• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın yaseminnnn ve bütün gelincikler:)))))))))))))

ne zaman gidiyoz pelin kardeş metrobüsle gidilir heralde karşıyı bilmiyorum pek tramisuda yeriz :D:D

ne var yani ben de çevirimi bitirdim :D

ne zaman isterseniz..ayarlayın siz ben bana uyar mı sölim..ben karşıyı bilirim merak etme sen şekerim :)

sanırım önümüzdeki hafta p.tesi uygun olacam ama 4ten sonra..

tamam kızlar o zaman yakamda mor karanfil olacak benim:)))) ben sizi metrobüs çıkışında alırım zaten:)

tamam kızlar o zaman yakamda mor karanfil olacak benim:)))) ben sizi metrobüs çıkışında alırım zaten:)

nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :27::27::27::27::27::27::27:

slm kızlar bugün kayınvalidem ile konuştum ev tutmuşlardı ya hala ev bakıyolarmış neden çünkü ev çarşıya ve onlara uzakmış.bakalım nolcak.yarında gelinlik provam var.annemle gidicem bide çarşıdan alışveriş yaparız.korunma yöntemleriyle ilgili konuşmuşsunuz.bi de regli düğüne denk gelenler falan yazmış benim adetim düzensiz ne zaman olacağını bilemiyorum bu ay 12sinde oldum ama bi sonraki ay ve haziran ayında ne zaman olacağımı bilemiyorum.stres yaparsam geç oluyorum heyecan yaparsam da erken oluyorum.heyecan yapmam gerek ki erken olayım :1: geciktiricilerle ilgili bilgisi olan varmı? yan etkileri varmıymış biri yok kullandıktan bilmem kaç ay sonra bebek olmaz falan dedi de doğru mu sizce? ayrıca RADYOLOG yavrum napmışsın sen öyle dedektif gibi hatunsun haa :1:

uzun süre kullanmıcagın için yan etkisi görmessin dedektifliğe gelince baştan beri şüphelenmiştim şimdi kanıtlamıs oldum inandırıcı gelmedı bana nedense sezgilerim kuvvetlı benım

yaa benim adetimde normalde düzenlidir,25-26 günde bir olurum..yaptığım hesaplara göre bu ay ın 20 si gibi filan olucaktım 15inde oldumm :( düğünüm 7 mayıs ve balayımın ilkgünlerine denk gelecek sanırım..:( ve bende hala doktora gidemeyenlerdenim..radyologcum sen bu konuda baya bilgilisin şu sıralar gitsem bi yararı olurmu? ilk başlarda hap kullanmam yan etki yapar diye korkuyodum ama kullanıcam galiba..off yaa ne gıcık işler!!

canım normalde regl ilk günü gitmen gerekti ama şimdide regl oluyosan hala gidebilirsin ama bitmeden git biran önce senın az bi günün kalmıs hapların etkısı eskisi gibi degıl artık minimum düzeye indirilmiş zaten 3-5 yıl kullancak değilsin ben şahsen en fazla 6 ay kullanmayı dusunuyorum sonra diğer yöntemleri kullanıcaz ilk zamanlar hap tercıh etmemın sebebi fazla acı olmaması ilk gunler allerjı olmamam içini ferah tut eskisi gibi değil tabularını yık git bacım :D

kızlar ya bu arada topikte bır bulusma mı organıze ettınız ben mı kaçırdım metrobüs falan yazıyor tam anlayamadım :52::52::52:

yapmaya calıstık ama bakalım becerebılrsek yapacaz ben zaten daha önce pelinnsi yolda görmüştüm ama selam vermedım emın olamadıgım için yakın komsuyuz biz aslında :D:D:D

ağzında slim sigara olan bir sarı saclı kız görürsen o radyologgg :D:D

slm kızlar günaydın ...hımm bensiz bi buluşma iyi bakalım tabi uzaklardayım diye :( hep .radyoloğum süper sonik arkadaşım nasıl anladım kzuumm ya bide ben güya kaçırmadan okumaya çalışıyorum tutarsızlık olduğunu anlayamamışım .bende düğün günümde regl olucam mayıs reglimde hapa başlıcam inşallah .öpüyorum sizi

slm kızlar günaydın ...hımm bensiz bi buluşma iyi bakalım tabi uzaklardayım diye :( hep .radyoloğum süper sonik arkadaşım nasıl anladım kzuumm ya bide ben güya kaçırmadan okumaya çalışıyorum tutarsızlık olduğunu anlayamamışım .bende düğün günümde regl olucam mayıs reglimde hapa başlıcam inşallah .öpüyorum sizi

yok canım taaa en baslardakı konulardaydı farklı bişiy söylemiş şimdi sordum farklı söyledı neyse geldı gectı mayısta git sende hepimiz hapçı olup cıkacaz ya huuuu :D:D:D dur bakam bizde daha kararlastıramadıkkı :d

bugun ve yarın tüm kamu hastanelerinde grev oldugu için acil hastalar dışında hiç bir hasta muayene edilmicek doktora gidecek arkadaslara duyrulur

yapmaya calıstık ama bakalım becerebılrsek yapacaz ben zaten daha önce pelinnsi yolda görmüştüm ama selam vermedım emın olamadıgım için yakın komsuyuz biz aslında :D:D:D

ağzında slim sigara olan bir sarı saclı kız görürsen o radyologgg :D:D

ewet yasemin başarabilirsek kendi çapımızda bir buluşma organize etmeye çalıştık aslına herşey kendiliğinden gelişti:))))
sokak ortasında ağzında sigara senin gibi bir hanfendddüüüüye yakışıyormu hiç. cık cık cık:)))))

ewet yasemin başarabilirsek kendi çapımızda bir buluşma organize etmeye çalıştık aslına herşey kendiliğinden gelişti:))))
sokak ortasında ağzında sigara senin gibi bir hanfendddüüüüye yakışıyormu hiç. cık cık cık:)))))

aaa bekleme modundayken boş duramam anacım ben :D:D

sanki biraz tezcanlılık da var sende:)

sorma herseyım hızlı benım yaaa yemek yapmam bile bazen hoşlanmıyorum bu durumdan hızlı yapınca başka işlerde verıyo annem ha benım dogumumda cok hızlı olmus hahahaha 15 dakıka dogum sürermi :D:D az birazda hiper aktiflikte var bekleme modu yok bende :D:D

Son düzenleme:
sorma herseyım hızlı benım yaaa yemek yapmam bile bazen hoşlanmıyorum bu durumdan hızlı yapınca başka işlerde verıyo annem ha benım dogumumda cok hızlı olmus hahahaha 15 dakıka dogum sürermi :D:D az birazda hiper aktiflikte var bekleme modu yok bende :D:D

desene hayırlı evlat olacağın doğumundan belliymiş:)
bende hiç sevmem zaten uyuşuk insanları hareket her zaman iyidir:)

birde kadınlara gec hazırlanır derler işte şekil 1-a 20 dakıkada sac makyaj giyinip cıkma tabi ben ne giyecegımı önceden belirliyorum ...

yemeğide hızlı yerım bigün boğazımda kalıp hık diye gidecem allah korusun atlı kovalıyo muamelesı yapıyom kendıme :D

Son düzenleme:
birde kadınlara gec hazırlanır derler işte şekil 1-a 20 dakıkada sac makyaj giyinip cıkma tabi ben ne giyecegımı önceden belirliyorum ...

yemeğide hızlı yerım bigün boğazımda kalım hık diye gidecem allah korusun atlı kovalıyo muamelesı yapıyom kendıme :D

herşeyde hızlı olmaya ewet ama yemek yerken hep diyorumki biraz sakin ol sssccc ama olmuyor.
malum hızlı yiyince kilo olarak oturuyor:)

herşeyde hızlı olmaya ewet ama yemek yerken hep diyorumki biraz sakin ol sssccc ama olmuyor.
malum hızlı yiyince kilo olarak oturuyor:)

ya benm son zamanlarda yani 5 yıl önce falan edindiğim bi alışkanlık malum yemeğe sırayla cıktıgımz için iş yerınde yiyip diğer arkadasımı göndermem lazım o gün bu gün hızlı hzlı yerim kiloda alırım :D

söylemesi ayıp bende hızlıyımdır hanımlar her işim hemencecik olsun bitsin istiyorum .bazen kötüde olmuyor değil bu huyum mesela şimdii bu süreçç beklemekten başka çaremiz yok :)

söylemesi ayıp bende hızlıyımdır hanımlar her işim hemencecik olsun bitsin istiyorum .bazen kötüde olmuyor değil bu huyum mesela şimdii bu süreçç beklemekten başka çaremiz yok :)

bende acayip takıntı huyu var aklıma giren töbve cıkmaz taaki alana kadar manyagım ben yaa mesela ayakkabı kutusu arıyorum buldumda ama almadan rahat edemıyorum :D

Back