2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
oh yapıldı düğün kırda
üstünde mangalar patlıcan biber közlemeleri
oh ohhh

e birde dana devirelim bari şöle ocakta döne döne pişiririz

iyide olur aslında topluca
yalnız da kalmayızz
hep beraber

doğum kontrol hapıyla korunacak arkadaslar mayıs reglsınde doktora gidebilirsinz ara ara duyuru yapıyorum ama kaynayıp gidiyo

ben ben o benimmmm
ayy geçen aklıma geldi yaa dedim radyologla konuşuoduk geçen ne zaman demiştik mart mı mmayıs mı diye düşünmüş ve bu ay gitmeye karar vermiştimmmm
bir deee ben ne farketti kıslar bilionus mu benm reglim hepp 25-24-26 gibi zamanlarda oluo ve bu tarihler benim kına nikah düğün tarihlerimm:))
ayy bunu da yeni farkettim bunun için daha bi erken gitmem lazım sankim doktora ertele bişi yap şu hormonlarımı diye

benimde öyle canım 17sinde oluyorum düğün 18de başlıo

bende düğün günüydum ama ne olduysa mart ayında ve bu ay 17 sınde oldum muhtemel bırdahakı ayda öyle olacak hap kullanırsam günü sabıtlestırmıs olcam balayından dönmeme 1 gun kala oluyorum olsun gecıktırıcı alacam care cok hesabım böyle şaşmazsa tabi

ayy kıyamam sana ee bukadar işin içinde bide evlencem dionn

hehehee çocuk da yaparım kariyer de gibi bi durum olmuş :)) evlenecem uleyyyn tutmayın beni

bitmedimi ya çevri ne kadar uzun sürdü öyle valla işin zor kuzum kolay gelsın ben cumaya kadar offfum

ay afedersın sen şu durumda cumaya kadar boş oldugumu bilecek en son kişisin

seni parçalarım yaa!!!!!! ohh keyfini çıkar! :) bak doğru yaa ben bi de hap için doktora gitcektim..of onu da ayarlayayım bi ara yaaa.......ayy dermatoloğa da gitcem daha kafamın içi yara dolu :S

yemeklerden bahsetmeyin kızlar yaaa acayip kilo aldım :S

hmmm seninki doğal geciktirici gibi olmuşş
ayyy ne güzel gerçekten çarelerimiz birsürü
olmuyorsan bi hap işi görüyor
olacak gibi ve ertelemek istiyorsan gene aynı şekilde 1 hapa bakıyor
garibim hormonların kafası karışcak sayemizde

ama elifcim şunuı hesaplayarak git regl gununde doktora gittin ilacı almaya basladın 21 gun boyunca alıyosun bıraktıktan 3-4 gun içinde regl oluyosun sonra 1 hafta ara sonra yine 21 gunluk ilaç kullanımı bu şekilde hesabet bakalım düğüne gelıyomu olmadı mayısta baslarsın ilaçlar eskısı kadar degıl zararı fazla yok eve alındıgı gunden itibaren koruyo bizim orda 5 kadın dogumcu var hepsiyle görüştüm yeni evlilere prezervatif önermıyoruz dedı bilmem artık burdan duyrulur hap ile önyargılarınızı bırakın artık kızlar

ben doktora gidip geciktirici falan kullanıp önceden günümü değiştirmeyi düşünüyorum...
sende yapsana öyle bişiler...

öyle yapmanı tavsiye etmem son gunler stres hava etkılıyo ve duzenını iice bozarsın 24-25-26 sı ise 5 gun önceden gecıktırıcı al ama hiç şaşmıyosa düzenin işe yarar

hesapladım tatlım
zaten o hesaplara dayanarak düğün günüme geldiğini farkettim yoksa hiç farketmemiştim bile
evet kesinlikle artık doğum kontrol haplarının zararı minimum düzeydeymiş
gerçekten de yeni evlilere prezervatif kullanmayı önermiyorlarmış
hem kuruluk riskine bağlı olarak canınız acıyabilir hem de yeni evli çiftlerdeki sıklıktan dolayı alerji yapabilirmiş pre....
eğer bu konuda hala çok tedirginseniz her ay düzenli olarak hormonlarınızı ölçtürür doktora sonucunu gösterir ona göre diğer kutuyu kullanırsınız hem böylece de kontrol altında kalmış olursunuz....

ben doktora gidip geciktirici falan kullanıp önceden günümü değiştirmeyi düşünüyorum...
sende yapsana öyle bişiler...

sakın yapma öyle bişiy 24-25-26 sında olcaksan 20 sinde al gecıktırıcını erteler durup dururken ne diye oynuyosun kendınle

çatlakkk yaa ogün bi gelsin ozaman görcem ben senii

yaa anatomik fizyolojik hertürlü yapısını bılıyorum ne dıye korkıyım ya huuu

kadıköy ana çocuk saglıgına git pelin nşanlında gelsın tren istasyonunun altında var ya orası gusel ilgilenıyo

ya ama bu haplar için kilo ve tüylendirme yapıo falan diolarr

yok canım etkisi minimum düzeyde ama tabi belirli şartlar var sigara kullananlar 35 yaş üstü kadınlar damar rahatsuzlıkları olanlarda tehlıkeli

aa ben bu hap meselesini hiç düşünmemiştim ya hiç aklıma gelmedi bile heyecandan olsa gerek

önemli bişiy artık düşün bugunden sonra

kızlar ben yokken iyice kaynatmışsınız. maşallah, burası hep böyle olmuyor:)

sende bugun yok gbydin şimdide gec geldın yaaaa

bende hap kullanmayı düşünüyorum yaz bitene kadar. hem düğünü riske atmam hemde yazın deniz ve güneşten faydalanırım:)))
yalnız 2 aydır çok alakasız zamanlara denk geliyor ve bu seferki neredeyse 10günde bitti. stresten diye düşünüyorum çünkü öncesinde hiç böyle şeyler olmazdı
önümüzdeki hafta doktora gidip ayrıntılı bilgi alayım diyorum, çünkü yine günüm sarkarsa hemen kullanmaya başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…