fln hep siyah aldım..baştan beri siyah istiorum..yarın halletcem inşallah..salon için de perde ve avize baktık ama karar veremedik..ya ben spor modellere bakıom ama yanımda babam ve aşkım vardı onlar da şıngırtılı kokoş şeylere baktılar..valla bana hepsi uyar yeter ki yorulmayalım 2 avize için daha da fazla :) perde de karar veremedik kayınvalidem de bakacakmış ben de iyi baksın beğensin bana uyar dedim :)))

ama en güzeli akşam üstüydü..resmen boş boş takıldık..biras da içtik herşeyimle karşılıklı :))) tıpkı bekar günlerimizdeki gibi........ :69:

kız nie öyle kararttın yatakodanı valla için sıkılır ferah bişiyler yapsaydın ya bacım

Back