2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)[/QUOTE]

yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış

ya sen hani bana örnek yollıcaktın gönderde fikrim olsun insan evladı

pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)

yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış[/QUOTE]

işte bu gelinlikle ilgili net olduğum tek şeyi buldun... gelinliğin üst kısmını hep dantel ve üzerine boncuk, taş işleme istiyorum:)

yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış

işte bu gelinlikle ilgili net olduğum tek şeyi buldun... gelinliğin üst kısmını hep dantel ve üzerine boncuk, taş işleme istiyorum:)[/QUOTE]

yaaaa fazla kafanı karıstırmasana kızzzıııım valla secemıceksın kafan corba olcak ahanda ben cok begendıgım gelınlık bi an içime sinmedi gibi geldi ve değiştirme kararı aldım ama sonra kararım degıstı yıne pelinin sayesınde ulan bi istanbulda olsa bu kız yakasını bırakmıcam da uzagız işte

işte bu gelinlikle ilgili net olduğum tek şeyi buldun... gelinliğin üst kısmını hep dantel ve üzerine boncuk, taş işleme istiyorum:)[/QUOTE]

kız çingennseniiii :)) bir ben yokum o gelinliğin üst kısmındaa

yaaaa fazla kafanı karıstırmasana kızzzıııım valla secemıceksın kafan corba olcak ahanda ben cok begendıgım gelınlık bi an içime sinmedi gibi geldi ve değiştirme kararı aldım ama sonra kararım degıstı yıne pelinin sayesınde ulan bi istanbulda olsa bu kız yakasını bırakmıcam da uzagız işte [/QUOTE]

çok şükür Antalyadayım şaka kız keşke orda olsam da zil zil mağazaları birlikte gezsek

pelinn ben senin uçak biletini gönderim sen bi istanbula gel olmaz mı:))) birlikta birkaç gelinlikçi yaparız birlikte.
şu an tam olarak ne istediğini bilmeyen sorunlu insan modundayım zaten. aklım öyle bir karışıkki biri gelip bir model gösterse çok güzel diyip diktirebilirim o kadar yani.
Eki Görüntüle 154731

bunlar nasıl mesela

gögsünde sıyah degıl de beyaz seffaf taslar olursa yıne tactakabilriim ki :) hem tac hem yan toka olmaz işte taç takıca m topuz ve topuz ustu duvak

yan toka yana takılır diye bişi yok ki topuzun üstüne de koyabilirler.bak şimdi gelinliğin tüllerden,göğsünde şeffad taşlar.saçında ise metal taç çok kargaşa olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…