2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar slm bu hafta nikah başvurusu yapıcaz ama ben feci gribim astımım da nüksetmiş durumda.bunlar testi etkiler mi? kan falan alıncakmış film falan çekilcekmiş ya

canım çok geçmiş olsunn arkadaşım ..kan tahlininde kan uyumuna bakıyorlar etkilemez diye düşünüyorum ama film iiçin bi fikrim yokkk :(

elin7 film sonuçlarını etkilemez canım. biz başvuruya gittiğimiz gün benim sevgilimde gripti ve aşırı öksürüğü vardıama filmde bir sorun olmadı.

saol cnm teşekkürler.siz ne yaptırdınız kan tahlili ve akciğer filmi mi?

biz nikah işlemlerini nişanın hemen ardından halletmiştik :) biraz acelecilik varda bende .tahlil ve filmi alınca dr dan rapor alıyorsun sonra ver elini belediyee .kolay gelsin size canımm .:71: bu çiçekler sana tekrar geçmiş olsunn

astımım da varya acaba etkiler mi dedim ama etkilemiyosa bu hafta gidebilirim o zaman.zaten en geç ben kaldım aranızda başvuru için :1:

biz nikah işlemlerini nişanın hemen ardından halletmiştik :) biraz acelecilik varda bende .tahlil ve filmi alınca dr dan rapor alıyorsun sonra ver elini belediyee .kolay gelsin size canımm .:71: bu çiçekler sana tekrar geçmiş olsunn

saol cnm ya o çiçeklerden bi de nişanlımko alsa çok ii olur :1:

yavrular bugünde kirli sepetimi,ütü masamı,çamaşır askılığımı,hamur yoğurmak için kabımı ve papatyalı mandallarımı aldım çok sevindiriğim :3:

canlar ben geldım kendıme cici cici bikiniler aldım 2 takım, bir pembe bir mor çok cici oldu. üs"tüne bir bady sapka vs alamadım ama onlar bıle yeterlı şu an, daha bahar havamda değilim cok guzel seyler de yoktu açıkcası. aldım ama bikinişlerimi geldım eve simdi makineye attık yıkıyoruz temız pak olsun diye :12:

balayı için bır şey yapabildim yani bir adım atabildim sonunda.
bikinilerim simdilik yeterli evde de bir tane guzel vardı ettı 3 tamam zaten hepi topu 4 gün, ama yıne uygun fiyatlı guzel bulursam alırım tabi.

kocaman genis sapkalar guzel görunuyor onlardan alabılrım sonra gunes kremı tabı, ee plaj canta m var guzel havlum yok ama alabılırım.
ama onlar ılerde sımdı bı ıkı hafta cok rahat gecer onlar ıcın.

sımdı bu hafta makyaj malzemesı ve hsonu belkı de gelınlık almak planlarım arasında.
sabah beri gaza getırdınız getırdınız denk de geldı gıttım buldum aldım :9:
ama var ya süklüm püklümüm öyle yorgun savascıyım yani siz de öyle misiniz? şaşkoloz şaşkoloz dolaşıyorum modum da düşük, bazen yukselıyor ama enerjım de dusuk. sizin de öyle mıı ? :55:

canlar ben geldım kendıme cici cici bikiniler aldım 2 takım, bir pembe bir mor çok cici oldu. üs"tüne bir bady sapka vs alamadım ama onlar bıle yeterlı şu an, daha bahar havamda değilim cok guzel seyler de yoktu açıkcası. aldım ama bikinişlerimi geldım eve simdi makineye attık yıkıyoruz temız pak olsun diye :12:

güle güle giy canım aldıklarını.siz giysilerinizi çeyizle birlikte mi götüreceksiniz? yoksa düğün günü gelin arabasının bagajına mı koyacaksınız? normalde herkez çeyizle birlikte götürüp gardolabına yerleştiriyomuşta... siz nasıl yapcaksınız?

balayı için bır şey yapabildim yani bir adım atabildim sonunda.
bikinilerim simdilik yeterli evde de bir tane guzel vardı ettı 3 tamam zaten hepi topu 4 gün, ama yıne uygun fiyatlı guzel bulursam alırım tabi.

kocaman genis sapkalar guzel görunuyor onlardan alabılrım sonra gunes kremı tabı, ee plaj canta m var guzel havlum yok ama alabılırım.
ama onlar ılerde sımdı bı ıkı hafta cok rahat gecer onlar ıcın.

sımdı bu hafta makyaj malzemesı ve hsonu belkı de gelınlık almak planlarım arasında.
sabah beri gaza getırdınız getırdınız denk de geldı gıttım buldum aldım :9:
ama var ya süklüm püklümüm öyle yorgun savascıyım yani siz de öyle misiniz? şaşkoloz şaşkoloz dolaşıyorum modum da düşük, bazen yukselıyor ama enerjım de dusuk. sizin de öyle mıı ? :55:

iş çeyiz alışverişine gelince benim modum hep yüksek :1: ama şu sıralar hastayım ondan bende paspal paspal takılıyorum

Back