- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.561
hadi bakalımmtatlıya devam ozaman kim tutar seni
:26::26::26gün kaçmışın diğer gün sobeeeeeeeeeeee:18:
doğum kontrol hapıyla korunacak arkadaslar mayıs reglsınde doktora gidebilirsinzara ara duyuru yapıyorum ama kaynayıp gidiyo
off işte bu konu beni geriyoo çok kararsızımmmm siz ne düşünüyosunuz
sobeeeee
ben ben o benimmmm
ayy geçen aklıma geldi yaa dedim radyologla konuşuoduk geçen ne zaman demiştik mart mı mmayıs mı diye düşünmüş ve bu ay gitmeye karar vermiştimmmm
bir deee ben ne farketti kıslar bilionus mu benm reglim hepp 25-24-26 gibi zamanlarda oluo ve bu tarihler benim kına nikah düğün tarihlerimm:))
ayy bunu da yeni farkettim bunun için daha bi erken gitmem lazım sankim doktora ertele bişi yap şu hormonlarımı diye
ben ben o benimmmm
ayy geçen aklıma geldi yaa dedim radyologla konuşuoduk geçen ne zaman demiştik mart mı mmayıs mı diye düşünmüş ve bu ay gitmeye karar vermiştimmmm
bir deee ben ne farketti kıslar bilionus mu benm reglim hepp 25-24-26 gibi zamanlarda oluo ve bu tarihler benim kına nikah düğün tarihlerimm:))
ayy bunu da yeni farkettim bunun için daha bi erken gitmem lazım sankim doktora ertele bişi yap şu hormonlarımı diye
ben 6 ay kadar hap kullanmayı düşünüyorum mayısta başlıcam birbirimze alıştıktan sonra prezervatife gececez
acımıcak yavrum gel..........erol taş gülüşü nihahahahaha
ayy kıyamam sana ee bukadar işin içinde bide evlencem dionn
bitmedimi ya çevri ne kadar uzun sürdü öyle valla işin zor kuzum kolay gelsın ben cumaya kadar offfum
ay afedersın sen şu durumda cumaya kadar boş oldugumu bilecek en son kişisin
benimde öyle canım 17sinde oluyorum düğün 18de başlıo
bende düğün günüydum ama ne olduysa mart ayında ve bu ay 17 sınde oldum muhtemel bırdahakı ayda öyle olacak hap kullanırsam günü sabıtlestırmıs olcam balayından dönmeme 1 gun kala oluyorum olsun gecıktırıcı alacam care cokhesabım böyle şaşmazsa tabi
ben ben o benimmmm
ben doktora gidip geciktirici falan kullanıp önceden günümü değiştirmeyi düşünüyorum...
sende yapsana öyle bişiler...
ama elifcim şunuı hesaplayarak git regl gununde doktora gittin ilacı almaya basladın 21 gun boyunca alıyosun bıraktıktan 3-4 gun içinde regl oluyosun sonra 1 hafta ara sonra yine 21 gunluk ilaç kullanımı bu şekilde hesabet bakalım düğüne gelıyomu olmadı mayısta baslarsın ilaçlar eskısı kadar degıl zararı fazla yok eve alındıgı gunden itibaren koruyo bizim orda 5 kadın dogumcu var hepsiyle görüştüm yeni evlilere prezervatif önermıyoruz dedı bilmem artık burdan duyrulurhap ile önyargılarınızı bırakın artık kızlar
ben doktora gidip geciktirici falan kullanıp önceden günümü değiştirmeyi düşünüyorum...
sende yapsana öyle bişiler...
çatlakkk yaa ogün bi gelsin ozaman görcem ben senii
hehehee çocuk da yaparım kariyer de gibi bi durum olmuş :)) evlenecem uleyyyn tutmayın beni
seni parçalarım yaa!!!!!!ohh keyfini çıkar! :) bak doğru yaa ben bi de hap için doktora gitcektim..of onu da ayarlayayım bi ara yaaa.......ayy dermatoloğa da gitcem daha kafamın içi yara dolu :S
yemeklerden bahsetmeyin kızlar yaaa acayip kilo aldım :S
ya ama bu haplar için kilo ve tüylendirme yapıo falan diolarr
aa ben bu hap meselesini hiç düşünmemiştim ya hiç aklıma gelmedi bile heyecandan olsa gerek
kızlar ben yokken iyice kaynatmışsınız. maşallah, burası hep böyle olmuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?