- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.621
işte beğendiğim olmadı aklımda kalan benim olmalı dediğim daha aranıyorum
inşallah en kısa zamanda gönüne göre bulursun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte beğendiğim olmadı aklımda kalan benim olmalı dediğim daha aranıyorum
sorma yaaa ama yıkılmadım arayıp bulacam olmadı tedıye bakacam yakınlardada yokkı ya neyse işe gittiğimde bakıverırım bi
inşallah en kısa zamanda gönüne göre bulursun canım
benim iş yerinin yakınında var gel hem bir kahve içeriz:))
canım eğer stoklarda varsa tedinin internet sitesinden alışveriş yapabiliyorsun
ellemem lazım enine boyuna bakacam palet gibi ayakkabılar sığıyomu denemem lazımsen hangi semtteydın valla gelebılırm zaten peline gitcem bi gun hazır yoldada görmüştüm evinide sora sora bulurum
![]()
tatlım senin denmene gerek yok ben senin yerine denedim, test ettim onaylıyorum:)
40,50 ayakkabılar içine sığıyor gayet geniş yani:)
şişliye yakın benim işyerim:) siz metrobüse ile mecidiyeköye gelin orada buluşuruz.
teklifimde ciddiyim. bir gün ayarlayıp kahve içelim.
güzel bir güne uyanmak dileği ile hepinize iyi geceler:)
bana uyar :) ama radyolog beni görür de muhattap olmaz die korkuorum yaw![]()
olmaz şekerim ben yarı evli yarı barklı bi genç kızım bu saatte balkonlara camlara pencerelere çıkmamam!![]()
![]()
ne var yani ben de çevirimi bitirdim![]()
ne zaman isterseniz..ayarlayın siz ben bana uyar mı sölim..ben karşıyı bilirim merak etme sen şekerim :)
ayy benimkide çok güzel gelin çiçeğinin küçültülmüşü gibi çok sevdim![]()
yaa benim adetimde normalde düzenlidir,25-26 günde bir olurum..yaptığım hesaplara göre bu ay ın 20 si gibi filan olucaktım 15inde oldummdüğünüm 7 mayıs ve balayımın ilkgünlerine denk gelecek sanırım..
ve bende hala doktora gidemeyenlerdenim..radyologcum sen bu konuda baya bilgilisin şu sıralar gitsem bi yararı olurmu? ilk başlarda hap kullanmam yan etki yapar diye korkuyodum ama kullanıcam galiba..off yaa ne gıcık işler!!