- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.681
offf ya benim bir sürü çeyizim var yıkamak bayağı zaman alacak. tanıdık herkesi çağırmak lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf ya benim bir sürü çeyizim var yıkamak bayağı zaman alacak. tanıdık herkesi çağırmak lazım.
YAVAŞ yavaş kuruması gerekenleri ütüleyip kurutun canım![]()
tatlım ben netten çok alışveriş yapıyorum. almadığım hiçbirşey yok diyebilirim. güvenilir sitelerse ve alışveriş yaparken şifrenin bazı karakterlerini girwerek ya da cebine gelen mesajdaki şifre ile alışveriş yapıyorsan sorun olmaz canım.
70-80 tane örtü mi??? senin evin her yeri dolap olmalı o zaman?
kapitone mi diktireceksin sadece yoksa güpürlü dantelli falan mı. ama sayı çok geldi bana. walla bu hafta hep evdesin artık yıkar ütüler serersin:))
canım sorma vallaha bi hafta sonu benimde kuzenimle eve gitmem lazımm mutfak dolapları içinn ölçü vs bide yatak odası içinde gerekicek sen söyleyince fark ettim hakikaten bide bunları yıkayıp ütülemek gibi bi işimiz daha olucakk..şaka bi yana bende şimdidenn temizliği düşünüp sıkıntıya giriyorummm takma kafana gelin hanım duvaktan ve taçtan başka . ( hahahayeni bi açılım yaptımm )
artık başlasak iyi olacak![]()
yapmaya calıstık ama bakalım becerebılrsek yapacaz ben zaten daha önce pelinnsi yolda görmüştüm ama selam vermedım emın olamadıgım için yakın komsuyuz biz aslında
ağzında slim sigara olan bir sarı saclı kız görürsen o radyologgg![]()
he valla bu kız benim kız kardeşim çıkacak sonunda :) aynen sssccc tatlım slim sigaralı kumral bi kız görürsen o da benim
ya kızlar ben örtü fln almicam..uğraşamam ben onunla..tabak çanağı da eve yerleştirirken yıkıcam..nevresimleri hayatta ktusundan çıkarıp da yıkayamam kullanacaklarımı yıkarım kalanları sırası geldikçe artık..zaten öle dantelim fln da yok benim :) tembel gelinim ben yaa :)
he valla bu kız benim kız kardeşim çıkacak sonunda :) aynen sssccc tatlım slim sigaralı kumral bi kız görürsen o da benim
ya kızlar ben örtü fln almicam..uğraşamam ben onunla..tabak çanağı da eve yerleştirirken yıkıcam..nevresimleri hayatta ktusundan çıkarıp da yıkayamam kullanacaklarımı yıkarım kalanları sırası geldikçe artık..zaten öle dantelim fln da yok benim :) tembel gelinim ben yaa :)
evet biyerden bağlıcaz işi sssccc 2 tane uzun boylu ama biri daha uzun renkli gözlü ağızlarında utanmadan içtikleri sigara ve sap sap bekleyen kızları görürsen o biziz
canım bende havlu ve örtüleri yıkadım nevresımlerı hiç kutudan cıkarmamıstım zaten oldugu gibi götürcem tabak canagıda eve yerlesınde yıkayıp yıkayıp dplaplara yerleştircem
ceviri yapacagına oturda kendını cevır harbi tembelsın ya![]()
kızıııııım kendimi çevirince kimse para vermiooysa bak dün akşam sölene sölene yaptıım çevirinin parası hesapta
en iyi ben ev geçindirim aşkım da yemek neyin yapsın yaw
![]()
kızıııııım kendimi çevirince kimse para vermiooysa bak dün akşam sölene sölene yaptıım çevirinin parası hesapta
en iyi ben ev geçindirim aşkım da yemek neyin yapsın yaw
![]()
yemek yapan koca istioruz!!!!!
valla napcam bilmiom aslında yaa hiç de sevmem yemek yapmayı ama baklava bile açarım o ayrı :) yani yetenek var heves yok!:S
evet biyerden bağlıcaz işi sssccc 2 tane uzun boylu ama biri daha uzun renkli gözlü ağızlarında utanmadan içtikleri sigara ve sap sap bekleyen kızları görürsen o biziz
canım bende havlu ve örtüleri yıkadım nevresımlerı hiç kutudan cıkarmamıstım zaten oldugu gibi götürcem tabak canagıda eve yerlesınde yıkayıp yıkayıp dplaplara yerleştircem
ceviri yapacagına oturda kendını cevır harbi tembelsın ya![]()
yemek yapan koca istioruz!!!!!
valla napcam bilmiom aslında yaa hiç de sevmem yemek yapmayı ama baklava bile açarım o ayrı :) yani yetenek var heves yok!:S