2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ya sorma vazgecemedım pahalıda gelıyo ama napalım napalım derken en azından az sayı yaptıralımda cok yakınlarımıza verelım kıymet bileceklere :D:D diğer renkliler tanesı 85 krstu uygun geldı davetıyede 1 tl ye geldı ama baskı parasıda alıyolar 220-240 arası falan davetıye tuttu sanırım

aaaa basmayadamı para alıyorlar,katalogtaki fiyatlar ın üstüne bide omu eklenio bak bunu bilmiodum nişanlım çok bozulacak bu habere:9:

evet sorma takvim yaptıgımda 4 ay falan vardı ordan basladım saymaya şimdi 2 ay 6 günüm var cu cmt siden sonra 1 lere düşücem şafak 66/yozgat :D:D

ayyy valla ne güzel sanal arkadaşlıklarımız oldu inşallah evlenince bir buluşma günü yaparız harika olur,facete varmısın radyoologg arkadaş olalım orda diğerleriylede olalım olmazzmı:13:

aaaa basmayadamı para alıyorlar,katalogtaki fiyatlar ın üstüne bide omu eklenio bak bunu bilmiodum nişanlım çok bozulacak bu habere:9:

evet canım aynen benım davetıyemı görmüşsündür 2011 katalogundan katalog fiyatı 1.35 dedi nikah şekerinide ordan yaptırınca ve gelinlikçimin referansıyla gittiğim için 1 tl ye düştü 200 tanesi 200 tl idi ama artı olarakta 20 tl baskı parası ödedik 220 oldu davetıyede baş harflerimizi kabartma istedık 20 de ona 240 :D:D ama yine ii yaptı katalog fiyatından 310 a gelecektı

ayyy valla ne güzel sanal arkadaşlıklarımız oldu inşallah evlenince bir buluşma günü yaparız harika olur,facete varmısın radyoologg arkadaş olalım orda diğerleriylede olalım olmazzmı:13:

ama ne güzel şeyler paylaştık fikirler alıp verdık süper oldu hele düğün sonrası konuscak cok seyimiz olcak msj atıyorum şimdi

ya ben daha davetiyeye geçemedim .. ama sade zarif bişey istiyorumm bide dediğiniz gibi kızlar insanlar buruşturup atıcaklarr .ne biliyim ya offf zaten canım sıkılıyo burda hala kışş hava soğuk kapalıı :84:

ya ben daha davetiyeye geçemedim .. ama sade zarif bişey istiyorumm bide dediğiniz gibi kızlar insanlar buruşturup atıcaklarr .ne biliyim ya offf zaten canım sıkılıyo burda hala kışş hava soğuk kapalıı :84:

evet canım burdada öle gel biz msndeyiz özelden at adresi,bu arada davetiyeyi loradan yada kozadan bak sade modeller var

canım evi henüz tutamadık:( inşalah cumartesi bakıtklarımızdan birini tutacağız bayağı ev bulmuşlar çünkü.
ama mobilya için eve gerek olmadığına karar verdik çünkü 6 ay sonra kendi evimize geçeceğiz bir aksilik olmazsa onun için mobilyaları alabiliriz. ya da karar verip evi tuttuktan sonra değişiklik yapabiliriz son ana kalmasın istiyoruz çünkü.
gelinliğim hazır neredeyse. cumartesi provaya gittim. neredeyse bitmiş sadece üst kısmına işlenecek taşlar ve dantel kalmış.

bizde tutmadık.aynen bende senin gibiyim paramızı toplarsak evlendikten 1 yıl sonra falan ev alıcaz.onun için mobilya çokta önemli değil.sadece çok geniş klasik modeller olmasın yeter.ii bakalım gelinliğin de hayırlı olsun foto eklersin artıkın

evet canım burdada öle gel biz msndeyiz özelden at adresi,bu arada davetiyeyi loradan yada kozadan bak sade modeller var

kristal davetiyeleride cok güzel ordan begendım ben esprili olanlarda vardı bugun bize gelmis davetıe 10 nisan da düğün davetıye cok komık bildigin evlilik cuzdanı kırmızı derı gıbı ustu 3 yapraklı :D:D zaten canlısını alcaksın ne gerek var davetıyesıne dimi ama

annem dedi yağ alıcam,dedim artık alam birazda onlarla çıkıp alırız herşeyi bizmi alıcaz:)))bir seferde çıkıp alırız işte,ben denk geldikçe alıorum ufak tefekleri,deterjanlarda tamam onlarıda almıştık,:6: Kızlar bu arada 1 ay a düştü takvimler 1 ay 4 hafta ,şaka gibi hepberaber geçirdik bu günleri hepinizi öpüyorum:16:

çeyizle birlikte mi gidecek bu aldığın erzaklar?

burasıda buz gibi ya yaz gelmıcek bu gidişle koza ve kristale bak sade istiyosan esprili istiyosanda ebru kataloguna bak :D

kızlar siz de şikayetci misiniz
annem bir yıgın esya tabak canak almıstı simdi hiç istediğim seyelri alamıyorum alsam zaten 2ser 3 ser takım olan seyler 4 takım olmus olucak eskileri atıcam mı satıcam mı yani, o yuzden yenı guzel cici tabak canak alamıyorum hıc,

annem bugun ıccamasrları da almıs bır yıgın daha da alıcak 50 tane kılodum olmalıyms ısyan ettım artık ya :kkk: 50 kilodu ben hangı gun gıyıcem ya canım yenı almak ısterse :27: sizinkıler de böyle mı :59: tek bendeki mi böyle bır ceylınımın böyleydı gecen demiştı ama tek bz mıyız ya da ben mıyım böye garıp hısseden

anacım senin ev hazır rahatsın ara ara gidip gidip yerleştirirsin ne güzel biz fakiriz napalım :1:

benim sevgilim de ev bakmaya başladım dıyor hsonu benı bırakıp terketmiştı, sımdı hıc böyle oh dıye dıye mutlu olamıyorum bu duruma. yani tutup da kendi başına çıkıp yerleşip yerleşmiceğini bilmiyorum. çok sevinemiyorum yani ev bakıyor olmasına. :26:

kızlar siz de şikayetci misiniz
annem bir yıgın esya tabak canak almıstı simdi hiç istediğim seyelri alamıyorum alsam zaten 2ser 3 ser takım olan seyler 4 takım olmus olucak eskileri atıcam mı satıcam mı yani, o yuzden yenı guzel cici tabak canak alamıyorum hıc,

annem bugun ıccamasrları da almıs bır yıgın daha da alıcak 50 tane kılodum olmalıyms ısyan ettım artık ya :kkk: 50 kilodu ben hangı gun gıyıcem ya canım yenı almak ısterse :27: sizinkıler de böyle mı :59: tek bendeki mi böyle bır ceylınımın böyleydı gecen demiştı ama tek bz mıyız ya da ben mıyım böye garıp hısseden

yok cnm benimki sadece eksiklerden alır.öle bişiyden elli tane almaz senin alışveriş hastası validen gibi :1:

kızlar yetişemiom ben radyologgu ekledim msne ve facee sizide eklemek isterimki kopmaayalım muhabbet edelim ,hemde evlenince gidip gelriiz:)bizim dostluğumuz kıskandırsın herkesi:51:

Back