- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.541
ayy benimkide çok güzel gelin çiçeğinin küçültülmüşü gibi çok sevdim
kocaman bi çayır bulmak gerek yayıla yayıla eğlensin millet
gelmeyecek olanlarda gelir o zaman ..piknik yeri demişsin mangal demişsin çok güldüm ya patlıcan pişiririz artık mangalda
gelmeyecek olanlarda gelir o zaman .jelibon88
.piknik yeri demişsin mangal demişsinçok güldüm ya patlıcan pişiririz artık mangalda
offf süper olur közlemesi patates biber valla canım istedi ya
ne istersen pişir artıkk soğan falan geceye yardımı dokunur belki
gelenlere soğan yediririz geldiklerine binpişman olup dönerlerilahi ya geceye hiçbişeyin yardımı dokunmaz
ya bizde metniyle yazı puntosuyla ugrastık en son bugun attıkları maili beğendik siperişi verdik cumaya alıcaz nasipse davetıyecı begendıgın şeye göre mail atıyo yazıyı ve bitmiş halini görmen için biz cok degıstırdık artık yeter karar verdık :şekerlerde hazır ama hazıran 4 ünde teslim sadece parası bitti bi 80 tl kaldı gelınlıgede 300 kaldı bişiy kalmadı
eee tabi bak ben boş konuşmam hepinizde beğendiniz fikrimi gelin toplu yapalım
gelenlere soğan yediririz geldiklerine binpişman olup dönerlerilahi ya geceye hiçbişeyin yardımı dokunmaz
offf süper olur közlemesi patates biber valla canım istedi ya
kaçarı yok eninde sonunda olacak
hemen tüpün üstünde pişir düğüne kadar kalma
:26::26::26gün kaçmışın diğer gün sobeeeeeeeeeeee:18:
oh maşallah
Rabbim kolaylıklar eyliyor işte böyle bizlere
ayy ben daha girmedim o sürece davetiye beğenme faslındayım aslında beğendim de değiştirip değiştirmeme konusundayım hala du bi düşüneyim dedim nasılsa adamlar en geç 1 hafta içinde teslim ederiz dediler
öyle işte bakalım
inşallah herşey gönlümüzce olur...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ben korkmuyorum o benden korksun
doğum kontrol hapıyla korunacak arkadaslar mayıs reglsınde doktora gidebilirsinzara ara duyuru yapıyorum ama kaynayıp gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?