- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.601
ya bizi enayi yerine koymaya kimsenin hakkı yok sinir oldum iyice ne bu ya saf saf yorum yapıp muhabbet edıyoruz mal gibi
ne oldu radyologgcum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bizi enayi yerine koymaya kimsenin hakkı yok sinir oldum iyice ne bu ya saf saf yorum yapıp muhabbet edıyoruz mal gibi
ne oldu radyologgcum
yalan söyleyenler varda ondan sinirlendım oturup birde muhabbet ediyorum ona daha bi sinirlendım![]()
en önemli konuyu neredeyse unutuyodum hatırlattıgın iyi oldu canım
canım senin nişanlın ne ile meşgul ???
poliss canımm taa şırnağa gelin gidicem
kızlar gelinlik için ben geçmi kaldım yoksa daha bakarmıyım siz aldınızmı ayarladınızmı
kütahyalıyım canım ben yaş 22 şu aralar ev sarmaşıgıyım![]()
yok canım ist gelini olucam
evet işte izin konusu zor..bende calısırsam yalan olcak balayı...nişanlın ne iş yapıyor?
doktor canım püfffffffffffffffffffffffff
sanırım şu an topikte tüm kızlar gleinliklerini aldı canım. sende artık bakmaya başla bence.
walla ilginç bir durum!!!kızıyorum işte böyle olunca tamam banane ama niye enayi yerine konayım nie ben herseyımı paylasırken millet böyle yapıyo dogrucu davut olcam ya ben ne büyük mertebe yarabbimmmm
gelinlik bakmak heleki karar vermek gerçekten çok zor. hepimiz yaşadık. hele ben her gördüğüm gelinliğim beğeniyordum nerdeyse ama ne oldu gedim dolaştım ilk beğendiğim gelinliği aldım:)bikaç yerde baktım denedim ama karar vermedim istediğim gibi bulamadım daha haftaya yine bakacam az kaldı valla
canım o yeğenimin yaptığı bi saçmalıktı ilk üye olduğum günlerdeydi benim nişanlım polis seninle görev yeride şırnak
walla ilginç bir durum!!!
işte beğendiğim olmadı aklımda kalan benim olmalı dediğim daha aranıyorumgelinlik bakmak heleki karar vermek gerçekten çok zor. hepimiz yaşadık. hele ben her gördüğüm gelinliğim beğeniyordum nerdeyse ama ne oldu gedim dolaştım ilk beğendiğim gelinliği aldım:)
radyologg bu ayakkabı kuTULARI SEN ALACAKSIN DİYE ZAMLANMIŞ GALİBA 2.99DU BEN ALDIĞIMDA:)