2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
balayı listenizde nereler var? anlatın bakiimm bizim daha balayı muhabbetimiz yok ama Antalya ilçelerinde oluruz herhalde

selam kızlar.
bugün yine çok yorucuydu yağmur ve soğuk nedeniyle ev bakmaya gitmedim. burnumu bile dışarı çıkarmadım hep evdeydim. annemle çeyizlik eşyaları düzenleme olayına girdik. bir eksiğin çıkmasın bakalım aldıklarına dedi annem. Aman Allahım ne eksiği çoğu şeyden üçer beşer almışım. alıp unuttuğum o kadar çok şey çıktıki. tabi bu işe en çok kız kardeşim sevindi, böylece onunda çeyizinin yarısı çıkmış oldu:)))
sanırım düğünümüz olana kadar artık her haftasonum böyle yoğun ve yorucu olacak.

Son düzenleme:
ışılışıl sen biraz aklını temizle ondan sonra bak gelinliğe canım bence. şimdi bütün modeller kafanda birbirine girdiği için karar vermek zorlaşıyordur.

radyologg hayırlı olsun eniştenin damatlığı. düşündüğümden uygun fiyata almışsınız.

çok teşekkür ederim tatlım. darısı başınıza:)
ewet canım değiştirdim:) öncekinin dolabında ayna yoktu, mobilyacı kapağa ayna takarız ama nasıl birşey olur bilemem diyince vazgeçmiştim aynadan.
ama dün beğendiğim model resmen görünce aşık oldum, tam benim istediğim modeli getirmişler. çok içime sindi walla arkadaşım.
haftaya da koltuk ve yemek odamızı almayı planlıyoruz. geçen hafta model beğenmiştik ama ben almaya gidince yine fikrim değişir:))

Son düzenleme:
kızlar bende balayı için ufak ufak araştırmalara başladım sezon başladı başlayacak :) balayı listem bile hazırr

tatlım ya bir de balayı hazırlığı yapacağız dimi. ev, mobilyai çeyiz derken ben onu hiç düşünmedim bile. mayıs ayında yapılacaklar arasına yazıyorum:))
bir tek plaj terliğim var limangodan aldım:)))))

balayı hazırlıgıda yaptım desem ne dersınz ama 3-5 valiz ve valizcikler almam lazım hem esyalarımı tasımada ii olur damatlık bakmaya gittiğimzde outlet bi mağazaya ugradım gecen yazın ürünleriymiş aman ne fark etcek dedım aldım uyguna ne varsa 3 lira mudo thsirt 10 lira mango elbise vs vs aldım bişiyler hiç hesapta yoktu ama aldıklarıma toplamda 70 tl verdım ama 4 thsirt 2 elbise 2 sort maası alıyım yine gidecem

Son düzenleme:
bugun o sogukta tırıs tırıs orta sehpa ve zigon sehpa aradık tabiki bulamadık bulduklarımızda masallah iyi fiyatlılardı aama yılmadık haftaya modokoya bakıcaz orda güzel modeller görmüştüm

dünde işten bi arkadasımın oglunun düğünü vardı bir döktürmüşüm ki sormayın kendı düğün provamdı sankii ama ii eglendık yaaaa ay hemen düğünüm olsun sabahtan aksama kadar oynamak istiyorummm

makyaj malzemesıne nereden alıcagımı buldum madem alabılırız askım dedı benımkı tekın acardan alıcam cuknu ordakılerden kullanıyorum normal zamanda, ordan alıcam bakalım. cok da tutmucak en ındırımlı orasıymıs su an.
6 lı set ıcın ne yaparım bılemıyorum pıercardının vardı gecen gun ındırım sıtesınde 160a ınıyordu guzel bır takımıi ama görerek almak ıstıyorum onu dokunarak. egeparkta lauravardı orda 290 lıra dedıler öhö öhö dedım :) kipadan bakarım olmazsa orda da yenı guzel urunler varmıs extrada

bır de vakıt bulabılırsem aksam bı yarım saatkıpa ektstraya gıdıce m orda bıkını ve pareo terlık bakıcam. alırım o iş de bıter

bıevdde kahvaltı takımı da 235 lıraydı guzeldı caydanlık kesme tahtası tepsısı ıcındeydı ama pahalı geldı kahvaltı takımım eksık oluversın, gecen hafta basıma gelenlerden sonra artık bısey ıstemıcem vık vık etmıcem
konunun bahsini bılem etmıcem evlenıyomuyuz neee kım kimle
çok evlılık stresıne gırmısım de... muckx öptüm sizi gunaydınn

radyologg bacım çok hızlısın maşallah:) güle güle giy aldıklarını.
sehpalar için eyip tarafındaki mobilyacılar çarşısına bakabilirsin çok güzel modeller vardı.
ider mobilya birde forumda hep reklamı var oranın mobilyalarıda güzel ve uygun...

hoşgeldin topiğimize canım, hayırlıs olsun

günaydın kızlar.
ışılışıl alermsin walla:) yok gerçekten stres o da ne dimim:)))
limango ve markafonide hep pier cardin oluyor onlardan al işte 6lı setini. ben iki tane gecelik aldım netten pire cardin walla çok beğendim nettekinin aynısı ve çok uyguna geldi. mağazada pahalı çünkü.
kahvaltı seti ben çok önceden almıştım ama şimdi olsa almam. onun yerine servis tabakları ve kahvaltılıklar için orta tabakları alırım hem daha uyguna geliyor hem de daha şık oluyor bence.

günaydın kızlarr ..radyoloğum hızlı arkadaşım süppersin yine ne diiyimm .güle güle kullan aldıklarını .spedyyy cim bende dolabımdan geçen sezon sonunda aldığım bikaçç yazlık kıyafeti çıkardım neler var diye balayı içinn .kızlar kocaman hasır şapka lazım bana yüzümdeki gülümsemeyi saklamak içinn tüm tatil boyunca takmam gerekicek çünküü

kızlar slm bu hafta nikah başvurusu yapıcaz ama ben feci gribim astımım da nüksetmiş durumda.bunlar testi etkiler mi? kan falan alıncakmış film falan çekilcekmiş ya

canım görüp almakta haklısın tatlımm .ama 290 da çok değil arkadaşım ben nişanda pierre cardin setini 400 e yakın makyaj malzemelerimide ykm den clinic almıştım .bi ykm yede bak derim arkadaşım.kahvaltı takımımı sağolsun kuzenim bikaç sene önce jumbo dan almıştıı bende şimdi günlük kullanmak için bişeyler bakınıyorummm .malum kk dan arkadaşlarım gelicek kahvaltıya özenli sofralar kurayım diyeee sssccc duy beniiiiiiiiiiii

speeedy adın gibi hızlı çıktın yine:)
bizde dün çeyizlik bazı şeyleri ayırdık annemle.
havalar düzelsin biraz bizde yıkayıp toparlamaya başlayacağız yavaştan.
sen gleinliğini ne yaptın

benim çeyizler bitti. artık almıyorum. hafta içi yıkar kuruturuz haftasonu da işte.
ütüler kaldırırız. bana yine alt katta çekyatta yatmak gözüktü
gelinlik beğendim ama başlamadık daha :86:

Son düzenleme:

tatlım sende hızlılar kervanına geçiş yaptın:)
gerçi bende netten etek almıştım o geldi bugün. balayında giyeceğim.
bende size yetişirim zamanla:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…