- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.841
hayırlı olsun canım damatlığınızz .. aa bide ilk başlarda kaldıı ama sssccc'm de yatak odasını bi başkasıyla değiştirmiş içine çok sinmiş arkadaşımın iyi günlerde kullanasınız eniştemle arkadaşımm inşallah .darısı başımıızaa
kızlar bende balayı için ufak ufak araştırmalara başladım sezon başladı başlayacak :) balayı listem bile hazırr
hoşgeldin canım ..hayırlı olsunn
merhaba kızlar!
bende haziran gelini sayılırım 30 haziran benim nikah tarihim.
çeyiz topiklerine bakmaktan buraya hiç uğramıyordum doğrusu şimdi gördüm.
benide alın aranıza..
radyologg bacım çok hızlısın maşallah:) güle güle giy aldıklarını.balayı hazırlıgıda yaptım desem ne dersınzama 3-5 valiz ve valizcikler almam lazım hem esyalarımı tasımada ii olur damatlık bakmaya gittiğimzde outlet bi mağazaya ugradım gecen yazın ürünleriymiş aman ne fark etcek dedım aldım uyguna ne varsa 3 lira mudo thsirt 10 lira mango elbise vs vs aldım bişiyler hiç hesapta yoktu ama aldıklarıma toplamda 70 tl verdım ama 4 thsirt 2 elbise 2 sort maası alıyım yine gidecem
hoşgeldin topiğimize canım, hayırlıs olsun
hoşbuldum canım saoll.. topiği şööle bi okudum da damatlıklar alınmış, nikah davetiyeleri sipariş verilmiş.. eteklerim tutuştu bi anda !
ben hala gelinlikleğe kafa patlatıyorum, çeyizimdeki eksikleri gidermeye çalışıyorum :84:
makyaj malzemesıne nereden alıcagımı buldum madem alabılırız askım dedı benımkı tekın acardan alıcam cuknu ordakılerden kullanıyorum normal zamanda, ordan alıcam bakalım. cok da tutmucak en ındırımlı orasıymıs su an.
6 lı set ıcın ne yaparım bılemıyorum pıercardının vardı gecen gun ındırım sıtesınde 160a ınıyordu guzel bır takımıi ama görerek almak ıstıyorum onu dokunarak. egeparkta lauravardı orda 290 lıra dedıler öhö öhö dedım :) kipadan bakarım olmazsa orda da yenı guzel urunler varmıs extrada
bır de vakıt bulabılırsem aksam bı yarım saatkıpa ektstraya gıdıce m orda bıkını ve pareo terlık bakıcam. alırım o iş de bıter
bıevdde kahvaltı takımı da 235 lıraydı guzeldı caydanlık kesme tahtası tepsısı ıcındeydı ama pahalı geldı kahvaltı takımım eksık oluversın, gecen hafta basıma gelenlerden sonra artık bısey ıstemıcem vık vık etmıcem
konunun bahsini bılem etmıcem evlenıyomuyuz neee kım kimle
çok evlılık stresıne gırmısım de...muckx öptüm sizi gunaydınn
bende haftasonu balayı kıyafetlerimi falan ayırdım. bu haftasonu da çeyizlerimi yıkayacağız
makyaj malzemesıne nereden alıcagımı buldum madem alabılırız askım dedı benımkı tekın acardan alıcam cuknu ordakılerden kullanıyorum normal zamanda, ordan alıcam bakalım. cok da tutmucak en ındırımlı orasıymıs su an.
6 lı set ıcın ne yaparım bılemıyorum pıercardının vardı gecen gun ındırım sıtesınde 160a ınıyordu guzel bır takımıi ama görerek almak ıstıyorum onu dokunarak. egeparkta lauravardı orda 290 lıra dedıler öhö öhö dedım :) kipadan bakarım olmazsa orda da yenı guzel urunler varmıs extrada
bır de vakıt bulabılırsem aksam bı yarım saatkıpa ektstraya gıdıce m orda bıkını ve pareo terlık bakıcam. alırım o iş de bıter
bıevdde kahvaltı takımı da 235 lıraydı guzeldı caydanlık kesme tahtası tepsısı ıcındeydı ama pahalı geldı kahvaltı takımım eksık oluversın, gecen hafta basıma gelenlerden sonra artık bısey ıstemıcem vık vık etmıcem
konunun bahsini bılem etmıcem evlenıyomuyuz neee kım kimle
çok evlılık stresıne gırmısım de...muckx öptüm sizi gunaydınn
speeedy adın gibi hızlı çıktın yine:)
bizde dün çeyizlik bazı şeyleri ayırdık annemle.
havalar düzelsin biraz bizde yıkayıp toparlamaya başlayacağız yavaştan.
sen gleinliğini ne yaptın
günaydın kızlarr ..radyoloğum hızlı arkadaşım süppersin yine ne diiyimm .güle güle kullan aldıklarını .spedyyy cim bende dolabımdan geçen sezon sonunda aldığım bikaçç yazlık kıyafeti çıkardım neler var diye balayı içinn .kızlar kocaman hasır şapka lazım bana yüzümdeki gülümsemeyi saklamak içinn tüm tatil boyunca takmam gerekicek çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?