- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.661
yani radyologg çok acil bir ihtiyaç zaten ayakkabı kutusu olmadan olmaz:)))))
diyorum sana al internet sitesinden tedinin. benim ayakkabılarım sığdıysa seninkilerde sığar:)
yarın kayınvalıdeme gitcem dolap içi örtüleri halletmeye onların yakınında varmı bi uğrayım alayım 5-10 tane kutuların zararı olmazeve yaklaşık olarak 70-80 civarı örü dikilcek bunların yıkanması ve ütülenemsi olacak ve hangisini nereye sereceğimi bilemicem ve sıkıntı yaşıcam ..bak bunuda kafama taktım ben şimdi :
iyiyiz speedy sen nasılsın. uğramıyorsun eskisi kadar.nasılsınız haziran gelincikleri
iyiyiz speedy sen nasılsın. uğramıyorsun eskisi kadar.
evet canım fırsat olmuyor bi türlü. Yada arada kaynıyor okuyup öyle geçiyorum :44:
Iyiyim canım koşturmaca işte
sen gelinliğini hallettin mi
geçen hafta hallettik canım 29 nisan 2. Provam inşallah
hayırlı olsun canım
slm canım hoşgeldin nasılsın bakalımm .neler yaptın buralardan uzaktaykenn..
yarın kayınvalıdeme gitcem dolap içi örtüleri halletmeye onların yakınında varmı bi uğrayım alayım 5-10 tane kutuların zararı olmazeve yaklaşık olarak 70-80 civarı örü dikilcek bunların yıkanması ve ütülenemsi olacak ve hangisini nereye sereceğimi bilemicem ve sıkıntı yaşıcam ..bak bunuda kafama taktım ben şimdi :
teşekkür ederim canım inşallah
napıyım işte ev aldık içini döşemeye başladık bugün boyacı girdi.
dün perdeleri hallettik akşam da halı bakıcaz kaldı 48 günümüz geçtiğimiz haftasonu da çeyizleri yıkadık
ohhh ne güzel hayırlı olsun tatlımm en zor kısmını halletmişsiniz ben daha perdelere karar veremedim .hafta içi perdeciyle randevumuz var eve beraber gidicezz keşiff yapıcaz :) halıları eve mobilyalar yerleştikten sonra bakalım dedik .şimdiden kolay gelsin canım ..iyi günlerde kullanın inşalllah
o kadar çok çeyiz nasıl yıkanacak nasıl ütülenecek ben de kara kara düşünüyorum
BENDE düşünüyordum canım hafta içi akşam çeyizleri yıkadık
c.tesi pazarda bardak-çanak falan yıkandı hepsi kolilere-hurçlara konuldu
havalar birazdaha düzelsinde bizimde başlamamız lazım artık
speedy ne var ne yoksa herşeyi mi yıkadınız yoksa çeyiz götürüldüğünde serilecek olanları mı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?