2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selencim merak etme ev konusu nasip hallolur mutlaka hayırlısını iste.daha epeyce zaman var merak etme hayırlısıyla evi tuttunuz mu eşyaları falan almakta bişey yok hepsine 2 günde karar verirsiniz.

selencim merak etme ev konusu nasip hallolur mutlaka hayırlısını iste.daha epeyce zaman var merak etme hayırlısıyla evi tuttunuz mu eşyaları falan almakta bişey yok hepsine 2 günde karar verirsiniz.

perdeler özel yapılcak fln çok zor canım..

sana kolay gelsin o zaman canım.

:)
günaydın güzeller :) ışılışıl benim netten almadığım şey yok diyebilirim:) fiyatı uygun bulunca birdde alacağım sitede indirim kuponum varsa oooo beni tutabilene aşk olsun:):):
nihale ve yatak koruyucu bile aldım gerisini siz düşünün:)

canım ben senin yerinde olsam gelinliğimi kendim hallederdim. sonuçta yurtdışından gelecerk gelinliği sen üzerinde görmüş olmayacaksın, bedeninde sorun olursa, beğenmezsen bir aksilik olursa o zaman ne yapacaksın:( birde haziranda gelecek diyorsun düğünden neredeyse 2 hafta önce. bence riske girmeye değmez, walla stresten ölürsün.
sen biraz daha uygun modeller beğensen ya da bir iki hafta ara verip kafanı dinlendirip öyle baksan belki daha çabuk bulacaksın.
diktirmeyi istemiyorsun sen galiba ama istersen dikim yapabilecek yerlere de bak gerçekten çok uyguna geliyor.[/B][/B]

alezi ben de alıyordum cicim 21 lıraydı ama annem vık vık dedı işte yatagın boyutu ölçütünü bılemezsın evlendıkten sonra al dedı ıyı dedım
yatagı alıcaz sonra alezlere bakıcam nette cok uygun,
nevalem vardı anneme almıstık ama hıc kullanmadı kenara attı cok guzel dıye mıdye kabugundan nevale bodrumdan almıstık cok pahalıydı o yuzden kullanmamıstı ona el atarım hehehe ıyı hatırlattın gıderke n alayım :1:

gelınlık meselesını de ben de artık oyle düşündum tamam aralarında baya para farkı var ama yapcak bısey yok artık cunku o stres benı öldürür kı ben her seyı pesın pesın alayım ısteyen bı kızım hemen her ıstedıgım olsun olmazsa catlıyorum c ok şeye catlıyorum ama sımdm bu gelınlık olmaz cuknu alıcam da daha altına ayakkabı bakıcam sacıma toka takı vs ohoo

günaydın güzel yurdumun güzel haziran gelinleri kaldı 72 gun :D

kız sen de gun sayma benı daha da acele ettırtıyorsun :D :6: ayayyyy :10: zaten paniğim :33:

offf ya sabahtanberidir netteki bütün emlak sitelerinde kiralık daire bakıyorum, ama istediğim gibi hiç yok olanlarda saçma sapan yerlerde.
hele bir ilan için aradım, telefondan girip emlakçıyı öldüresim geldi.
dairede kiracı oturuyor yazıyordu ne zaman çıkacağını sordum. bana kiracı AĞUSTOS ayında çıkacak dedi. yok artık ya daha kaç ay var niye o zaman ilanı şimdi veriyorsun diyince de anca kiracı bulunuyor dedi ya. deli oldum walla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha delı ya agustos bır de söyluyor ıyı ben ozaman tasınırım deseydın :8: manyak dolu ortalık, allah uzak etsın bızı onlardan da olmuyor işte..

günaydın tatlım, bizimde 81:)

ya insan kendi nikahında siyah giyermi hiç!!!!!! hemen hayallerine renk kat:))

koyu krem dopyes gıy guzelım bence süper oluyor
hatta benım gelınlık hayalim öyleydı de vazgectım sımdı smdı ama sıyah olmaz ya sanki yas tutar gıbı bılmem yıne karışmayayım da koyu krem super oluyor esmerde de sarısında da kumraldada

Son düzenleme:
ewet ewet millet harıl harıl ev arıyor:)
şimdi netten bir ilan gördüm ev muhteşem tam istediğim gibi.
ilan daha dün girilmiş nete.
aradım ve sonuç:( evi bu sabah görmeye giden ilk kişi tutmuş!!!!!!!!!!!!!!!!!

fıyatı uygun olunca 1 gun bıle beklemıyor guzelım wallaha bız ne yapıcaz bılmıyorum sımdıden tasalandım bak sızın dedıklerınızden ufff gıdeyım barı sevgılımın yanına yorgundum aama bı saat gıdeyım bakayım ne yapıyor

hepimiz maşallah birer kaplumbağa gbiyiz erkek milletini tutup kolundan götürcen onlara kalsa hersey son andada olurmus bizim ki gelınlıgı bile mayıs bası alırız dedi hööööst dedim ne zaman begencem de ne zaman halletcez dedım tuttum kolundan götürdüm :d

erkeklerımız kaplumbaga canım hepımızın oyle ya yaprız ederız hep, alcan evlerını basında tutup tasıcan ılla kı yuru deyıp kolundan cekıstırınce de yavas yuruyorlar malum kaplumbaga hehehe soyledıklerımı duysa keser tamam yapıyor edıyor ama bız cok telaslıyız ben de dıyordum tek telaslı panık ınsanı ben mıyım huyum panık ondan mı ama sız de oylesınız canlarım wallaha demek genel bı gelın hali bızıjmkısı. mucx optum yıne bos forumumuz kendı kendıme yzdım cıkıyorum heheh okurum sbh yne forum boskene :36: :89: hihihi

kızlar saat 8 den 11 e yazan olmadı mı yahu, herkes ev hazırlığında mı ,
ımam nıhahı nı ne zaman yaptırıcaz ? ne zaman yaptırıcaksınız siz düşündünüz mü

ışılcığım ben buradayım tatlımm:)))
biz imam nikahını düğünden sonra yaptırmayı düşünüyoruz...
bildiğim kadarıyla da zaten mutlaka resmi nikahtan sonra yapılmalı imam nikahı...

bildiğim kadarıyla da zaten mutlaka resmi nikahtan sonra yapılmalı imam nikahı...

selam kızlar topic acmıstım ben bu konu ile lgili değişik fikirler vardı ama bulamadım topiği neyse ben kına gecesının oldugu hafta yaptırmayı dusunuyorum 1-2 gun kala falan düğün sonrası yaptıramnam nıkahım 17:30 da aksam 7 de yemek baslıyo bana uymaz yanı

Son düzenleme:
ay kızlar yani ben de rahatım ama ikimiz de rahat olunca panik olan ben oluorum.. :) 2 gündür resmen panik haldeyim..barkovizyon için fotolar nolcak dedim, balayına gitcez giycek şeyler lazım die panikledim, hatta fotoğraf makinası almalıyız die tutturdum.. :)) hayır yani abuk subuk şeylere kafayı yoruorum bu aralar :))

neyse bu akşam güzeeeel bi yemek yedik konuştuk ev için acele etmicez mayıs başı falan gibi tutacaz herhalde..ay zaten sıkıldım artık ağzımı açmam :)))) o düşünsün ayol banane :)))

bu arada elektrik süpürgesi için hazır taksimdeyken yeni satürn açılmış oraya bakalım dedik..denicem süpürgeleri die bütün satürnü süpürdüm! :S şu an phillipsin ve rowentanın bi modelinin arasında kaldım..bu akşam iyice inceler sipariş veririm herhal..hepsi burada da daha ucuz ya süpürgeler aklınızda bulunsun :)

canım bizim burda imam nıkahı istemeden hemen sonra yani nişanlandığın gün kıyılır düğün günü yenilenir.

düğün gece bıtecek ama canım bır de ben aslında ıyıce erken yani bu haftalarda mı yaptırsak dıye düşünüyordum herkes soruyor yaptırdın mı dıye bır de yani artık nişanlıyız evlenıcez yapılması gerekıyor gıbı görundü gözüme herkes de öyle söyleyınce..

selam kızlar topic acmıstım ben bu konu ile lgili değişik fikirler vardı ama bulamadım topiği neyse ben kına gecesının oldugu hafta yaptırmayı dusunuyorum 1-2 gun kala falan düğün sonrası yaptıramnam nıkahım 17:30 da aksam 7 de yemek baslıyo bana uymaz yanı

evet canım sonra geç olur kına haftası dıye düşünmustum ilk de, sımdı gerıye mı ceksek acaba dıye dusunuyorum

ay kızlar yani ben de rahatım ama ikimiz de rahat olunca panik olan ben oluorum.. :) 2 gündür resmen panik haldeyim..barkovizyon için fotolar nolcak dedim, balayına gitcez giycek şeyler lazım die panikledim, hatta fotoğraf makinası almalıyız die tutturdum.. :)) hayır yani abuk subuk şeylere kafayı yoruorum bu aralar :))

neyse bu akşam güzeeeel bi yemek yedik konuştuk ev için acele etmicez mayıs başı falan gibi tutacaz herhalde..ay zaten sıkıldım artık ağzımı açmam :)))) o düşünsün ayol banane :)))

bu arada elektrik süpürgesi için hazır taksimdeyken yeni satürn açılmış oraya bakalım dedik..denicem süpürgeleri die bütün satürnü süpürdüm! :S şu an phillipsin ve rowentanın bi modelinin arasında kaldım..bu akşam iyice inceler sipariş veririm herhal..hepsi burada da daha ucuz ya süpürgeler aklınızda bulunsun :)

:1: benım gıbısın sen de ben o panık halini tum gun yaşıyorum canım cok zor benım için, bızı m de ev tutalım dedıkce bakıyor yüzüme yani daha erken dıyor da anlamıyorum ben henüz, hemen tutalım yerlestırelım gıbı gelıyor bana davetıyeler için de erken dedi beyim. :31:

Back