2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kütahyalıyım canım ben yaş 22 şu aralar ev sarmaşıgıyım

yok canım ist gelini olucam

evet işte izin konusu zor..bende calısırsam yalan olcak balayı...nişanlın ne iş yapıyor?

doktor canım püfffffffffffffffffffffffff

senin nişanlın kaç işle meşgul acaba????? şırnak nere istanbul nereeeee öyle değilmi

kızıyorum işte böyle olunca tamam banane ama niye enayi yerine konayım nie ben herseyımı paylasırken millet böyle yapıyo dogrucu davut olcam ya ben ne büyük mertebe yarabbimmmm

canım o yeğenimin yaptığı bi saçmalıktı ilk üye olduğum günlerdeydi benim nişanlım polis seninle görev yeride şırnak

kızıyorum işte böyle olunca tamam banane ama niye enayi yerine konayım nie ben herseyımı paylasırken millet böyle yapıyo dogrucu davut olcam ya ben ne büyük mertebe yarabbimmmm
walla ilginç bir durum!!!
bikaç yerde baktım denedim ama karar vermedim istediğim gibi bulamadım daha haftaya yine bakacam az kaldı valla
gelinlik bakmak heleki karar vermek gerçekten çok zor. hepimiz yaşadık. hele ben her gördüğüm gelinliğim beğeniyordum nerdeyse ama ne oldu gedim dolaştım ilk beğendiğim gelinliği aldım:)

canım o yeğenimin yaptığı bi saçmalıktı ilk üye olduğum günlerdeydi benim nişanlım polis seninle görev yeride şırnak

yeğenlerinin istediği tarihmiydi 19 hazıran yeni benım yegenlerım ben günümü aldıktan sonra öğrendılerde senınkıler bayağı ilgiliymiş senle yani herseyını biliyolar süperrr

walla ilginç bir durum!!!

evet neden böyle yaptıki

gelinlik bakmak heleki karar vermek gerçekten çok zor. hepimiz yaşadık. hele ben her gördüğüm gelinliğim beğeniyordum nerdeyse ama ne oldu gedim dolaştım ilk beğendiğim gelinliği aldım:)
işte beğendiğim olmadı aklımda kalan benim olmalı dediğim daha aranıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…