2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
eminönünü keşfettiğimden beridir ne gerekirse önce oraya bakıyorum bulamazsam başka yere gidiyorum. kesinlikle git bence aklına gelen herşeyi piyasanın daha altında bulabilirsin.
pelin ben evsel ve çeyizsel almaktan kendime hiç birşey bakamıyorum.
hatta kendim için alışverişe gidiyorum dediğimde bile evsel birşey alıp geri geliyorum.
geçenlerde kız kardeşimle shopping fest muhabbetine çıktık o kendine aldı da aldı ben teknosada tv beğendim:))) halimin ne kadar vahim olduğunu sen düşün

ay hiç de vahim diil..o halden biras da bana gelse :) tatlım olması gereken o zaten :)

neye kızıorum bilio musun balayına gitcez ve benim gerçekten ama gerçekten oralarda giyecek bişiyim yok..plaj kıyafetleri şortlar terlik vs gibi..onlardan alsam içim gam yemicek ama ben nerde gudik bişi var ondan alıorum sanki çıplak geziorum yaaa....valla bak çok kızdım şimdi kendime!

ohooo neler neler konuşulmuş ben çalışırken :))

erkek tarafının hiç bişi yapmadığından yakınan arkadaşım takılma keyfine bak..bende de dönem dönem aynı şeyler oluo wallaa hiiiç umrumda diil..karışanım görüşenim yok oh ne rahat diip çıkıorum işin içinden..bi-iki yorgan yastık nevresim fln aldılar o kadar..geri kalan herşeyi nişom ve ben yapıoruz..tabii hal böle olunca ben annemleri araya katmıorum kendi masraflarımı kendim çıkarıorum..valla kim ne yaparsa kendi çocuğu için yapıo boşver sen..

kızlar ışılışıl'ın durumu noldu yaa??? umarım 1 nisan şakasıdır.......

selam canım, bir baktım kimse merak etmemiş yazmayacaktım ben de,
1 nısan şakası oldu bana da düğünü ıptal ettım demıstı onu ıptal etmesı şakaymıs ama gerısı gercek, aılesı bıle bılıyordu ayrılacagımızı, sabah annesını ardım yoldan gelmıstı hosgeldın demek ıcın bı baktım hıc sormuyo gelınlık aldınız mı kızım ne yaptınız falan guzelım mı tatlım mı ne ole bı sevecen kelıme kullandı, hım dedım anlasıldı olay aıleye bıle yayılmıs , neyse resmen ayrıldık yani isstemedı benı. sonra bugun konustuk tatlıya bagladık denebılır ama tum gun yemek yemedım kötu kızmışım sevmedi benı dun berı, kardesı de faceboka ılerı gerı seyler yazmıs duvarına yok kaanayan yarayı kesıp atıcan huzurunu kacıranı hayatından cıkarıcan falan :2: neyse gectı hepsı, o kardese bı laf soyleyesım var ama kına yaktıramam dogrusu. kınalar kalcaya deyıl ele yakılacak kına gecesınde :30:

selam canım, bir baktım kimse merak etmemiş yazmayacaktım ben de,
1 nısan şakası oldu bana da düğünü ıptal ettım demıstı onu ıptal etmesı şakaymıs ama gerısı gercek, aılesı bıle bılıyordu ayrılacagımızı, sabah annesını ardım yoldan gelmıstı hosgeldın demek ıcın bı baktım hıc sormuyo gelınlık aldınız mı kızım ne yaptınız falan guzelım mı tatlım mı ne ole bı sevecen kelıme kullandı, hım dedım anlasıldı olay aıleye bıle yayılmıs , neyse resmen ayrıldık yani isstemedı benı. sonra bugun konustuk tatlıya bagladık denebılır ama tum gun yemek yemedım kötu kızmışım sevmedi benı dun berı, kardesı de faceboka ılerı gerı seyler yazmıs duvarına yok kaanayan yarayı kesıp atıcan huzurunu kacıranı hayatından cıkarıcan falan :2: neyse gectı hepsı, o kardese bı laf soyleyesım var ama kına yaktıramam dogrusu. kınalar kalcaya deyıl ele yakılacak kına gecesınde :30:

tam ben seni sorarken yazmışsın.
canım herşeyi tatlıya bağlamana sevindim, inşallah bundan sonrasında canını sıkan, seni üzen başka hiç birşey olmaz. hep çok mutlu olursunuz.
ee gelinliğide bakmadın tabi bugün işlerinde kaldı dimi

ışılışılcım sevindim barışmanıza :) kimseleri kafana takma canım..yalnız bence iyice konuşsaydın her zora geldiğinde seni böle üzmesin bi daha tatlım ya....hakkınızda hayırlısı olsun canım üzme artık kendini..hazırlıklarınla ilgilen... :71:

bugün çok yorucuydu ben dinlenmeye alıyorum kendimi. yarın için henüz planım yok ama tek başıma gidip ev mi gezsem diye düşünmüyor değilim:)
sabah ola hayrola:))))

tam ben seni sorarken yazmışsın.
canım herşeyi tatlıya bağlamana sevindim, inşallah bundan sonrasında canını sıkan, seni üzen başka hiç birşey olmaz. hep çok mutlu olursunuz.
ee gelinliğide bakmadın tabi bugün işlerinde kaldı dimi

kaldı kaldı :) bır de işten erken cıkmıstım ızın alarak ee kaldı işlerim de ne gelınlık ne makyaj set ne de 6 lı takım alabıldım kapak bana, aman olsun kalsın gec olsun guc olmasın tam bu olay ıcın yani :)
bır daha dedım sen de açık konusucaksın ben de böyle yapmıcam anlasmaya vardık
ınsalah bozulmaz vazgecmez bu dusuncesınden de devam ederz yani :4: hehe şu kız gıbıydım wallahı :4: ama havamdan da gecmedım bugun konusurken arkadasımsın arkadasımsın dedım e ne dıyım. neyse atlattk. :89:

bugün çok yorucuydu ben dinlenmeye alıyorum kendimi. yarın için henüz planım yok ama tek başıma gidip ev mi gezsem diye düşünmüyor değilim:)
sabah ola hayrola:))))

gez cnm ben bı ara kafam havada sokakları baya gezdım vaktım de olmuyor aksamları cıkıp bakıyordum karanlıkta ,
hem hangı muhit daha karanlık onu da ıyı anlyorsun hani aksam eve gelırken kurt mu kapacak ne olcan ona da bakablırsın cok karanlık olunca fena yani. :82:

.....................................................................................................................

geldım geldım işte canım, moralım hala ıyı olmadı ama atlatıcaz,
makyaj setı ıcın farklı fıyatlar var tekın acarda set yapabılırler yanına hedıye verırler onda bıraz pahalı tutabılır clarıns urunlerı cok tutmuyor, konak kemeraltında makyaj setlerı var kınalıkcıların yanında orda 125e böyle sandıklı guzel setler var onlardan da bakabılırım. ama artık kastırmıcam gerım gerım gerılıp ortaları gerıyorum kızlar sız de gerınmeyın kulagımıza küpe olsun.
dun netten gelınlık bakıyordum hah dedım artık rahatca alabılırım 6 ay sonra gelsın onemlı degıl nasılsa kımbılır ne zaman evlenıcem alır atarım kenara ceyız gıbı dedım, sonra evde dolaplara bakıyor bısey arıyordum o asabıyetle uzgunlukle dolapların hepsı ceyız sinir oldum dedım tıklım tıklım bunlar burda adam yok basımda sımdı ayrı eve cıkayım kendı basıma bunları sererım artık sonra ah basım ah basım :) o asabıyetle adamı da kacırdık dıye pek hayıflandım neyse, svıyorum ya neden ayrılcakmışız uyuz sey :84::89:

ay hiç de vahim diil..o halden biras da bana gelse :) tatlım olması gereken o zaten :)

neye kızıorum bilio musun balayına gitcez ve benim gerçekten ama gerçekten oralarda giyecek bişiyim yok..plaj kıyafetleri şortlar terlik vs gibi..onlardan alsam içim gam yemicek ama ben nerde gudik bişi var ondan alıorum sanki çıplak geziorum yaaa....valla bak çok kızdım şimdi kendime!

kız para lazım ya yle her gördugunu alma aytık :82: gunes gözlugu, kremı, sort terlık pareo
bunlar collezıonede lcw de vardır sanırsam ben gıder alırım bunları bı ıkı saatte cok tutacak ama alacaz mecbur sımdı balayı ustu olunca hepsını 100 lıraya kadr alırım, hele bı çksın da daha cıkmadılar sanırsam. bugun collezıonede baharlık guzel seyler gördum yazlık da vardı sort mort gezmeklık..

collezione'a hiç bakmadım ben sezon kotoncuyum :)) ama bi bakim bakalım yaa....off mudoda da güzel şeyler vardı..bi de bershka fln fena diildi..ayyy sanırım benim psikoloğa ihtiyacım var ben bu kadar sevmezdim alışverişi evlilik stresinden mi acaba böle oldum..ama ben stres yapmıorum ki.......... :26:

collezione'a hiç bakmadım ben sezon kotoncuyum :)) ama bi bakim bakalım yaa....off mudoda da güzel şeyler vardı..bi de bershka fln fena diildi..ayyy sanırım benim psikoloğa ihtiyacım var ben bu kadar sevmezdim alışverişi evlilik stresinden mi acaba böle oldum..ama ben stres yapmıorum ki.......... :26:

hahah gunaydıınnn ç:9 bershka bı tek forumda var ızmırde
o da bana uzak kalıyor ızmırın ötekı ucu gıbı o yuzden hemen hemen hııc gıtmıyorum yakınlarda alsancak ve balcovada collezıone lcw var oralardan alırım colezıonede renk renk seyler gördum dun ondan ilgimi cektı.
ayy bır de dün bıevde bı kahvaltı takımı gordum 235den 210 a ınıyor caydanlık caydanlık altı tepsı hersey dahıldı hem de. portakal sarı ve beyaz renklerınde cok hostu. ama almadım.

şu benım tarıh cızelgemdekı kızla erkek bıze cok benzıyor yahu alıp duvarıma asıcam
kız delı cılgın erkekten daha kılolu böyle saclar sacak sacak bısey
erkek de ıncecık kara kuru bır sey hihihii :9: kız deli gıbı kosturuyor hehey
yaa bugun bısyler yapmak ıstıyorum makyaj setı almak ıccamasırı almak ıstıyorum sevgılım benı terketmez ve para harcamak ısterse ancak alabılcem uhuuuuu hooo ınternetten alıverıs sıtelerıne bı bakayım bır de strawberrydıye bı sıte buldum makyaj urünü satıyor cok da uygun kızlar. :32:

günaydın kızlar dün nikah şekerlerimizi sipariş ettik 8 hazıran teslım etcekler toplamda 200 davetıye 300 şeker 535 maloldu nikah şekerlerinin 50 sini benım için özel insanlara özel olarak sectım dolayısıyle tanesı 2.5 tan oldu :D:D diğerleride cok güzel onlarda 0.85 kurustan sayıldı ama 50 tane yaptırdıklarım cok şık resım bulabilirsem paylaşıcam

altınyıldızdan damatlığımızıda hallettik gömlek-yelek-fular ve papyon( biri nikah biri yemek için aksesuar) pantolon-ceket -kol düğmesi toplam 456 tl tuttu bi ayakkabımz kaldı onuda nisanda hem param hem kartım 0 landı allaha şükür :D:D:D

ha bu arada babamada aldım onun kide 300 tuttu ama altınyıldızı tavsiye ederim kumaşları cok güzel gebzede fabrikaları var orda pazarlıkta yapabiliyosun

hayırlı olsun canım damatlığınızz .. aa bide ilk başlarda kaldıı ama sssccc'm de yatak odasını bi başkasıyla değiştirmiş içine çok sinmiş arkadaşımın iyi günlerde kullanasınız eniştemle arkadaşımm inşallah .darısı başımıızaa

Back