• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
sakın yapma öyle bişiy 24-25-26 sında olcaksan 20 sinde al gecıktırıcını erteler durup dururken ne diye oynuyosun kendınle

yaa anatomik fizyolojik hertürlü yapısını bılıyorum ne dıye korkıyım ya huuu

tamam tatımm...
oynamıcam kendimle...
zaten 1 kere geciktirici kullanmıştım ben onun ağrısı ve stresi beni inanılmaz etmişti
bir daha dayanabilir miyim o sinire bilemem
hem de düğün zamanı diye çönceki ay geciktirip
sonra da hap kullanırsam oturtmuş olurum diye düşünmüştüm
neyse ben bu konuda doktoruma danışmadan bişi yapmam zati
kızıo sonra bana:)))

zaten korkma tatlım yaaaaa
neye korkuos kiii
eninde sonunda olcakkk:21:

hesapladım tatlım
zaten o hesaplara dayanarak düğün günüme geldiğini farkettim yoksa hiç farketmemiştim bile
evet kesinlikle artık doğum kontrol haplarının zararı minimum düzeydeymiş
gerçekten de yeni evlilere prezervatif kullanmayı önermiyorlarmış
hem kuruluk riskine bağlı olarak canınız acıyabilir hem de yeni evli çiftlerdeki sıklıktan dolayı alerji yapabilirmiş pre....
eğer bu konuda hala çok tedirginseniz her ay düzenli olarak hormonlarınızı ölçtürür doktora sonucunu gösterir ona göre diğer kutuyu kullanırsınız hem böylece de kontrol altında kalmış olursunuz....

birde yeni evlilerde cinsel ilişki sık olacagı için enfeksiyonda yapabiliyo hemde birbirinize alışma dönemi tamamen doğal olsun dimi ama zaten ezbere verılmıyo bi yıgın kan verıyosun progesteron testesteron östrojen tsh fsh butun hormnlara bakılıyo

Son düzenleme:
radyologcum ben de rana beşe'ye ya da kızılaya gidim diodum..ya da annemin dr u kadıköy şifa da ona giderim diodum..dur burayı da düşünim..nişom gelir mi bilmem yaa..geçen sordu zaten napcaz die ben hapı yutcam takma sen dedim :) kendim gitsem de olur fark etmez..

yok canım etkisi minimum düzeyde ama tabi belirli şartlar var sigara kullananlar 35 yaş üstü kadınlar damar rahatsuzlıkları olanlarda tehlıkeli

önemli bişiy artık düşün bugunden sonra :D

sende bugun yok gbydin şimdide gec geldın yaaaa

sigara kullananlarda nasıl etkisi var acaba???
bugün işlerim çooooooooooooookkkkkkk yoğundu malum vergi dönemi:(
evdede aile saadeti yaşadık anca fırsat oldu:)

radyologcum ben de rana beşe'ye ya da kızılaya gidim diodum..ya da annemin dr u kadıköy şifa da ona giderim diodum..dur burayı da düşünim..nişom gelir mi bilmem yaa..geçen sordu zaten napcaz die ben hapı yutcam takma sen dedim :) kendim gitsem de olur fark etmez..

orası planlama hizmeti veriyo birde bilgide verıyo nişonun gelmesı ii olurdu başka konulardada bilgi veriyolar yani onunda bılmesı gerekır

oki radyologcum sölerim nişoma cebren ve hile ile getirirm olmadı :D

benim düğün tarihim nie yazmıomuş hem heee?????? 19 haziran yaz kızım! :D

benimde çoğu arkadaşım hem hap hem sigara içiyor:))))
hayır şimdi sigarayımı bıraksam yoksa başka korunma yöntemimi bulsam diye düşündürme beni:)

bende hap kullanmayı düşünüyorum yaz bitene kadar. hem düğünü riske atmam hemde yazın deniz ve güneşten faydalanırım:)))
yalnız 2 aydır çok alakasız zamanlara denk geliyor ve bu seferki neredeyse 10günde bitti. stresten diye düşünüyorum çünkü öncesinde hiç böyle şeyler olmazdı:(
önümüzdeki hafta doktora gidip ayrıntılı bilgi alayım diyorum, çünkü yine günüm sarkarsa hemen kullanmaya başlarım.

ilk sayfadaki listede pelinns in düğün tarihi yazmıyooooooooooooooooor

bizim burada da var kadın aile planlama merkezi. bende oraya bir bakiyim o zaman. sanırım ücretsiz dimi

yazmıstım aslında ama yenden yazdım pelinsin adını :D sanmam ya ama doktora yine danısmak lazım sigaranın ne gibi etkısı olur iide kızım bebek oldugunda mecbur bırakcan bırakmazsan bebeğin ilk sözü anne bi cigara versene olur :D:D ben azaltma yoluna gidicem 2 yıl içinde tümden bırakmam lazım bebeğim zarar görmesin annesinin sütü yarasın :D aile planlaması merkesleri ücretsız evet canım

anladım canımm niye herşeyi biz düşünüyorsakk

sen düşünme eşin düşünsün onlar bizden daha ii biliyolar valla benimki bilmediği için bende sağlıkçı oldugum için mecbur biliyom bilgilendırıyom elımden geldıgı kadar muhasebecı hostes öğretmen arkadaslarımızı :D:D

oki komuşu teşekkür ederim :)))

valla ben sigarayı 6 ay boyunca bıraktım ve 20 kilo kadar aldım ayıptır sölemesi..10u gitti allaha şükür :) hee noldu yeniden başladım tabii ki sağlıklı bi şişman olamam yani :)) gerçi şu an da sağlıksız bir sigara içen şişmanın.. :S

tabii bebek kararı alınınca sigara bırakılacak..artık yine bi 20 kg alırım bi 20 kg da bebek yüzünden alırım jüpiter gibi dolanırım ortalıkta :S

yazmıstım aslında ama yenden yazdım pelinsin adını :D sanmam ya ama doktora yine danısmak lazım sigaranın ne gibi etkısı olur iide kızım bebek oldugunda mecbur bırakcan bırakmazsan bebeğin ilk sözü anne bi cigara versene olur :D:D ben azaltma yoluna gidicem 2 yıl içinde tümden bırakmam lazım bebeğim zarar görmesin annesinin sütü yarasın :D aile planlaması merkesleri ücretsız evet canım

ewet en iyisi doktora danışmak. ayyy yok çocuğum sağlıklı olsun, onun için bırakırım:) gerçi çevremde herkes içerken zor olacak ama:(
2yıl bizde çocuk düşünmüyoruz ama şimdiden azaltmaya başladım gerçi stres zamanlarında pek mümkün olmuyor ama evlendikten sonra bırakmayı istiyorum bende.

sen düşünme eşin düşünsün onlar bizden daha ii biliyolar valla benimki bilmediği için bende sağlıkçı oldugum için mecbur biliyom bilgilendırıyom elımden geldıgı kadar muhasebecı hostes öğretmen arkadaslarımızı :D:D
muhasebeciler adına çok mersi:)

oki komuşu teşekkür ederim :)))

valla ben sigarayı 6 ay boyunca bıraktım ve 20 kilo kadar aldım ayıptır sölemesi..10u gitti allaha şükür :) hee noldu yeniden başladım tabii ki sağlıklı bi şişman olamam yani :)) gerçi şu an da sağlıksız bir sigara içen şişmanın.. :S

tabii bebek kararı alınınca sigara bırakılacak..artık yine bi 20 kg alırım bi 20 kg da bebek yüzünden alırım jüpiter gibi dolanırım ortalıkta :S

ya ben en son bıraktığımda 1 ay falan içmemiştim ama 6 kg almıştım. sonra yine devam:)
birde gözümün önünde canlı örnek nişanlım var 1 yıl içmedi 30kg aldı. şimdi hem sağlıksız hem şişko, hala vermek için uğraşıyor o kiloları.
ömce zayıflayıp öyle hamile kalırsak şimdiki halimie geliriz. birkaç yıl beklerseniz birbirimize destek oluruz:)

Back