- Konu Sahibi Queen of the North
- #3.721
selencim merak etme ev konusu nasip hallolur mutlaka hayırlısını iste.daha epeyce zaman var merak etme hayırlısıyla evi tuttunuz mu eşyaları falan almakta bişey yok hepsine 2 günde karar verirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selencim merak etme ev konusu nasip hallolur mutlaka hayırlısını iste.daha epeyce zaman var merak etme hayırlısıyla evi tuttunuz mu eşyaları falan almakta bişey yok hepsine 2 günde karar verirsiniz.
haziran 8 kına haziran 10 da düğün..
perdeler özel yapılcak fln çok zor canım..
sana kolay gelsin o zaman canım.
:)
günaydın güzeller :) ışılışıl benim netten almadığım şey yok diyebilirim:) fiyatı uygun bulunca birdde alacağım sitede indirim kuponum varsa oooo beni tutabilene aşk olsun:):):
nihale ve yatak koruyucu bile aldım gerisini siz düşünün:)
canım ben senin yerinde olsam gelinliğimi kendim hallederdim. sonuçta yurtdışından gelecerk gelinliği sen üzerinde görmüş olmayacaksın, bedeninde sorun olursa, beğenmezsen bir aksilik olursa o zaman ne yapacaksınbirde haziranda gelecek diyorsun düğünden neredeyse 2 hafta önce. bence riske girmeye değmez, walla stresten ölürsün.
sen biraz daha uygun modeller beğensen ya da bir iki hafta ara verip kafanı dinlendirip öyle baksan belki daha çabuk bulacaksın.
diktirmeyi istemiyorsun sen galiba ama istersen dikim yapabilecek yerlere de bak gerçekten çok uyguna geliyor.[/B][/B]
alezi ben de alıyordum cicim 21 lıraydı ama annem vık vık dedı işte yatagın boyutu ölçütünü bılemezsın evlendıkten sonra al dedı ıyı dedım
yatagı alıcaz sonra alezlere bakıcam nette cok uygun,
nevalem vardı anneme almıstık ama hıc kullanmadı kenara attı cok guzel dıye mıdye kabugundan nevale bodrumdan almıstık cok pahalıydı o yuzden kullanmamıstı ona el atarım hehehe ıyı hatırlattın gıderke n alayım![]()
gelınlık meselesını de ben de artık oyle düşündum tamam aralarında baya para farkı var ama yapcak bısey yok artık cunku o stres benı öldürür kı ben her seyı pesın pesın alayım ısteyen bı kızım hemen her ıstedıgım olsun olmazsa catlıyorum c ok şeye catlıyorum ama sımdm bu gelınlık olmaz cuknu alıcam da daha altına ayakkabı bakıcam sacıma toka takı vs ohoo
günaydın güzel yurdumun güzel haziran gelinleri kaldı 72 gun![]()
kız sen de gun sayma benı daha da acele ettırtıyorsun![]()
ayayyyy
zaten paniğim
![]()
offf ya sabahtanberidir netteki bütün emlak sitelerinde kiralık daire bakıyorum, ama istediğim gibi hiç yok olanlarda saçma sapan yerlerde.
hele bir ilan için aradım, telefondan girip emlakçıyı öldüresim geldi.
dairede kiracı oturuyor yazıyordu ne zaman çıkacağını sordum. bana kiracı AĞUSTOS ayında çıkacak dedi. yok artık ya daha kaç ay var niye o zaman ilanı şimdi veriyorsun diyince de anca kiracı bulunuyor dedi ya. deli oldum walla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydın tatlım, bizimde 81:)
ya insan kendi nikahında siyah giyermi hiç!!!!!! hemen hayallerine renk kat:))
hayallerıme renk katarak verdiğinız gazla pembişşşşş diyorum kızlar olurmuuuuu oda cok mu çingene işi olur uçuş uçuş bir elbiseee![]()
evet fiyatlar hemen fırlar mıllet harıl harıl ev arıyo sımdı git bakam azcık baskı yap sıkıştır :d
ewet ewet millet harıl harıl ev arıyor:)
şimdi netten bir ilan gördüm ev muhteşem tam istediğim gibi.
ilan daha dün girilmiş nete.
aradım ve sonuçevi bu sabah görmeye giden ilk kişi tutmuş!!!!!!!!!!!!!!!!!
hepimiz maşallah birer kaplumbağa gbiyiz erkek milletini tutup kolundan götürcen onlara kalsa hersey son andada olurmus bizim ki gelınlıgı bile mayıs bası alırız dedi hööööst dedim ne zaman begencem de ne zaman halletcez dedım tuttum kolundan götürdüm :d
kızlar saat 8 den 11 e yazan olmadı mı yahu, herkes ev hazırlığında mı ,
ımam nıhahı nı ne zaman yaptırıcaz ? ne zaman yaptırıcaksınız siz düşündünüz mü
ışılcığım ben buradayım tatlımm:)))
biz imam nikahını düğünden sonra yaptırmayı düşünüyoruz...
bildiğim kadarıyla da zaten mutlaka resmi nikahtan sonra yapılmalı imam nikahı...
ışılcığım ben buradayım tatlımm:)))
biz imam nikahını düğünden sonra yaptırmayı düşünüyoruz...
bildiğim kadarıyla da zaten mutlaka resmi nikahtan sonra yapılmalı imam nikahı...
selam kızlar topic acmıstım ben bu konu ile lgili değişik fikirler vardı ama bulamadım topiği neyse ben kına gecesının oldugu hafta yaptırmayı dusunuyorum 1-2 gun kala falan düğün sonrası yaptıramnam nıkahım 17:30 da aksam 7 de yemek baslıyo bana uymaz yanı
ay kızlar yani ben de rahatım ama ikimiz de rahat olunca panik olan ben oluorum.. :) 2 gündür resmen panik haldeyim..barkovizyon için fotolar nolcak dedim, balayına gitcez giycek şeyler lazım die panikledim, hatta fotoğraf makinası almalıyız die tutturdum.. :)) hayır yani abuk subuk şeylere kafayı yoruorum bu aralar :))
neyse bu akşam güzeeeel bi yemek yedik konuştuk ev için acele etmicez mayıs başı falan gibi tutacaz herhalde..ay zaten sıkıldım artık ağzımı açmam :)))) o düşünsün ayol banane :)))
bu arada elektrik süpürgesi için hazır taksimdeyken yeni satürn açılmış oraya bakalım dedik..denicem süpürgeleri die bütün satürnü süpürdüm! :S şu an phillipsin ve rowentanın bi modelinin arasında kaldım..bu akşam iyice inceler sipariş veririm herhal..hepsi burada da daha ucuz ya süpürgeler aklınızda bulunsun :)