2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

mutfak,yatakodası dolap ve cekmece içleri banyo dolapları portmantoda bazı yerler kiler dolabı ve bir dolabım daha var ebeveyn banyosunun arada oralara örtü ha birde tv ünitesinde kapaklı dolaba anca işte kapitone güpür anneciğim örmüş 2 takım 2 takımda kayınvalıdem güpür almıs onları kullancaz

evet cok zaman isteyen bi iş ay anacım ben sapına kadar takıntılıyım elimde degıl

dün aksam muhabbet koyuyken anneciğim ceyızlerımı topluyodu makıneye atılcakları attık bugun kurumus kaç saat onları utuledım bir makına daha var yıkanacak daha yıkayacaklarımızda var bu hafta evdeyım paso ütü yapacam annem calıstıgı için olsun zevkle yapıyorum ama tavsıyem
dantel şeylerinizi hafif nemli ütüleyin anca acılıyo
ütü yaparken 10-11 yaslarında ördüğüm 2 havlu kenarı vardı cok duygulandım ya fazla düzgün sayılmaz acemı işi ama ben cok begendım biri kalplı motif biride kelebeklı insanın kendı emeği gibisi yok yoruldum bugun yaaaa

annemin hiç giymediği gelin olurken aldıgı gecelıklerıde alıcam annem kayınvalıde yanına geldıgı için giymek nasıp olmamıs bana olucak inşallah 60-70 yıllık örtüler anneannemın annesınden biraz sandık lekesı var ama hiç önemsemıyorum öyle örtülerden yok şimdi cok orjinal allahım güle güle kullanmamamı nasip eder

bende bugün gelinliğimin ilk provasına gittim kızlar ikinci provamda 28 nisanda.bide çarşıya gitmişken kek kalıpları aldık,pijama aldık,bikaç tane daha atlet aldık.sonra bi baktım bi ayakkabı al beni diye ordan bana bakıyor gittim onu da aldım çok lazımmış gibi yalnız bu çamaşır makinesi örtüleri varya onlardan bulamadık.süslü püslü olanlardan alan varmı nerden aldınız ben bulamıyorum da :44:

he valla bu kız benim kız kardeşim çıkacak sonunda :) aynen sssccc tatlım slim sigaralı kumral bi kız görürsen o da benim

ya kızlar ben örtü fln almicam..uğraşamam ben onunla..tabak çanağı da eve yerleştirirken yıkıcam..nevresimleri hayatta ktusundan çıkarıp da yıkayamam kullanacaklarımı yıkarım kalanları sırası geldikçe artık..zaten öle dantelim fln da yok benim :) tembel gelinim ben yaa :)

evet biyerden bağlıcaz işi sssccc 2 tane uzun boylu ama biri daha uzun renkli gözlü ağızlarında utanmadan içtikleri sigara ve sap sap bekleyen kızları görürsen o biziz

canım bende havlu ve örtüleri yıkadım nevresımlerı hiç kutudan cıkarmamıstım zaten oldugu gibi götürcem tabak canagıda eve yerlesınde yıkayıp yıkayıp dplaplara yerleştircem

ceviri yapacagına oturda kendını cevır harbi tembelsın ya

bizimkiler herşeyi yıkıycak ama eve yerleştirilmeyeceği için şimdiden yıkayıp boşu boşuna evde bekletmeye gerek yok çeyiz gideceğine yakın yıkanır

kızıııııım kendimi çevirince kimse para vermio oysa bak dün akşam sölene sölene yaptıım çevirinin parası hesapta en iyi ben ev geçindirim aşkım da yemek neyin yapsın yaw

kızıııııım kendimi çevirince kimse para vermio oysa bak dün akşam sölene sölene yaptıım çevirinin parası hesapta en iyi ben ev geçindirim aşkım da yemek neyin yapsın yaw

mantıklı öyle yemek sipariş vermesini biliyolar bir gün olsun görev değiştirelim

yemek yapan koca istioruz!!!!!

valla napcam bilmiom aslında yaa hiç de sevmem yemek yapmayı ama baklava bile açarım o ayrı :) yani yetenek var heves yok!:S

yemek yapan koca istioruz!!!!!

valla napcam bilmiom aslında yaa hiç de sevmem yemek yapmayı ama baklava bile açarım o ayrı :) yani yetenek var heves yok!:S

sen en azından yapabiliyosun.ben şimdi makarna yap desen ya taş gibi olur yada erir gider maşallah bana çok marifetliyim

annemle konuştuk yemekte ve herşeyi yıkamamanın daha doğru olduğuna annemi ikna ettim:)
bizde kızın çeyizi gidince hala yenge falan kadınlar topaşıp gider eve dizerler ama tabi öyle olunca herşey heryerde olur. bende şöyle düşündüm:)
dantel gereksiz derecede çok var çoğunu istemiyorum. sadece annemin kendi emeği olanlardan 1 ya da 2 takım olsun.
ilk başta sadece kullanacağım 3 takım nevresim ve çeyiz evime gittiğinde serilecek olan kap kaşık yıkanacak. yemek takımı, çatal bıçak, çelik tencere gibi büyük olan hiçbirşeyi açmayacağız. onları ben sonra kendim yıkayıp yerleştireceğim.
çeyizi sanık yapacağız onlarıda gerekirse sonra ben yalnızken yerleştireceğim.
zaten bir sürü çeyizim var benim onların hepsini yıkayıp sonra da toplasak vakit yeterli olmaz. zaten uğraşacak kimsede yok.

hımmm:) slimciler sizi. ben sizi her türlü tanıırm:))))
üçümüz bayağı uyumlu bir ekip olacağız boy konusunda, slim hariç:)
hanginiz daha uzunsunuz orasını anlamadım ama sen renkli gözlü olanasın gerçi seni her türlü tanırım:) tamam pazartes, 19da metrobüs çıkışında bekliycem sizi mor karanfilimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…