- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.701
pelin7 aldıklarını iyi günlerde kullan. nasıl geçti gelinlik provan
saol cnm teşekkür ederim.bazı şeyler sallantıda olduğu için çokta şahane geçti diyemiyorum zaten kumaş ve tarlatan vardı bi tek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelin7 aldıklarını iyi günlerde kullan. nasıl geçti gelinlik provan
saol cnm teşekkür ederim.bazı şeyler sallantıda olduğu için çokta şahane geçti diyemiyorum zaten kumaş ve tarlatan vardı bi tek
yemek yapan koca istioruz!!!!!
valla napcam bilmiom aslında yaa hiç de sevmem yemek yapmayı ama baklava bile açarım o ayrı :) yani yetenek var heves yok!:S
annemle konuştuk yemekte ve herşeyi yıkamamanın daha doğru olduğuna annemi ikna ettim:)
bizde kızın çeyizi gidince hala yenge falan kadınlar topaşıp gider eve dizerler ama tabi öyle olunca herşey heryerde olur. bende şöyle düşündüm:)
dantel gereksiz derecede çok var çoğunu istemiyorum. sadece annemin kendi emeği olanlardan 1 ya da 2 takım olsun.
ilk başta sadece kullanacağım 3 takım nevresim ve çeyiz evime gittiğinde serilecek olan kap kaşık yıkanacak. yemek takımı, çatal bıçak, çelik tencere gibi büyük olan hiçbirşeyi açmayacağız. onları ben sonra kendim yıkayıp yerleştireceğim.
çeyizi sanık yapacağız onlarıda gerekirse sonra ben yalnızken yerleştireceğim.
zaten bir sürü çeyizim var benim onların hepsini yıkayıp sonra da toplasak vakit yeterli olmaz. zaten uğraşacak kimsede yok.
hımmm:) slimciler sizi. ben sizi her türlü tanıırm:))))
üçümüz bayağı uyumlu bir ekip olacağız boy konusunda, slim hariç:)
hanginiz daha uzunsunuz orasını anlamadım ama sen renkli gözlü olanasın gerçi seni her türlü tanırım:) tamam pazartes, 19da metrobüs çıkışında bekliycem sizi mor karanfilimle:)
profilindeki gelinlik senin demi:)))
kazulet gibi değilim ben bi kereeeemmmmmmmmmm!!!!![]()
![]()
benımki cok güzel domatesli pilav yapıyo ama evlenınce emeklı olcam dedıbanada allaha şükür annem öğretti bişiyler elim maharetlidir yani övünmek gibi olmasın
aklın yolu br bizde o yuzden yıkadık ütüledik hurclara koyduk bende aksıne kalablık olsun diyorum ben bişiyi elimi sürmicem kafasına göre sersin yerleştirsin miller sonra zaten evdeyım cogunlukla düzeltirim yavas yavas hem anca biter kalabalık olunca nevresımlerı hiç kutudan dahi cıkarmadım öylece götürcem tabak çatalları sonraya bırakma canım cok oyalar bence yapılmısken yapılsın hepsi zaten calısıyon nasıl vakıt bulacaksın
pelinss uzun kazulet gibi vallaonun gözüde renkliydi gördüğüm kadarıyla ay dur pzt kesınlesmedı ben nöbetlere bakmam lazım
yok ya bu ilk denedıklerımden avatar yaptım bende benımkı daha güzel mayısta paylaşırım provaya gitiğimde![]()
kazulet gibi değilim ben bi kereeeemmmmmmmmmm!!!!![]()
![]()
kızım dev anası gibimisin sen niye öyle dedi radyologg:)
ben 1.73cm boyumla yanınızda kısa kalırsam komplekse girerim walla bu yaştan sonra:)
heeeh sen de kazuletsin o zaman :)) benim boyum da o kadar ama artı ben bi de şişmanım![]()
ben bulusmaya gelırken topuklu giyeyim bari dalton kardesşler gibi olacaz pelinns-sssccc-radyolog aaaa averel nerde![]()
ben mecburen öğrendim yemek yapmayı annem hastalanınca işler bize kaldı. ama hiç sevmiyorum yemek yapmayı walla:)
kimse birşeye karışsın istemiyorum ben ondan kendim yaparım vakit buldukça. kimse yıkamasın çatalımı kaşığımı istemiyorum:) gerçi bu fikrimden daha yengemlerin ve teyzemin haberi yok onlar kesin bana bırakmamk için herşeyi yapmak isterler.
devasal boyutta kızlarsızın yani ikinizde öyle mi:))) ya netleştir nöbetini sen de alla alla neyi bekliyosun!!!!!!!!!!!!
tamam bekliyorum gelinliğini ama bu da güzelmiş:)
heeeh sen de kazuletsin o zaman :)) benim boyum da o kadar ama artı ben bi de şişmanım![]()
anladım sen artık inadına yapıyorsun bunu. tiramisu deme ya krize giriyorum yiyene kadar. ew yapımı olmayıncada yiyemiyorum aaaaaaaaaaya kızım yapan birileri olcak işte daha ne kaşınma sende bırak yıkasın yerleştırsınleryemek diyince akan sular durur boğazımıda kilolarımıda seviyorum ve yemek konusunda üşenmem for example tramisu hiç üşenmem yemesindende yapmasındanda
![]()
evet bu gelinlikte güzeldi ama klasık bi model ya herkeste var kenarında gulu var tafta toplama
3 kişi olunca başka bir grup adı oluyor ama bize uymaz:))))
bu arada miss turkey gibi değilim aaa. sadece espirik di. öylr olmak için kamyon kamyon yeşil çay içmem lazımmmmm:))))))))
anladım sen artık inadına yapıyorsun bunu. tiramisu deme ya krize giriyorum yiyene kadar. ew yapımı olmayıncada yiyemiyorum aaaaaaaaaa
neymiş o grup de hele
aman sanki birbirimizi brbirimize begendırcek halımız yok hem bende popomla dag devırıyom bişiy dıyommu hiç
ayrıcada abartma pelinnn grdüm dimi ben senikızım iri kemikliyiz biz şişman dgıl
![]()
benim nişanlım süper yemek yapıyor hatta annemden sonra en güzel yemekleri yapan kişi:)))