2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
neymiş o grup de hele :D

üç salakşörler ama bize değil:)))

aman sanki birbirimizi brbirimize begendırcek halımız yok hem bende popomla dag devırıyom bişiy dıyommu hiç:D:D

ayrıcada abartma pelinnn grdüm dimi ben seni :D kızım iri kemikliyiz biz şişman dgıl :D:D

radyologg sewiyorum seni ya:))) '' iri kemik'' benim hep hatta en çok kullandığım şey. walla tam ben. iri kemikli:)))))
kızım bizim iç güzelliğimiz yeter. içimizin güzelliği dışa vuruncada bölgesel genişlemeler olabilir ne var bunda dimi:)
şişman insan demek enin ve boyu birbirine yakın insan demek. e biz de boydan kurtarıyoruz. şişman grubuna hiç girmeyiz.

ayıptır sölemesi ben şu an nutellayla aşk yaşıorum :D ya benim diyete girmem lasım yaaaaa :S

radyologg sewiyorum seni ya:))) '' iri kemik'' benim hep hatta en çok kullandığım şey. walla tam ben. iri kemikli:)))))
kızım bizim iç güzelliğimiz yeter. içimizin güzelliği dışa vuruncada bölgesel genişlemeler olabilir ne var bunda dimi:)
şişman insan demek enin ve boyu birbirine yakın insan demek. e biz de boydan kurtarıyoruz. şişman grubuna hiç girmeyiz.

bende seni seviyorum canım aaa birde göbeğim pörtlese gaz diyip gecıyom türk gazı :D:D

valla benimki de çok güzel yemek yapıyo. bazı cumartesiler bize geliyo. annemi atıyoz salona. ben yıkıyom o pişiriyo, salatasından mezesine herşeyini yapıyo :nazar:
annem de gelip afiyetle yiyoooo :56:
en azından tatil günleri yırtıcam yemekten :1: :61:

ahh ne güzel ama köprüden sonra değişirmi acep :D benimki sinyal veriyoda

en nefret ettiğim şey GÖBEK. her yerim olsun ama göbeğim gitsin. biz yarın şirketten arkadaşımın desteği ile rejime girmeye karar verdik. birbirimize destek olcakmışız, bakalım nasıl olacak.

yok ya aslında diyet falan hikaye abur cubur yemıceksın az birazda yürüyüş tamam diyetlerı bıraktıgın an acayip kılo alıyosun kii benım tek derdım abur cuburdan vazgecemıyorum nerde zararlı şey var hepsi benım mutfagımda :D

yok ya aslında diyet falan hikaye abur cubur yemıceksın az birazda yürüyüş tamam diyetlerı bıraktıgın an acayip kılo alıyosun kii benım tek derdım abur cuburdan vazgecemıyorum nerde zararlı şey var hepsi benım mutfagımda :D

ben masabaşı çalışıyorum abur cubur yemezsem akşam olmaz ki, ayrıca bir sürü bayan ile aynı ortamdayız biri yemese öbürü yiyor ve tadına bile baksan yetiyor.
abur cuburda yemezsem yaşayamam ya:((
gerçi yarın sevgili kankam ile diyete giriyoruz, en azından sağlıklı abur cubur yemeye çalışacağım. nasıl olacak çok merak ediyorum.
sanki yürüyüş yapacak yer ve zaman kalıyor
şu düğüne kadar biraz kilo versem sonra bakarız yine çaresine:)))

pelincim sen yine de keyfini çıkar yaa yarın öbür gün bu sorunlar geçer o zaman yanarsın çıkaramadığın keyfe :)

her gün sinir bozucu farklı bişi meydana geldiği için artık aldıklarımdan bile keyif alamıyorum.bu olaylar olana kadar aldığım bi tane bardağın bile değeri çok büyüktü ama artık ölee alıorum

ahh ne güzel ama köprüden sonra değişirmi acep :D benimki sinyal veriyoda

o zaman hiç bulaşmıycaktı :1: balık baştan kokar. biz balığa gideriz her hafta sonu. o dalar ben olta atarım. sonra oracıkta onları ayıklar eve gelip pişirir. belli yani zevk aldığı.
hafta içi benimkiler hafta sonu onunkiler :1:
yağma yokkk:32:

o zaman hiç bulaşmıycaktı :1: balık baştan kokar. biz balığa gideriz her hafta sonu. o dalar ben olta atarım. sonra oracıkta onları ayıklar eve gelip pişirir. belli yani zevk aldığı.
hafta içi benimkiler hafta sonu onunkiler :1:
yağma yokkk:32:

valla iyiymiş hayat müşterek sonucta yapacaklar eeşşek gibi :D

Back