- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.401
ben modanın tam ortasında göbeğindeyim de ondan canım kumaşından modelinden her haltı bilirim
ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa
pelinnnnnnnn yardım et bana lütfennnnn.
ben hem şık, hem asil, sade ama gösterişli, dantelli, boncuk işlemeli bir gelinlik istiyorum ama bunların hepsi bir arada olunca da çok rüküş oluyor öylede olmasın istiyorum.
beni anlıyorsunu değil mi:):):):):):):):):):)
ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa
ben hem şık, hem asil, sade ama gösterişli, dantelli, boncuk işlemeli bir gelinlik istiyorum ama bunların hepsi bir arada olunca da çok rüküş oluyor öylede olmasın istiyorum.
sssccc psikoya bağlamış kendını vah pelinim vah kaç kişiyle birden uğrasıyo hele ben msn den sürekli bişiyler soruyorum
pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)
yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış
pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)
anladım ben seni klasik kafayı sıyırmış müşteriben sana örnek göstermek istemem sen bul beğendiklerini onlardan eleme yaparız.dantel ve boncuk rüküş olmaz sadece söyledğinde bi garip gelir kulağa çok tercih edilmez çünkü.göğüs kısmında minik boncuklar altı drape etek kısmının toplamalrında da göğüsteki boncuklar olur.ama boncuk olacaksa mutlaka kremrengi bi gelinlik seçmelisin beyaz ve kırık beyaz boncuk desenli bi gelinlikte don durur.
yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış
etekler normal toplama olacak değil mi benım kat kat ıstemıyorum
sacıma da ıncı ya da taşlı taç ? olma mı canım cıcekten nefretederım ben
tül ve dantel bunlar ama toplama yok.bu işte tam olarak vakko tül az önce sen sormuştun sanırım.
gögsünde sıyah degıl de beyaz seffaf taslar olursa yıne tactakabilriim ki :) hem tac hem yan toka olmaz işte taç takıca m topuz ve topuz ustu duvak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?