- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.641
kızlar ya bu arada topikte bır bulusma mı organıze ettınız ben mı kaçırdım metrobüs falan yazıyor tam anlayamadım ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman gidiyoz pelin kardeş metrobüsle gidilir heralde karşıyı bilmiyorum pek tramisuda yeriz![]()
ne var yani ben de çevirimi bitirdim![]()
ne zaman isterseniz..ayarlayın siz ben bana uyar mı sölim..ben karşıyı bilirim merak etme sen şekerim :)
sanırım önümüzdeki hafta p.tesi uygun olacam ama 4ten sonra..
günaydın yaseminnnn ve bütün gelincikler:)))))))))))))
tamam kızlar o zaman yakamda mor karanfil olacak benim:)))) ben sizi metrobüs çıkışında alırım zaten:)
slm kızlar bugün kayınvalidem ile konuştum ev tutmuşlardı ya hala ev bakıyolarmış neden çünkü ev çarşıya ve onlara uzakmış.bakalım nolcak.yarında gelinlik provam var.annemle gidicem bide çarşıdan alışveriş yaparız.korunma yöntemleriyle ilgili konuşmuşsunuz.bi de regli düğüne denk gelenler falan yazmış benim adetim düzensiz ne zaman olacağını bilemiyorum bu ay 12sinde oldum ama bi sonraki ay ve haziran ayında ne zaman olacağımı bilemiyorum.stres yaparsam geç oluyorum heyecan yaparsam da erken oluyorum.heyecan yapmam gerek ki erken olayımgeciktiricilerle ilgili bilgisi olan varmı? yan etkileri varmıymış biri yok kullandıktan bilmem kaç ay sonra bebek olmaz falan dedi de doğru mu sizce? ayrıca RADYOLOG yavrum napmışsın sen öyle dedektif gibi hatunsun haa
![]()
yaa benim adetimde normalde düzenlidir,25-26 günde bir olurum..yaptığım hesaplara göre bu ay ın 20 si gibi filan olucaktım 15inde oldummdüğünüm 7 mayıs ve balayımın ilkgünlerine denk gelecek sanırım..
ve bende hala doktora gidemeyenlerdenim..radyologcum sen bu konuda baya bilgilisin şu sıralar gitsem bi yararı olurmu? ilk başlarda hap kullanmam yan etki yapar diye korkuyodum ama kullanıcam galiba..off yaa ne gıcık işler!!
kızlar ya bu arada topikte bır bulusma mı organıze ettınız ben mı kaçırdım metrobüs falan yazıyor tam anlayamadım![]()
günaydın yaseminnnn ve bütün gelincikler:)))))))))))))
tamam kızlar o zaman yakamda mor karanfil olacak benim:)))) ben sizi metrobüs çıkışında alırım zaten:)
slm kızlar günaydın ...hımm bensiz bi buluşma iyi bakalım tabi uzaklardayım diyehep .radyoloğum süper sonik arkadaşım nasıl anladım kzuumm ya bide ben güya kaçırmadan okumaya çalışıyorum tutarsızlık olduğunu anlayamamışım .bende düğün günümde regl olucam mayıs reglimde hapa başlıcam inşallah .öpüyorum sizi
yapmaya calıstık ama bakalım becerebılrsek yapacaz ben zaten daha önce pelinnsi yolda görmüştüm ama selam vermedım emın olamadıgım için yakın komsuyuz biz aslında
ağzında slim sigara olan bir sarı saclı kız görürsen o radyologgg![]()
ewet yasemin başarabilirsek kendi çapımızda bir buluşma organize etmeye çalıştık aslına herşey kendiliğinden gelişti:))))
sokak ortasında ağzında sigara senin gibi bir hanfendddüüüüye yakışıyormu hiç. cık cık cık:)))))
aaa bekleme modundayken boş duramam anacım ben![]()
sanki biraz tezcanlılık da var sende:)
sorma herseyım hızlı benım yaaa yemek yapmam bile bazen hoşlanmıyorum bu durumdan hızlı yapınca başka işlerde verıyo annem ha benım dogumumda cok hızlı olmus hahahaha 15 dakıka dogum sürermiaz birazda hiper aktiflikte var bekleme modu yok bende
![]()
desene hayırlı evlat olacağın doğumundan belliymiş:)
bende hiç sevmem zaten uyuşuk insanları hareket her zaman iyidir:)
birde kadınlara gec hazırlanır derler işte şekil 1-a 20 dakıkada sac makyaj giyinip cıkma tabi ben ne giyecegımı önceden belirliyorum ...
yemeğide hızlı yerım bigün boğazımda kalım hık diye gidecem allah korusun atlı kovalıyo muamelesı yapıyom kendıme![]()
herşeyde hızlı olmaya ewet ama yemek yerken hep diyorumki biraz sakin ol sssccc ama olmuyor.
malum hızlı yiyince kilo olarak oturuyor:)
söylemesi ayıp bende hızlıyımdır hanımlar her işim hemencecik olsun bitsin istiyorum .bazen kötüde olmuyor değil bu huyum mesela şimdii bu süreçç beklemekten başka çaremiz yok :)