2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
iş çeyiz alışverişine gelince benim modum hep yüksek :1: ama şu sıralar hastayım ondan bende paspal paspal takılıyorum

evet aksam alısverıste gözum döndu resmen kosa kosa aldım ettım ugrastım baktım tek tek her ürünle :)
guze pıjama takmları vardı pamuklu pamukklu ama dedm sımdı siz durun yenı ürün yazıyordu üstünde belkı ındırıme falan gıersınız dedım gercı gırseler ne olucak yenısı 30 lıraydı ust alt pamuklu, ındırım olsa 23 olsun bır sey frketmez 5 takım alsam 150 edıyor gercı o zaman para ed er de.
neyse ben esas unsurlarımı bikinişleri aldm ya o bana yeter. :72: gecen gun zeki bıkınılere baktım tum dukkan ı denedım ustume olmamıslardı cunku :9: sımdı oldu allahtan 2 takım ıyıdır iyıdır. kocaman sapkalar cok hhosuma gıttı alsancakta da ggörmustum onlardan alıcam kesın, hc bır yere sıgmaz ama guzel görunuyorlar.

evet aksam alısverıste gözum döndu resmen kosa kosa aldım ettım ugrastım baktım tek tek her ürünle :)
guze pıjama takmları vardı pamuklu pamukklu ama dedm sımdı siz durun yenı ürün yazıyordu üstünde belkı ındırıme falan gıersınız dedım gercı gırseler ne olucak yenısı 30 lıraydı ust alt pamuklu, ındırım olsa 23 olsun bır sey frketmez 5 takım alsam 150 edıyor gercı o zaman para ed er de.
neyse ben esas unsurlarımı bikinişleri aldm ya o bana yeter. :72: gecen gun zeki bıkınılere baktım tum dukkan ı denedım ustume olmamıslardı cunku :9: sımdı oldu allahtan 2 takım ıyıdır iyıdır. kocaman sapkalar cok hhosuma gıttı alsancakta da ggörmustum onlardan alıcam kesın, hc bır yere sıgmaz ama guzel görunuyorlar.

Türkan Şoray şapkalarından bende de var yalnız onlar kumaşı modeli ne olursa olsun yıkamaya gelmiyor.istersen vazgeç.satış danışmanı yıkanır falan dese de inanma yıkanmıyo cnm.alırısın değişik diye bidaha elinde patlar

Türkan Şoray şapkalarından bende de var yalnız onlar kumaşı modeli ne olursa olsun yıkamaya gelmiyor.istersen vazgeç.satış danışmanı yıkanır falan dese de inanma yıkanmıyo cnm.alırısın değişik diye bidaha elinde patlar

evet bende miniğinden var minik böyle daha kısa o gölgelik kısımları, ama bi defa cantamda sıkıştı o sıkışma, sonra yıkandı falan ama iflah olmadı kenarı attım duruyor, dediğin gibi o sapkayı 1-2 defa takıcan sonra çöpp, yok sırf masraf ve görecek olan kişi de eşin ve tanımadıgın insanlar yani.
iç çamaşırı olsa tamam giy bir kaç sefer ama eşin görecek hani güzel de hahaha bu sapka yahu dediğin gibi almaya gerek yok hiç, ancak hasır olan çıkarsa ya da kolalı dantel veya plastik. ancak ancak. :61: :82:

bende varım kızlar
10 haziranda kına gecem 18 haziranda düğünüm var
hazırlıklar tam gaz devam
eşyakarım alındı evimizi tuttuk vs
resimleri ve çeyizim burda ekli:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html

kıan gecenle 1 hafta mı aralarında? ben 2 gün diye belirledi 17 cuma kına gecem, 19 dğünüm.
eşyam da var ama hep eskiden aldıklarımız ve dolaplarda saklı. seınkılerın cogu yenı hatta hepsı yenı sanırım. guzelmiş.

kahve ustune kalp sekıl cıkartıcı cok tatlıymıs hıc görmemıstım,
yatak odası dolap kapaklarn da ılk defa göruyorum.

Son düzenleme:
kıan gecenle 1 hafta mı aralarında? ben 2 gün diye belirledi 17 cuma kına gecem, 19 dğünüm.
eşyam da var ama hep eskiden aldıklarımız ve dolaplarda saklı. seınkılerın cogu yenı hatta hepsı yenı sanırım. guzelmiş.

kahve ustune kalp sekıl cıkartıcı cok tatlıymıs hıc görmemıstım,
yatak odası dolap kapaklarn da ılk defa göruyorum.

evet bir hafta bizim memleketlerimiz uzak
birde meslek gereği ve tayin zamanı olduğundan izin sıkıntısı olabiliyor o dönemde
10 haziranda benim memleketimde kına gecesi
17 haziranda eşimin memletinde kına gecesi 18'i düğün olucak allah nasip ederse
seninde hayırlı olsun

herkese selamm nasılsınızz kuzularr ? yeni gelin hanımlar katılmış aramızaa onlara hoşgeldiniz diyor ve mutluluklar diliyoruzzzz .... sssccc m kolay gelsin kuşumm .sevgilim tutturdu mobilya için inegöl e gidelim diyee okadar hevesliki bişeyde söyliyemiyorumm üzülmesin diyee .halbukii yanı başımızda mobesko dururkenn iş mi bu yaptığıı şimdii. neysee aklında bişey varmı seninn .

evet bende miniğinden var minik böyle daha kısa o gölgelik kısımları, ama bi defa cantamda sıkıştı o sıkışma, sonra yıkandı falan ama iflah olmadı kenarı attım duruyor, dediğin gibi o sapkayı 1-2 defa takıcan sonra çöpp, yok sırf masraf ve görecek olan kişi de eşin ve tanımadıgın insanlar yani.
iç çamaşırı olsa tamam giy bir kaç sefer ama eşin görecek hani güzel de hahaha bu sapka yahu dediğin gibi almaya gerek yok hiç, ancak hasır olan çıkarsa ya da kolalı dantel veya plastik. ancak ancak. :61: :82:

bence de alma başka bişiyler al.ben de bugün nikah başvurusu için sağlık ocağına gittim ve kan verdim nihayet :60: bide bugün vileda,lavabo fırçası,bulaşık süngeri,temizlik bezi,misafir peçetesi ve diş fırçalarımızı aldık :1:

bennndeee yavaştan market alışverişine başladım,makarna ,baharat ,kabartma tozu vanilya,maya:)konserve bozulmayan şeyleri aldım:66:

onlarda alıyor kız tarafı da
ama mesela bizde kız tarafı alır mutfak eşyalarını falan.
erkek tarafı deterjan falan filan alır :60:
bende alıyorum bi süür şeyim oldu karışık alıyorum ama :81:

ha doru ablamların bahatlıklarını falan biz doldurmuştuk sen diyince hatırladım.ay bide onlar mı çıktı başıma :1: neler aldın kız yazsana aklımda bulunsun

ha doru ablamların bahatlıklarını falan biz doldurmuştuk sen diyince hatırladım.ay bide onlar mı çıktı başıma :1: neler aldın kız yazsana aklımda bulunsun

Baharatlarımı aldım paketli
Bulaşık deterjanı aldım:
Bulaşık mak. için ekonomik paket görmüştüm aldım.
Vileda Aldım.
Domestos aldım.
Puding aldım :69::69:
Makarna-nohut yani kurularımı aldım.

A101 şuanda indirim çok bakabilirsin :60:

Baharatlarımı aldım paketli
Bulaşık deterjanı aldım:
Bulaşık mak. için ekonomik paket görmüştüm aldım.
Vileda Aldım.
Domestos aldım.
Puding aldım :69::69:
Makarna-nohut yani kurularımı aldım.

A101 şuanda indirim çok bakabilirsin :60:

önce çeyiz için gerekli mutfak gereçlerini bitireyim ondan sonra ona geçebilirim belki de almayabilirim ailesi alır saten çuval çuval alıyolar herşeyi.bi kaşık ondan bi kaşık bundan doldururum :1:

herkese selamm nasılsınızz kuzularr ? Yeni gelin hanımlar katılmış aramızaa onlara hoşgeldiniz diyor ve mutluluklar diliyoruzzzz .... Sssccc m kolay gelsin kuşumm .sevgilim tutturdu mobilya için inegöl e gidelim diyee okadar hevesliki bişeyde söyliyemiyorumm üzülmesin diyee .halbukii yanı başımızda mobesko dururkenn iş mi bu yaptığıı şimdii. Neysee aklında bişey varmı seninn .

tatlım o kadar çok model varki nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum.
Belli belirsiz var birşeyler aklımda ama
koltuk takımının teklisini yuvarlak berjer istiyorum. Gri, açık kahve, kum beji renkli olabilir.
3lü koltuğun açılıp yatak olması lazım:)
yemek odasıda hakve beyaz lake istiyorum ama model beğenemedim.
Inegöl üretim yeri daha uyguna bulabilirsin bence kırma hevesini gidip bak daha çok çeşit olur hem.
Gerçi bu iyi birşeymi onu da bilmiyorum ama:)

tatlım o kadar çok model varki nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum.
Belli belirsiz var birşeyler aklımda ama
koltuk takımının teklisini yuvarlak berjer istiyorum. Gri, açık kahve, kum beji renkli olabilir.
3lü koltuğun açılıp yatak olması lazım:)
yemek odasıda hakve beyaz lake istiyorum ama model beğenemedim.
Inegöl üretim yeri daha uyguna bulabilirsin bence kırma hevesini gidip bak daha çok çeşit olur hem.
Gerçi bu iyi birşeymi onu da bilmiyorum ama:)

canım sen evi tuttun mu yoksa tutmadan öle mi bakıyosun? bide gelinlik hazır mıydı senin?

Back