• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yani radyologg çok acil bir ihtiyaç zaten ayakkabı kutusu olmadan olmaz:)))))
diyorum sana al internet sitesinden tedinin. benim ayakkabılarım sığdıysa seninkilerde sığar:)

yarın kayınvalıdeme gitcem dolap içi örtüleri halletmeye onların yakınında varmı bi uğrayım alayım 5-10 tane kutuların zararı olmaz :D eve yaklaşık olarak 70-80 civarı örü dikilcek bunların yıkanması ve ütülenemsi olacak ve hangisini nereye sereceğimi bilemicem ve sıkıntı yaşıcam ..bak bunuda kafama taktım ben şimdi ::D

yarın kayınvalıdeme gitcem dolap içi örtüleri halletmeye onların yakınında varmı bi uğrayım alayım 5-10 tane kutuların zararı olmaz :D eve yaklaşık olarak 70-80 civarı örü dikilcek bunların yıkanması ve ütülenemsi olacak ve hangisini nereye sereceğimi bilemicem ve sıkıntı yaşıcam ..bak bunuda kafama taktım ben şimdi ::D

tatlım ben netten çok alışveriş yapıyorum. almadığım hiçbirşey yok diyebilirim. güvenilir sitelerse ve alışveriş yaparken şifrenin bazı karakterlerini girwerek ya da cebine gelen mesajdaki şifre ile alışveriş yapıyorsan sorun olmaz canım.
70-80 tane örtü mi??? senin evin her yeri dolap olmalı o zaman?
kapitone mi diktireceksin sadece yoksa güpürlü dantelli falan mı. ama sayı çok geldi bana. walla bu hafta hep evdesin artık yıkar ütüler serersin:))

hayırlı olsun canım

teşekkür ederim canım inşallah

slm canım hoşgeldin nasılsın bakalımm .neler yaptın buralardan uzaktaykenn..

napıyım işte ev aldık içini döşemeye başladık bugün boyacı girdi.
dün perdeleri hallettik akşam da halı bakıcaz kaldı 48 günümüz geçtiğimiz haftasonu da çeyizleri yıkadık

canım sorma vallaha bi hafta sonu benimde kuzenimle eve gitmem lazımm mutfak dolapları içinn ölçü vs bide yatak odası içinde gerekicek sen söyleyince fark ettim hakikaten bide bunları yıkayıp ütülemek gibi bi işimiz daha olucakk..şaka bi yana bende şimdidenn temizliği düşünüp sıkıntıya giriyorummm takma kafana gelin hanım duvaktan ve taçtan başka . ( hahaha :66: yeni bi açılım yaptımm )

teşekkür ederim canım inşallah

napıyım işte ev aldık içini döşemeye başladık bugün boyacı girdi.
dün perdeleri hallettik akşam da halı bakıcaz kaldı 48 günümüz geçtiğimiz haftasonu da çeyizleri yıkadık

ohhh ne güzel hayırlı olsun tatlımm en zor kısmını halletmişsiniz ben daha perdelere karar veremedim .hafta içi perdeciyle randevumuz var eve beraber gidicezz keşiff yapıcaz :) halıları eve mobilyalar yerleştikten sonra bakalım dedik .şimdiden kolay gelsin canım ..iyi günlerde kullanın inşalllah

ohhh ne güzel hayırlı olsun tatlımm en zor kısmını halletmişsiniz ben daha perdelere karar veremedim .hafta içi perdeciyle randevumuz var eve beraber gidicezz keşiff yapıcaz :) halıları eve mobilyalar yerleştikten sonra bakalım dedik .şimdiden kolay gelsin canım ..iyi günlerde kullanın inşalllah

biizmkide geldi haftasonu ölçü aldı dün beğendik fiyat çıkardı oda bitti. halılar ölçüsünü aldık
ona göre bakıcaz duurma göre alırız

havalar birazdaha düzelsinde bizimde başlamamız lazım artık

speedy ne var ne yoksa herşeyi mi yıkadınız yoksa çeyiz götürüldüğünde serilecek olanları mı sadece

herşeyi canım hurçlarken serilecekleri ayırdık sadece aklına gelebilecek herşey yıkandı :37:
ama 6*7 kişi vardı evde sabahtan bi başladık hemen bitti :46:

Back