2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar siz de şikayetci misiniz
annem bir yıgın esya tabak canak almıstı simdi hiç istediğim seyelri alamıyorum alsam zaten 2ser 3 ser takım olan seyler 4 takım olmus olucak eskileri atıcam mı satıcam mı yani, o yuzden yenı guzel cici tabak canak alamıyorum hıc,

annem bugun ıccamasrları da almıs bır yıgın daha da alıcak 50 tane kılodum olmalıyms ısyan ettım artık ya :kkk: 50 kilodu ben hangı gun gıyıcem ya canım yenı almak ısterse :27: sizinkıler de böyle mı :59: tek bendeki mi böyle bır ceylınımın böyleydı gecen demiştı ama tek bz mıyız ya da ben mıyım böye garıp hısseden

benim sevgilim de ev bakmaya başladım dıyor hsonu benı bırakıp terketmiştı, sımdı hıc böyle oh dıye dıye mutlu olamıyorum bu duruma. yani tutup da kendi başına çıkıp yerleşip yerleşmiceğini bilmiyorum. çok sevinemiyorum yani ev bakıyor olmasına. :26:

fazla olsun işte ne var aaaaa benımde annem alıyo alıyo yedegın yedegını yaptık nerdeyse olsun lazım olur dursun bi kenarda :D yok canım bakıyorum diyosa bakıyodur kendı basına nie cıkıp yerlessin ki

benim sevgilim de ev bakmaya başladım dıyor hsonu benı bırakıp terketmiştı, sımdı hıc böyle oh dıye dıye mutlu olamıyorum bu duruma. yani tutup da kendi başına çıkıp yerleşip yerleşmiceğini bilmiyorum. çok sevinemiyorum yani ev bakıyor olmasına. :26:

siz nişanlı değil misiniz? bu nasıl iş anlamadım zırt bırt ayrılıyosunuz? bunun nedeni nedir ya ben okudukça üzülüyorum tam olarak ayrılma sebepleri neler :26:

siz nişanlı değil misiniz? bu nasıl iş anlamadım zırt bırt ayrılıyosunuz? bunun nedeni nedir ya ben okudukça üzülüyorum tam olarak ayrılma sebepleri neler :26:

gıda ve temizlik üzerine ne varsa sen yolla anacım :1: bu arada komik davetiyeler ebru katalogunda mı?

evet canım en komık ve esprililer ordaydı koza sade ve şık kristalde her tel var :D ebruda bişiy görmüştüm çok hoştu sürgülü modeller var kagıdın ucunu cektıkce bişiyler oluyo falan tam anlatamadım ama gidince bakarsın

$70759-1.jpg
kızlar benim davetiyemde bu.
nasıl sizce?? nişanlım çok beğendi. aslında ben başka bişey istiyodum ama bunda karar kıldık

Eki Görüntüle 172515
kızlar benim davetiyemde bu.
nasıl sizce?? nişanlım çok beğendi. aslında ben başka bişey istiyodum ama bunda karar kıldık

evet biliyorum bunu kristal katalogunun ilk sayfasındaydı bende cok begenmıstım cok güzel gercekten
bende aynı katalogtan 70741 kodu begendım hatta yaptırdım :D

internet sitesinde baskılı fiyatı :100 adet için 123,00TL denmiş. ama benim eniştem yapıcak davetiyelerimizi.
ama incelemek istersen kristal davetiye kod: 70759 :34:

eniştene selamlar o zaman :1: valla ebru ile bu dediğin katalogun ismini yazdım.nişanlımkonun arkadaşı hangi firmayla çalışıyosa ondan bakcaz bunlar varsa bunlar

amin canım hepimizin inşallah bende 200 tanesine 240 verdım 40 lira baskı ve kabartma yazı parası olsun içime sindi sonucta :D

1 kere olucak diye yaptırmak istiyoruz ama oraya oraya derken bi bakıyosun ki almış başını gitmiş borçlar :)) artık biz takmıyoruz amaaann olur diyip geçiyoruz. napalım :)

Back