2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

hoşbuldum canım saoll.. topiği şööle bi okudum da damatlıklar alınmış, nikah davetiyeleri sipariş verilmiş.. eteklerim tutuştu bi anda !

ben hala gelinlikleğe kafa patlatıyorum, çeyizimdeki eksikleri gidermeye çalışıyorum :84:

aramıza hoş geldin ben tezcanlıyım hallettım hepsini sıkıntıya gelemıyorum hemen olsun bitsin istiyorum bebekte böyle olursa yandım valla bu tezcanlılıgın sonu ii degıl :d

radyologg bacım çok hızlısın maşallah:) güle güle giy aldıklarını.
sehpalar için eyip tarafındaki mobilyacılar çarşısına bakabilirsin çok güzel modeller vardı.
ider mobilya birde forumda hep reklamı var oranın mobilyalarıda güzel ve uygun...

ümraniye modokoya bakıcaz canım bi anadolu yakasındayızda karşı uzak kalır

günaydın kızlarr ..radyoloğum hızlı arkadaşım süppersin yine ne diiyimm .güle güle kullan aldıklarını .spedyyy cim bende dolabımdan geçen sezon sonunda aldığım bikaçç yazlık kıyafeti çıkardım neler var diye balayı içinn .kızlar kocaman hasır şapka lazım bana yüzümdeki gülümsemeyi saklamak içinn tüm tatil boyunca takmam gerekicek çünküü

teveccühünüz efenim:D:D

canım hafta sonu bi kaç mağaza gezdık ayakkabı için 39 a kadar varmıs numaraları sinir oldum 4 yerde bu şekildeydı en son dedım ya 40 numaralı kızlar insan degıl mıde 39 a kadar uretıyosunz abla malzeme cok gidiyo dedi mal herif ayak estetıgı olacam :D:D

canım sen evi tuttun mu yoksa tutmadan öle mi bakıyosun? bide gelinlik hazır mıydı senin?

canım evi henüz tutamadık:( inşalah cumartesi bakıtklarımızdan birini tutacağız bayağı ev bulmuşlar çünkü.
ama mobilya için eve gerek olmadığına karar verdik çünkü 6 ay sonra kendi evimize geçeceğiz bir aksilik olmazsa onun için mobilyaları alabiliriz. ya da karar verip evi tuttuktan sonra değişiklik yapabiliriz son ana kalmasın istiyoruz çünkü.
gelinliğim hazır neredeyse. cumartesi provaya gittim. neredeyse bitmiş sadece üst kısmına işlenecek taşlar ve dantel kalmış.

$yelken.jpg

$çiçek.jpg

kızlar ilk nikah şekerinden 50 tane yaptırdık 1. derece ve arkadas grubuna hepsini ondan istedım ama adet fiyatı pahalıydı vazgecemedım de 50 tanede karar kıldık ama tabi tülü ve çiçeği burdakinden farklı olcak yakından cok daha güzel duruyor ışıl ışıl şeker yerinde lavantada karar verdik :D:D

2. resimde diğer misafirlerimize şeker yerine lavanta koydurduk saklanması kolay olsun diye magnetlı istemedım masa üstünde kullanmak için oldu ..bu modelde yine tülü ve çiçeği farklı olcak biz lila seçtik tabi bunuda yakından görmek gerek :D:D

Son düzenleme:
önce çeyiz için gerekli mutfak gereçlerini bitireyim ondan sonra ona geçebilirim belki de almayabilirim ailesi alır saten çuval çuval alıyolar herşeyi.bi kaşık ondan bi kaşık bundan doldururum :1:

evet canım artık öyle 1er kaşık alırsın :82::82:
aslında en güzeli heee kazançlı alışveriş öyle :24: kazıklanmadan.

radyolog canım nikah şekerlerin çok şirin daha bende yaptırıcma :30:

canım hafta sonu bi kaç mağaza gezdık ayakkabı için 39 a kadar varmıs numaraları sinir oldum 4 yerde bu şekildeydı en son dedım ya 40 numaralı kızlar insan degıl mıde 39 a kadar uretıyosunz abla malzeme cok gidiyo dedi mal herif ayak estetıgı olacam :d:d

canım ben eminönünde bir mağazada yaptırıyorum ayakkabımı. Platform topuk tamamı dantel, önden platform olan yer tamemn taşlı bir model. 40,5 kalıbı varmış ona göre yapacak. 80 tl.

Radyologg canım nikah şekerlerin çok güzel ama ilk modele bayıldım. Bende isterim:)

yakından görmen gerek canım birde altın sarısı rengi vardı ama bu daha güzeldi birde elma şeklinde bir kutu vardı metal oda hoştu bu yelken cok pahalı ya adet fiyatı 2.5 tl ben bunu kımseye veremem dedım 3-4 tane kendı evıme ayırcam konu komsuya veremem yani :D:D:D

onları çeyiz gittikten sonra erkek tarafının marketten gidip alması gerekmiyo mu?

onlarda alıyor kız tarafı da
ama mesela bizde kız tarafı alır mutfak eşyalarını falan.
erkek tarafı deterjan falan filan alır :60:
bende alıyorum bi süür şeyim oldu karışık alıyorum ama :81:

ha doru ablamların bahatlıklarını falan biz doldurmuştuk sen diyince hatırladım.ay bide onlar mı çıktı başıma :1: neler aldın kız yazsana aklımda bulunsun

Baharatlarımı aldım paketli
Bulaşık deterjanı aldım:
Bulaşık mak. için ekonomik paket görmüştüm aldım.
Vileda Aldım.
Domestos aldım.
Puding aldım :69::69:
Makarna-nohut yani kurularımı aldım.

A101 şuanda indirim çok bakabilirsin :60:

annem dedi yağ alıcam,dedim artık alam birazda onlarla çıkıp alırız herşeyi bizmi alıcaz:)))bir seferde çıkıp alırız işte,ben denk geldikçe alıorum ufak tefekleri,deterjanlarda tamam onlarıda almıştık,:6: Kızlar bu arada 1 ay a düştü takvimler 1 ay 4 hafta ,şaka gibi hepberaber geçirdik bu günleri hepinizi öpüyorum:16:

radyologcumm canım ,nikah şekerlerin hayırlı uğurlu olsun bizimki daha basit,insanlar nasılsa kıymet vermicek,davetiyeleride pahalı bişi istemiyorum bakalım daha davetiyeyi halledemedik,ama seninkiler güzel :81:

radyologcumm canım ,nikah şekerlerin hayırlı uğurlu olsun bizimki daha basit,insanlar nasılsa kıymet vermicek,davetiyeleride pahalı bişi istemiyorum bakalım daha davetiyeyi halledemedik,ama seninkiler güzel :81:

ya sorma vazgecemedım pahalıda gelıyo ama napalım napalım derken en azından az sayı yaptıralımda cok yakınlarımıza verelım kıymet bileceklere :D:D diğer renkliler tanesı 85 krstu uygun geldı davetıyede 1 tl ye geldı ama baskı parasıda alıyolar 220-240 arası falan davetıye tuttu sanırım

annem dedi yağ alıcam,dedim artık alam birazda onlarla çıkıp alırız herşeyi bizmi alıcaz:)))bir seferde çıkıp alırız işte,ben denk geldikçe alıorum ufak tefekleri,deterjanlarda tamam onlarıda almıştık,:6: Kızlar bu arada 1 ay a düştü takvimler 1 ay 4 hafta ,şaka gibi hepberaber geçirdik bu günleri hepinizi öpüyorum:16:

evet sorma takvim yaptıgımda 4 ay falan vardı ordan basladım saymaya şimdi 2 ay 6 günüm var cu cmt siden sonra 1 lere düşücem şafak 66/yozgat :D:D

Back