- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.121
hayılı olsun arkadaşımm ..aramıza hoşgeldinn
çok çok teşekkür ederim,çok güzel bir ortam var burada iletişiminiz çok hoş gerçekten..aranıza katıldığım için çok memnun oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayılı olsun arkadaşımm ..aramıza hoşgeldinn
kötü davranıyorum sanırım bır de cok masraflı ısteklerım oluyor yapamıyor yıne dun konustuk uzaklasmak falan bılmıyorum canım umarım ıyı olcak yarın gelınlık bakcaz kısmetse yıne yıne ve yıne
bızım ıslere hıc kımse gelmıyor bız gelmesın ıstedık gelmıyorlar ıyı olmuyor belkı ama karısan da olmaması ıyı ben karısanı da sevmem cunku.:26:
nişanlım böyle önemli konularda annemin gelmesini istiyor:)))alışveriş derken ne alışverişine birlikte gitmek istiyorlar.valla şekerim bende alyans almak için kayınvalidem,nişanlım ben gittik.ev tutmaya birlikte gidicez,mobilya almaya birlikte gidicez.büyük şeyler için hep birlikte gidicez yani ama Allahtan bişi demiyolar yani rahatsız olmuyorum aksine iyi bile oluyor.seninkiler büyük eşyalar için mi gelmek istiyor yoksa büyük küçük ne olursa mı?
Allahım lütfen ışılışıl istediği gelinliği bulsun ve alsın. yarın bize müjdeli haberler versin:)kötü davranıyorum sanırım bır de cok masraflı ısteklerım oluyor yapamıyor yıne dun konustuk uzaklasmak falan bılmıyorum canım umarım ıyı olcak yarın gelınlık bakcaz kısmetse yıne yıne ve yıne
hoşgeldin canım.çok çok teşekkür ederim,çok güzel bir ortam var burada iletişiminiz çok hoş gerçekten..aranıza katıldığım için çok memnun oldum
kötü davranıp çok fazla istekte bulunuyosan bu adam seni bırakmakta haklı duruma düşer.isteklerini biraz azalt,geçimli olmaya çalış bide gelinliktir,eşyadır,çeyizdir biraz uygun fiyatlı olanlara kaç zaten bu nişanlılık dönemi çok sorunlu geçen bi dönem bari sen kötü davranma çocuğa.bende bugün şekerler mutfak dolaplarının içine yaymaya kaydırmaz örtülerden aldım.bide balık tavası aldık.makyaj seti almadığım için kremdir falan onları da tek tek alıyorum napiim sete para bayılamıycambi de kızlar benim merak ettiğim bi konu var kız kıza olduğumuz için soruyorum.bu ilk ilişkide ne kadar kan gelcek çok gelir mi yoksa bikaç damla falan mı? :18:
ider güzel secım bence hoş renk ve mobılyalar varkirada olmasan bile eksık esyalarını evın içinde yasayıp görerek alırsın daha zevklı olur bence
allah herkese ne istiyosa versın yarabbim
tşk ederim canım eksik olmaz allah yardımcımz olsun şafak 64 oldu benım ne cabuk gecıyo yaaaa bende hemşire bi arkadasımdan aldım herseyımı dolu dolu taksıtle alınca sorun olmuyo güzel kalitli gecelık bady iç çamaşır çeşitleri fantazi şeyleriiki almısım diyorum bugunde bir posta aldım allah güle güle kullanmayı nasip etsın
anaaaam senın şafak 30 mus ya sen bizden daha heyecanlısındır şimdiallah mutlu etsin hayırlı olsun canım
bizimkine oluyo gelen kayınvalidem geliyo ama ses çıkarmıyo hiçbişeye neyi beğendiyseniz diyo
kötü davranıp çok fazla istekte bulunuyosan bu adam seni bırakmakta haklı duruma düşer.isteklerini biraz azalt,geçimli olmaya çalış bide gelinliktir,eşyadır,çeyizdir biraz uygun fiyatlı olanlara kaç zaten bu nişanlılık dönemi çok sorunlu geçen bi dönem bari sen kötü davranma çocuğa.bende bugün şekerler mutfak dolaplarının içine yaymaya kaydırmaz örtülerden aldım.bide balık tavası aldık.makyaj seti almadığım için kremdir falan onları da tek tek alıyorum napiim sete para bayılamıycambi de kızlar benim merak ettiğim bi konu var kız kıza olduğumuz için soruyorum.bu ilk ilişkide ne kadar kan gelcek çok gelir mi yoksa bikaç damla falan mı? :18:
kötü davranıyorum sanırım bır de cok masraflı ısteklerım oluyor yapamıyor yıne dun konustuk uzaklasmak falan bılmıyorum canım umarım ıyı olcak yarın gelınlık bakcaz kısmetse yıne yıne ve yıne
çok çok teşekkür ederim,çok güzel bir ortam var burada iletişiminiz çok hoş gerçekten..aranıza katıldığım için çok memnun oldum
çok çok teşekkürler,hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..heyecanlı olmaz olurmuyum geberiyorum,nasıl olcak nasıl bitcek,düğünüm kalabalık olcakmı herkes gelecekemi,hava güzel olacakmı vs vs uyuyamıyorum valla..![]()
tşk ederim canım ben havuz bası dugun istemıstım havuzlu ksım saat farkıyla dolmus erken gitseydık bızım olacaktı bende havuzlu kısmı alamadım ya inş yagmur yagar dıyorum :d cok mu kötüyüm ben
nişanlım böyle önemli konularda annemin gelmesini istiyor:)))
kesinlikle doğru söylemişsin pelin. nişanlılık gerçekten zor ve anlayışlı olup karşı tarafın penceresinden de bakmak gerekiyor bazen.
kız hepimiz nişanlıyız daha bunu ayrı konu açıp tecrübeli ablalardan öğrensek daha iyi olmaz mı.
ama benim kuzenlerim ve evli arkadaşlarımdan öğrendiklerime göre; her insanınki değişik oluyor, ilk ilişki ilk gece olmayabilir ama hepsinin söylediği korkma ve kendini kasma.
iyi güzelmiş bizimkiler de öyle diyor gibi ama o da guzel şu da guzel deyince ben begenmemıssem o zaman hosuma gıtmıyor etkılemeye calsıyorlar gıbı gelıyor kı zaten 2 basımıza yapmaya calısıyoruz her seyı, gercı su ara br sey yapmıyoruz ya, makyaj mzeleme alımından da vazgectık işte en son anda olcak seyler falan dedı sevgılım... ıyı haklısın dedım. yarn gelınlık begenırsem alırsa iyi yani bızım sızınkı gıbı guzel gıdemıyor sanırım, artık yazmak bıle ıstemıyorum ama sızın sohbetınıze de doyum olmuyor![]()
annen sroun çıkarmıyorsa gelsin.çıkarıyorsa çaktırmadan gitilk geceye gelince kendini kasma korkma bunları biliyorum.ben kanamanın ne kadar olacağını öğrenmek istedim
ben de olmazsa strawberry sıteden ya da avon katalogdan pudrave allık alıcam tamam olucak evdekılerı götururum zaten var benım bıseylerım olur bıterherkes kaydırmaza gect bız daha ev tutmadık ınsalah olur her sey duzenlıce bızım de.
3-5 damla bişiy gelıyo öyle aşırı kanama olmuyo ama vagina içi damarların ince olup kılcal damarın kanarsa kanaman fazla olabılr[/QUOTE
anladım şekerim tırsmaya gerek yok o zaman![]()
3-5 damla bişiy gelıyo öyle aşırı kanama olmuyo ama vagina içi damarların ince olup kılcal damarın kanarsa kanaman fazla olabılr[/QUOTE
anladım şekerim tırsmaya gerek yok o zaman![]()
aman ne tırsadan hoş tırsannda olacak tırmasanda kaçarı yokrahat olmaya bak keyfini çıkar haaa nişanlınada söyle ilk geceden zevk almaya bakmasın...ilk gece başka bi anlam taşıyo
![]()
aman ne tırsadan hoş tırsannda olacak tırmasanda kaçarı yokrahat olmaya bak keyfini çıkar haaa nişanlınada söyle ilk geceden zevk almaya bakmasın...ilk gece başka bi anlam taşıyo
![]()
biliyosun beni acayip aşık olduğum için tam tersi de olabilirbu arada benim alyans senin alyanstandı ya benimkinin de mi taşı düşecek ya.hemide ben sana benimkini almadan önce sormuştum taşı düşüyomuş onların düşerse demiştim sende benimki düşmedi demiştin ahanda düştü
bence alt katta çok sevdiğin komşun varya onun nazarı değdi boynuna bi sarımsak as onu görünce yüzüne doğru tut ki gözü kalmasın
![]()
alışveriş derken ne alışverişine birlikte gitmek istiyorlar.valla şekerim bende alyans almak için kayınvalidem,nişanlım ben gittik.ev tutmaya birlikte gidicez,mobilya almaya birlikte gidicez.büyük şeyler için hep birlikte gidicez yani ama Allahtan bişi demiyolar yani rahatsız olmuyorum aksine iyi bile oluyor.seninkiler büyük eşyalar için mi gelmek istiyor yoksa büyük küçük ne olursa mı?